Kızlık zarı

ablam öz değil babalarımız ayrı annelerimiz bir en küçük bi hatamda hemen yüzüme bunu vuruyor ewet gerçekten yasım küçüktü cahilliğime geldi şu anda bi erkek arkadaşım var onu istemiyor annemlerle tanıştı erkek arkadaşım 7 aydan beri çıkıyoruz tanışmadıgı halde ondan ayrılmamı istiyor nedeniyse internnette tanışmamız ondan ayrılmazsan annemlere herşeyi anlatırım diyo bazen öle kötü oluyorum ki git ne istiyosan söle sende rahatla bende rahatla diyorum ama sonradan olucakları düşünmek beni korkutuyor

canım neden stemiyor ki erkek arkadaşını;?? annenle tanıştırmışsın, bu güzel, annen ne düşünüyor önemli olan o canım ya! annene söylese de annen belki ablana inanmayacak, seni doktora gitmeye zorlamayacaktır. zaten şuan 18 yaşındasın. kimsenin zoruyla hiçbir muayeneden geçmek zorunda değilsin...

canım şu ablanı getirsene sen biz bi onla konuşalım sana diyeceğimizi dedik.konu seni aşıyor burda artık ablana anlatalım hatasını yapığının ne ona nede sana bir faydası olmadığını bilsin artık!!!!!!!

canım sana daha önceki mesajlarımda söyledim lütfen ciddiye al.oku mesleğini eline al kendi hayatını kur.gönül işleri herzaman olur.ama eğitimin okul hayatın bu yılların geri gelmez.azcık sık dişini be güzelim....

ablalarım
size cevap veremdim sürekli bunun için özür dilerim bu devirde babana bile güvenme derler ya bu konuda çok haklılar ben ablama bi sır verdim ve onu kimseye sölememesini istedim ama o hem büyük ablama hemde kocasına sölemiş (benim bildiğim bunlar ) şimdiki sevgilini neden istemiyor demişsiniz onun beni kullandıgını sanıyor sanal ortamda tanıştıgımızdan dolayı ama onu tanımıyor bile ve ondan ayrılmamı ona verdiğim sırra bağlayım beni tehdit ediyor ablam beni 2 sene sonra tehdit etmedi her sevgilim oldugumda onlardada aynı şeyi yaşadıgımı düşünüp uyarıyodu beni aynı şeyi yaparsan sölerim anneme ama bi daha kimseyle olmadı keşke zamanı geriye sarabilseydim ama yaşanan yaşandı şimdilik ablamdan tık yok inş. böle gider ama içimde ya sölerse korkusu hala var benim derdimi dinleyip bana zaman ayırdıgınız için çok sağolun

bırak söylesin
bilsinler nolur?
bukadar korkuyordun yapmicaktın yada şimdi yaptığının arkasında duracaksın

hımm ben anladım galiba şimdi...
ablan seni korumak adına sana göz dağı vermeye çalışıyor. birkaç arkadaş ta böyle düşünmüştü, haklılarmış bence...

yeniden aynı hatayı yapmandan ve daha çok üzülmenden korkuyor.

açıkçası internetten tanıştığın birine bence de hemen güvenmemelisin, yine de sen bilirsin canım...

umarım herşey istediğin gibi olur! =)

ya güzelim senin ne isin var 16 yasinda böyle bise yasanir mi hic :1no2:

benim bi kuzenim var suan 14 yasinda ve onunla sürekli bu konuyu konusuyoruz 1 senedir beynini yikiyorum resmen sakin bi hata yapmasin diye

almanyada olmamiz nedeniyle ve burda cinsel iliski normal karsilandigi icin 13 yasindan berri hep anlatirim uyaririm

bence ablanda daha fazla hata yapmani istemedigi icin seni bu sekilde tehdit ediyo

tabi konusma tarzi biraz yanlis böyle tehdit ederek senin ona olan güveninide sarsmis bundan sonra bise olsada gidip ona anlatmazsin

keske baska türlü yaklassaydida herseyini anlatabilseydin o zaman senin bi hata yapmani engelliyebilirdi akil verirdi konusurdu..

ama kötü amacli yaptigini düsünmüyorum canim sen oturup ablanla bi konus bence

o iliskinin bi hata oldugunu seninde bunun farkinda oldugunu ve böyle biseyin bidaha olmicani söyle belki onunda biraz ici rahatlar yerimseniben

buarada bende 19 yasindayim yani nerdeyse ayni sayiliriz... ablan kac yasinda senin?

