selam ben ejem 18 yasındayım bundan 2 sene önce bi beraberliğim oldu ve bekaretimi kaybettim ewet gerçekten erkendi daha sonra bunu ablamla paylaştım şu anda ablam beni tehdit ediyor annemlere söylemekle çok tedirginim eğer söylerse annemlerin bunu nasıl karşılıyacaklarını kestiremiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim senağlama
ah genclik ah,
yapilan hatanin bedelini hep kadinlar ödüyor toplumda,bunun icin karsiyim evlilik disi beraberlige,
ailen mutlaka iyi yaptin demeyeceklerdir, nasil tepki verirler bilemiyorum dogrusu.
ablanın yaptığın hata karşısında yanında olması gerekirken bu şekilde davranması kusura bakma da adice:mymeka:
malesef sende ona onun kadar adi davranıp huyuna gitmelisin.ailenin duymaması adına..
16 yaşındayken:1shok: neyse de ablan niye tehdit ediyor şimdi
tehdit etmek için niye 2 sene beklemiş
ya da sen şimdi mi söyledin
şimdi söylediysen ne oldu da üzerinden 2 sene geçtikten sonra söledin ki
Aileni biz değil sen tanıyosun güzelim..Nasıl tepki vericeklerini de az çok kestirirsin..Ablana da şaştım doğrusu..Ne yapmaya çalışıyo acaba? ama tahminimce ailen duyarsa ,ailen tarafından sosyal yaşantın baya zedelenicek gibi geliyo bana,yaptığın herşey ,attığın her adım kontrol altında tututlur..tartışmalarda "sen sus" diye imalı imalı bakışlar atılır..ilk başta da ablan tarafından...söylerse de inkar edersin..Doktora götürmek isterlerse biraz film yaparsın..siz nasıl bi doktora beni kontrole götürürsünüz filan fişman diye..ne biliyim..insanlar neleri atlatmıyo..
o nasıl bir abla anlamadım??!! bence ablanı karşına alıp konuş. ben bir hata yaptım sen benim ablamsın bende seninle paylaştım.bana ablalık yap bundan sonra hata yapmaktan beni sen koru bana yardımcı ol.eğer anne ve babama söylersen onlarda bende çok üzülücez.peki bu durumdan mutlu olcakmısın de.
öz ablanız mı bu? şaka gibi ya nasıl kardeş o????
bunun bir nedeni olmalı ya boşuna kimse kardeşinin bir açığını ortaya çıkarmz tamam hata yapmışsın ama eğer hatandan dolayı üzgünsen ve tekrarlamıyorsan iki kardeş arasında bu gizli kalabilir
hakkaten o nasıl ablaymış ya....
canım benim, yaşın hala küçük, sana destek olmak zorunda, yoksa psikolojin bozulur, canım ya...(
ablanla sakin sakin konuş canım, o da bir kadın sonuçta seni anlaması lazım...
bunun tehditi olur muymuş...seçim senin, yapan sensin, yaptığını onaylamak zorunda değil ama amacını anlayamadım çok üzüldüm
cnm valla ne dicemi bilemiyorum ablanın sana bu konuda yardım etmesi gerekirken senı neden tehdıt edıyor bunu anlayamadım bır hata yapmışsın ama ablanın bu hatayı tekrarlamaman ıcın sana yardımcı olması gerekır
ablan ık öğrendiğinde ne tepki verdi peki oturup bı konuş ablanla neden boyle yapıyorsun diye bence
benimde kız kardeşim var o da 18 yaşında ve hala benim gözümde küçük çok savunmasız o böyle bişey yapsaydı hele ki 16 yaşında ben çıldırırdım
onu alıpta karşıma ahh canım benim olsun mu diycem nası avutcam nası destek olcam yenisine sağlık mı diycem anlamadım bi hata yapıyosa cezasını çekicek
16 yaşında bi çocuk nasıl sex yapmaya cesaret ediyosa onun devamında başına geleceklere de cesaret ediyodur demek ki
Yaptığın hatanın üzerine yeni hatalar ekliyorsun ve ablanın uyarılarına kulak asmıyorsun diye mi
ablan - ailene söylemekle seni tehtit ediyor? Yani ablana başka seçenek bırakmamış olabilirmisin?
yaa allah aşkına 2 sene boyunca ablası ses çıkarmıyo sonra birden tehdit ediyo sizcede bunun bi nedeni yokmudur demek ki gerçekten haketti
yine destek olmuş ablası ben onun ablasının yaptığını hayatta yapmazdım anneme söylerdim hemen madem kendine bu kadar çok güveniyo çıksın işin içinden
hesabını veremeyeceğin şeyi yapmıcaksın kendine güvenmiyosam yapmıcaksın
ablası hiiiiiçte destek olmak zorunda değil yaparken "abla ben sex yapıcam ama sen bana arka çıkcanmı" diye mi sordu ablasına güvenerek mi yaptı
ah be güzelim bir anlık cahillik nelere sebep oluyor... :1no2:
ablan neden seni tehdit ediyor. durup duruken kimse tehdit etmez bulunduğun durum kötü destek olması gerekiyor sana. o ilişkiden sonra bir daha mı hata yaptın ya da o çocukla hala devam ediyor musun... biraz açıklık getirmen gerekiyor haksız yerede tehdit ediyorsa ablan çok yanlış yapıyor...