kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum

o gün kan gelicek diye bi kural yok ki, öyle bişey ki bazen 3 ve 4. ilişkilerde bile kan gelme ihtimali var, benim 3. ilişkide bile gelmişti kan yani bu işin bi kuralı yok, sen ilişki sırasında kasmayıp kendini rahat bıraktıysan ki ben bile evlendikten 3 ay sonra eşimle ilişkiye girebildim bravo diyorum sana bu yüzden, ertesi gün kan gelmesi de normal bişey bazı durumlarda
söyleyip söylememek dediğim gibi sana kalmış, nişanlını her yönüyle tanıyan sensin..

Son düzenleme:

Nasil yani, zorla mi yapmis.

zorladı mı seni?

Kankamstyle ben de onu öğrenmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
yaşımı küçük çokmu cahil memlekette oturuyosun anlamadım.nişanlın kötü düşünecek olsa zaten okadar şey yaşadığınızda düşünürdü.ay durup durup yazıyorum sinirimden

işt sorunda bu.kimse beni anlamıyor.bizçok açık açık yaşayan çift değiliz.en ileriye gitmiş halimiz dün dü işte.evet ogün kan gelmesi çokdaha farklı olurdu.demem daha doğru olur mu diyorsunuz yani.ogün inanmazmı bana

Ne inanmasi ? Adam evliligi beklemiyor, seninle birseyler yasiyor. [Zorla mi yasiyor o da hala belirsiz.] Kimi inandirmaya calisiyorsun. Sen baskasiyla mi oldun da hesap veriyorsun.Kendine gel ya.

Son düzenleme:
bu iş illa ogün olacak die bi kural mı var anlamıyorum buraya yazacağın kadar adama bi mektup yazaydın şimdiye anlamıştı bende burda sinir olmamıştım.herşeyi açık açık yaşamıyorsunuz kıyafet üstündenmi yaşıyorsunuz.güldürmeyin allah aşkına ya hakkkıyla yap yada hiç yapma ne bu böle ambalajı açılmamış ama içindeki dondurma bozulmuş gibi.bu kadar millet nerden bilecek.hadi bildi diyelimtahmini konuşuyoz.ya yanlışbiliyosak birbirimizi tanımıyoz etmiyoz.bu topiğe bu kadar sıkıntı neden anlamadım

böyle dvm edersen o gece inanmayabilir gerçi nisanlinin yapi ve karakterini ben bilemem ama söyle deki böyle böyle oldu üstünden ne kadar zaman geçerse aleyhine olur günlerce ne yapayim diye sorup durma yani kendini ona mecbur hissi vermeden gayet sakin sekilde anlat.

Son düzenleme:
bide şu fikir geliyor aklıma acaba desem ve doktora gidelim desemmi.yani 7 gün içinde belli oluyormuş ya hani.

benim amacım gururummmm ona mecbur görünmek istemiyorumm.bişe olunca nasılsa bana mecbur desin istemiyorummm

benim amacım gururummmm ona mecbur görünmek istemiyorumm.bişe olunca nasılsa bana mecbur desin istemiyorummm

O cizgiyi coktan asmissin uzgunum. Bu kadar telas yapman, ankara da hymenoplasty oldum topiginde yazdiklarin ve iki damla kanin senin icin cok onemli olmasi aklima baska seyler getirdi.

Son düzenleme:
evet işteee benim için çok önemli kan ve amaç gururmmmmmm allah kahretsin kaybettim o gururu.belkide nişanlımın eski saygısı olmayacak bana..söylemesemde acaba o gün kendimi kassam kan gelirmi acaba?

Son düzenleme:
evet işteee benim için çok önemli kan ve amaç gururmmmmmm allah kahretsin kaybettim o gururu.belkide nişanlımın eski saygısı olmayacak bana..söylemesemde acaba o gün kendimi kassam kan gelirmi acaba?

iyi kasarsan gelebılır

at şunu kafandanyaa olan olmuş sen nişanlına kızacakken

kendını yıyıp bitiriyosun adam bunu zorla yapmadımı

niye kendını cezalandırıyosun

Son düzenleme:
sen bu korkuyla nasil yakla$tin adama ben de onu anlamadim
gerçi bu topicde ben biçok $eyi anlamadim ama neysee
eger sana tecavuz ettiyse vede $ikayetçi olacaksan git dr agorun derim ..

sen niye kendini zorla ezik yerine koyuyorsun $imdi
zorla istemenyen $eyi yapan sen deilsin ni$anlin
senin ne i$in vardi orda onada aklim ermiyor ama neyse

Adam akilli beraber olunda sen de kurtul biz de saka yapiyorum saka

Akadaslar hakli kusura bakma, hem bu kadarini yaptiktan sonra bakireligini korumaya çalismanin bir anlami yok (hymenoplasti ile ayni bence) hem de bu kadar yakilasiyorsunuz madem neden utanyorsun ki?

