kızlık zarı

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
iyi akşamlar arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni evlendim, ilk ay ilişkiye giremedim korkumdan ardından denemeye başladığımızda ilk gün az denedik az kan geldi ikinci ve üçüncü gün de az kan geldi ama ertesi gün tam yırtılmış olacak ki bayağı kan geldi. bir hafta oldu hala ara ara kanamalar devam ediyor az miktarda bu durum normal midir?

iyi akşamlar arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni evlendim, ilk ay ilişkiye giremedim korkumdan ardından denemeye başladığımızda ilk gün az denedik az kan geldi ikinci ve üçüncü gün de az kan geldi ama ertesi gün tam yırtılmış olacak ki bayağı kan geldi. bir hafta oldu hala ara ara kanamalar devam ediyor az miktarda bu durum normal midir?
Kizlik zari yirtilinca 3 4 damla kan gelir en fazla. Oyle caglarcasina kanama.olmaz. regl olmus olabilirsin. Yada eger zor bir birlesme olduysa kilcal damar zedelemesi vs olmus olabilir

ya gidicem eğer bir hafta daha devam ederse ama bu şekilde olması normal gibiyse en azından beklemeli miyim diye sormak istedim. sürekli gelmedi kan. iki gündür hiç kanama yokken baktım bugün hafif gelmiş

Aslında normal değil ama biz kendimizi kastiğımz için böyle kanamalar devam ediyor.bende 1 ay devam etmişti nerdeyse ara ara.kendini sıkmamaya çalış
evet evet çok kasıyorum kendimi zaten o geceden sonra bir daha giremedim ilişkiye canım yanacak diye düşündüm

Pek ıslanmadan olmuş herhalde, eşiniz ön sevişmeyi kısa mı tuttu ya da kayganlaştırıcı falan kullanmadı mı? Zorlamışsınız gibi bu kadar kanaması pek normal gelmedi bana zarar vermiş olabilirsiniz. Kanamanız devam ederse bir uzman hekime başvurmanızı öneririm.

Anlattığını yaşadım. Korkma geçiyor bi müddet sonra. Bana bi iki damla gelir dedikleri için panik olmuştum . Ama resmen fazla fazla gelmişti hemde bi hafta

evet evet çok kasıyorum kendimi zaten o geceden sonra bir daha giremedim ilişkiye canım yanacak diye düşündüm
Evet anlıyorum seni canım bende de olmuştu ama mümkün olduğunca kendini soğutma ilişkiden çekinme Allah korusun vajinismus diye bir durum var bunun bi kaç level ilerisi o çünkü ben çok korkmuştum ama çok şükür inat ettim kendimi telkin ettim o sırada rahatlamaya gevsemeye çalıştım sonra düzene girdi.kastikca acı devam ediyor çünkü bir de bacak kasları bile hamlamış gibi acıyor.rahat olmaya çalış

Normal Can'ım.Yara oluyor ondan dolayı tekrar kanayabiliyor.İlk ve ikincisi arasında 10 gün olmasına rağmen benden baya bi kan geldi sonra geçti.

Zorlanmadan ötürü olmuş olabilir.
Yaranın büyüyüp mikrop kapmasını engellemek için doktora görünmenizde fayda olacak.

Ilk 3 gun gelir bulassada gelir. Sonrasi icin sunu diyebilir. Eger orasi hassaslastiysa zorlanmaktan kanama olabilir.

Valla bende ilk iliskim olmasina ragmen hic kan gelmedi :işsiz: kisiye yapiya gore degisiyor sanirim.. Ama bu kadar fazlasida normal degildir

Regl.dir o. Bitene kadar girme ilişkiye. Sağlıksız bi durum olur.

O geçerde bi daha ilişkiye girememişsiniz. öncesinde uzun süre korku ile ertelemişsiniz. Sen bildiğin Vajinusmussun. Bunun için bi doktora gitmeyi düşündün mü?

Back
X