kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

nişanlına butun duygulqarını söyle nıye bu telaşı tek başına yaşıyorsunki

oda bılsın düşündüklerini endişenı kızlığın bozulmuşsa senı almamasındanmı korkuyorsun var çünkü böyle tuhaf tipler

Yapacagini yapmissin simdi nisanlina nasil anlaticam diye mi korkuyorsun. Tek basina yaptin sanki. Gercekten tuhaf.

Son düzenleme:
ya tabiki yaptığımdanda pişmanımmm bunu demeyede korkuyorummmm netepki vereceğini bile bilmiyorum.dün girmedi dedi.sonrada olsun önemiyok nolucakki dedi.acaba düğünden sonramı desem

ya tabiki yaptığımdanda pişmanımmm bunu demeyede korkuyorummmm netepki vereceğini bile bilmiyorum.dün girmedi dedi.sonrada olsun önemiyok nolucakki dedi.acaba düğünden sonramı desem

nası ne tepki verecekyaa bunuzaten kendısı yapmadımı ne tepki verırse versın

senı tacız etmiş kızlığın bozulduysa tecavuz sayılır sen benım istediğim dışında gelişti dıyorsun

bu adam senden ayrılmaya kalkışırsa ne yapıcaksın ozaman söylesen ınanacakmı

arkada$im napman gerektgini soyluyoruz sen ayni soruyu yine soruyorsun

o zaman soyleme dugun gecesi kan gelmeyince o sana hesap sorsun
sende sen yaptin de
o da sana çocukmu kandiriyorsun ben dikkat ettim girmemi$ti desin

devamini yazayimmi ?

söyleyeceksin canım bal gibi, sonuçta sen kendi kendine yapmadın bu işi, bilecek ama artı k asla düğüne kadar beraber olmayın... yazık sana yaa..
çeyiz düzüp gelinlik modelleri bakacağına kızlıkdır , ilişkidir bunlarla uğraşıyosun.. bence hatanı kabul et ve bi daha yapma! sen zararlı çıkarsın.. nasıl olsa evleneceğize güvenme bi anda tepetaklak olan ilişkiler gördüm ben.. benim düğünüme 2 gün kala aileler tartıştı ve az daha babam beni nikaha göndermiyodu
LÜTFEN SONUNUZU DÜŞÜNEREK HAREKET EDİN..

Son düzenleme:
gururum çok incindi artık ona mecburumbunu hissetmesin diye demek istemiyorum.çünkü şuan üzerime titreyen bir nişanlım var.bunu dememden sonra değişmesinden korkuyorum

işte bende tam bundan korkuyorummm.şuan herşey mükemmel ama ağustosa kadar kimbilir neler olur.şuan üzerime titriyor herşey çok iyi.ya gözünde o büyülü halim kalmazsa o ilk gerdek gecemizin büyüsünü kaybettik sonuçtaçok pişmanım.nişanlım bile olsa yapmamalıydımmm..oyüzden demesemmi diyorum işte

gururum çok incindi artık ona mecburumbunu hissetmesin diye demek istemiyorum.çünkü şuan üzerime titreyen bir nişanlım var.bunu dememden sonra değişmesinden korkuyorum

adam senin psikolojini alt ust etmi$ bi kaç dklik zevk için
ortada bi hata yok varsada bu senin deil kar$i tarafin
soylediginde sana cephe almamasi lazim normal akli ba$inda bi insansa
o zaman evlenip kari koca oluncada uzerine titremekden vazgçerdi senin mantikla gidersek

bu i$i ikiniz yaptiniz ve sen tek ba$ina omuzlrina yuklenmeyeceksin sorumlulugu
bu kadar basit ...

ben anlamdim galiba olayi
$imdi sen ni$anlina soylemeyip dikdirmeyimi planliyorsun ?

bak sana kızmaya başladım hee madem ilk gecenin büyülü olmasını istiyosun niye böyle şeyler yapıyosun be güzelim valla aklın var kendi nefsin var vicdanın var kontrolü sağlayabilirsin, aklım almıyo ya ne bileyim:44::44:
valla tek diyeceğim hayat senin hayatın istediğini yap, ama her yaptığın yanlışta mutlaka üzülen sen olursun, o yüzden hep kendini düşün...

yooo hayır diktirmek aklıma bile gelmedi.söylemeyip düğün gecesimi desem diyorum.ama inanınn gururumu kurtarmak için elimde olsa diktiririm o derece.ilk gecemizin büyüsü kayboldu şuan çünkü

Hay Allah'im su kizlarin kendini dusurdugu duruma bak. Zarin bozulmasaydi bile ilk gecenin buyusu zaten gitmis. Sadece zarla olmuyor bu isler.

evet ortada buyu fln kalmami$ ki
kan gelse nolur gelmese nolur ilk gecede ..

hayır benim için öle değildi sadece normal yüzeysel bişeler yaşıyorduk.ogün kan gelmeliydi.ama artık gelemez.yani kesin bozulmuştur diyosunuz demi.birgün sonra kan gelmesi çok ilginçben napcam bilmiyorummm.nasıl diycemmm

Ne zarmış arkadaş diyesim var şuanda...
Yargılamakta istemiyorum ama ne büyüsü ya
Sadece zarla büyü mü olur...
İki kere bir şey yaşamış ve buraya konu açacak kadar pişmansınız.
Ama bir birinizi de durdurmuyor tekrarlıyorsunuz.
Düğün ağustosta dedin sanırım ee bacım ağustosa kadar ne olur Allah kerim....
Bide söylememeyi düşünüyorsun arkadaş sen kendine yapmadın ya bunu.
Düğün gecesi neden olmadı diye hesap sorar da sana inanmazsa sen ne duruma düşersin başına neler gelir bunları bir tart sen.
İyi düşünün...

ohooo hem büyü istiyonuz hem paylaşmadığınız hiç bişey kalmıyo.büyü dediğin herşey yaşayıpta 2 damla kan gelmesiyle olcak iş değil.ilk defa birbirinize dokunup hissediyorsanız büyü budur.sen hem tatlı olsun hemde tuzlu olsun diyon ama bunlar bi arada olmaz.böle şeylere kafa yorcana evlilik hazırlıklarınla ilgilen hayatında bi defa olcak.utanmıcanmı doktora zarıma bak demeye.azcık sakin ol.bide nişanlısın bu panik nie buraya kadar yazmak anlamadım

sana parmağıyla sert hareket yapan bir anda camasırını indirip bişiler yapan nişanlın mı cidden?
kızlığın bozulmuştur ya da bozulmamıştır, ilk gecesini ilk gecede yaşamak isteyen nisanlısının koynuna girmez neticede.
fikirleriniz ile yaptıklarınızın zerre alakası yok.
nişanlın seni zorluyor mu?

şüphelerin olduğunu söyle.
Artık daha ne utanması ya.
söyle gitsin Allah Allah...
Bu kadınlar neden bütün yükleri omuzlarına alırlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…