24 saat sonra kan gelirmi, ne renkte olur biliyorum ama git muayene ol ve saglamsa ya bir daha boyle seyler yapma, saglam degilse de yapacak bisey yok... belki de var
Saka bi yana sanki kendine bile itiraf edemiyosun ama yirtildigini bilsen artik olan oldu diye sevinecekmissin gibime geldi
Kanamayi da muayeneyi de soyle nisanlina, yarin obur gun madem bakire degildin ne diye oyle davrandin demesin, erkek milletti iste

ya arkadaşlar tecavüz falan yok ne tecavüzü...tabiki bende isteyerek yaklaştık birbirimize ama ben kontrol altında tutmaya çalışıyordum onu oda zorlamadı tabi ama o sırada birden oldu.yani bir dakikalık bile bişe değil birleşme olmadı zatenn ama birdakikalık bişe mahfetti beni.nişanlıma dedim böle böle dediki imkansız yani girmedi falan dedi ki olmuş olsa bile ne var olsun sen benim sakın üzülme falan gibi şeyler söyledi.içini rahatlatacaksa muayeneye gidelim dedi.haftaçi gidicez

bide şöyle bir durum varki ben önceden şüphedeydim biliyosunuz.pantolonun üzerinden bişeler yaşamıştık.şimdi doktora gidince ya derseki seninki önceden bozulmuş bu gelen kan başka diye o an naparım nişanlımın yanında bennn..tamam onuda nişanlımla yaşamıştım ama hiç şüphedeyim falan dememiştimoffff napıcam ben

kızlar nişanlımla bu saate kadar konuştuk.önce dediki girmedi ama elimle zarar vermiş olabilirim.hem ister bozulsun ister bozulmasın ne önemi var.üzme kendini biz nişanlıyız falan işte merak ediyosan doktora gidelim dedi.sonra dedimki seni rahatlatmak için gidiyorum doktora,düğün günü kanamazsa niye kanamadı diyebilirsin oyüzden dedim.dediki ozaman beni rahatlatmak içinse asla gitmeyelim ben gitmek istemiyorum doktora,seninde gitmeni istemiyorum dedi.ben rahatım zaten beni niye rahatlatcan sanki dedi.asla istemiyorum dedi.sonrasında hayır kendimde merak ediyorum dedim.ama olmaz dedi.kızlar ne yapayım şimdi.7 gün içinde yırtığın yeni yada eski olduğu anlaşılıyomuş.onu dinlemeyip doktora gitsekmi beraber bu 7 gün içinde.yoksa gitmezsem de 7 gün sonra keşke gitseydik derse ben naparım ozaman.bu yedi gün çok önemli.ne dersiniz.aynısını onada dedim kalkıp böle bişe diyebilirsin.ben gitmediğimize pişman oldum falan gibi şeyler söyleyebilirsin dedim.dediki böle bişeyi benden nasıl beklersin gitmiycez diye inatlaştı.ben napsam yaa onu yumuşatıp gitsemmi yoksa ona güvenip gitmesemmi

Son düzenleme:
Ben seni hiç ama hiç anlamiyorum
Siz gerçekten nisanlimisiniz?
Madem evlenecegin kisi, dugun tarihi belli neden bu kadar taktin zarina anlamiyorum

Acaba sen nisanlindan once biseyler yasadin ve o zaman yirtilmis olmasindan mi korkuyorsun ? ya da kisaca bakire degilsin ?
ve belki de hymenoplasti yapamadigin için beraberlik yasamadan onun zari yirttigina nasil inandirabilirim diye isletiyorsun bizi ?!

kk bu hersey beklenir kusura bakma

sen zaten "kesinlikle yirtilmistir" dememizi istiyor gibisin

yok 24 saat sonra kanama olur mu? boyle yapti diye yirtilmistir degil mi? kasarsam kanar mi? muayene olursam ve doktor çoktan yirtilmis derse nisanlimin yaninda?! gibi sorular + hymenoplasti topigine ilgi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…