- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
hayır benim için öle değildi sadece normal yüzeysel bişeler yaşıyorduk.ogün kan gelmeliydi.ama artık gelemez.yani kesin bozulmuştur diyosunuz demi.birgün sonra kan gelmesi çok ilginçben napcam bilmiyorummm.nasıl diycemmm
sana parmağıyla sert hareket yapan bir anda camasırını indirip bişiler yapan nişanlın mı cidden?
kızlığın bozulmuştur ya da bozulmamıştır, ilk gecesini ilk gecede yaşamak isteyen nisanlısının koynuna girmez neticede.
fikirleriniz ile yaptıklarınızın zerre alakası yok.
nişanlın seni zorluyor mu?
1 hafta önce adet olmuştum onla bir alakası olamaz demi???soyunmadım yüzeyseldi herşey diyorumya kontrol altında tutmaya çalışıyorsum bi anda oldu herşey bianda çamaşırım indi ve o an olan oldu.söylemeken utanıyorum yani nişanlı bile olmuş olsak ona mevbur görünmek istemiyorum.belkide gereksizce bir gurur ama nebileyim
işt sorunda bu.kimse beni anlamıyor.bizçok açık açık yaşayan çift değiliz.en ileriye gitmiş halimiz dün dü işte.evet ogün kan gelmesi çokdaha farklı olurdu.demem daha doğru olur mu diyorsunuz yani.ogün inanmazmı bana
işt sorunda bu.kimse beni anlamıyor.bizçok açık açık yaşayan çift değiliz.en ileriye gitmiş halimiz dün dü işte.evet ogün kan gelmesi çokdaha farklı olurdu.demem daha doğru olur mu diyorsunuz yani.ogün inanmazmı bana
benim amacım gururummmm ona mecbur görünmek istemiyorumm.bişe olunca nasılsa bana mecbur desin istemiyorummm
evet işteee benim için çok önemli kan ve amaç gururmmmmmm allah kahretsin kaybettim o gururu.belkide nişanlımın eski saygısı olmayacak bana..söylemesemde acaba o gün kendimi kassam kan gelirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?