ablam 28 yaşındaama bu olaylardan sonra ondan o kdar çok soğudum ki anlatamam aslında herşey farklı olabilirdi bu yüzden ablamada cevremdeki insanlarada hiç güvenim kalmadı sosyal olarak hayatımı bitirdim

ejem kızım,
senden 4-5 yaş küçük bir kızım var ve seni onun yerine koyarak ve sanki annenmiş gibi yazmak isterim.
Ablan belki tekrar hata yapmanı engelleme adına seni uyarıyordur ama yolu yanlış,bende ablayım ve kız annesiyim,abla olarak kızkardeşim senin gibi hata yapsaydı asla bu şekilde tavır almazdım,evet çok üzülürdüm ama kardeşimi daha başka şekilde uyarırdım,günümüzde erkeklere güven yok gerçekten ama erkeklerin kızlara yapabilecekleri kötülükleri,kızları bekliyen tehlikeleri anlatmanın yolu kardeşi tehdit etmekten geçmemeli.(Tehdit diye bahsediyorum çünkü senin iddian bu doğrultuda)
Bence annene 16 yaşında yaşadığın hatayı anlatmalısın ,annen sana ne kadar kızsa da ne kadar tepki de gösterse annendir ve seni zamanla sarıp sarmalayacak,seni doğru bir şekilde yönlendirecektir.

Anlıyorum,korkuyorsun ama ablan büyük ablana eniştene anlatmış,bu zamanla kulaktan kulağa yayılabilir ve sen annenle konuşmadan başkalarından anneciğinin duyması daha büyük yaralara sebebiyet verir.

Bir anne evladına karşı en büyük tepkileri de verse yine de yavrusuna kol kanat gerecek onu olduğu gibi,günahlarıyla sevaplarıyla sevecek tek varlıktır.

Annenle yaşadıklarını paylaşıp,ona sığındığında kendini daha iyi hissedeceksin,eminim annenle birbirinizin yaralarını sarmaya başladığınızda ve birbirinize tekrar güvenmeyi başardığınızda daha az hata yapan mutlu bir insan olacaksın.

Katılıyorum yukarıdaki ablacığıma ellerine sağlık ablacım a.s.

Anneden babadan başka HİÇ KİMSE senin hatanı koruyup kollamaz, yutmaz. Sen de bunu görmüşsün zaten ablan, kanından olan insan -ki bu bir bayan, seni daha iyi anlaması lazım- seni annene söylemekle tehdit ediyor. O yüzden bence insan ne yaparsa yapsın ailesinin haberi olması lazım. Bir kız da bunu en iyi annesiyle konuşur. Ben şuna inanırım, insan ne yaparsa yapsın bir gün kesinlikle ortaya çıkar.

Bence ailenin tepkisinden korkmaktansa, ailenle bunu olgun bir dille konuşmalısın. Zaten 16 yaşında böyle büyük bir hatayı yapmışsın, bari daha fazla saklayarak hataya devam etme. Ablan olarak ben sana böyle bir tavsiyede bulunabilirim. Annenin babanın başkasından duyması inan ki çok kötü olacaktır. Senden duyarsa seni başkalarına karşı savunabilir, ama ablandan eniştenden vs başka birisinden duyarsa belki sana ne olduğunu sormayacak bile, kötü bir yaklaşım sergileyecek. Sen hatana devam etme ablacım, git konuş annenle. Elbette kızacak, ama ağlarsa ana ağlar, kızsa da dövse de seni sarıp sarmalar annen a.s.

aileme sölemeyi düşünmüyorum zamanında söleseydim daha iyi olurdu ama üzerinden 3 sene geçmiş

ablan ne kadar acımasızz olamaz böyle bir abla koruyacağı yerde yaptıklarına bak yaaa

nedense herkes ablaya kızmıs tamam ablanın tutumu yanlış hatalı ama
bu kızın yaptıgı dogru mu acaba yapmaması gereken bır hata yapmıs ve bunu aradan
2 yıl gectıkten sonra ablasına soylemıs bence kımseye soylememesı gerekıyordu
ılerıde karsısına onu herseyı ıle kabul edecek bır erkek cıkabıırdı ve konu oylelıkle kapanabılırdı
tabı bunun tam tersıde olabılır bılınmez yapmıs bır hata sonuclarına katlanacak

yanlıs anlasılmasın arkadaslar kısılıgı oturmus yası musaıt ne ıstedıgını bılen bırı yapmıs olasaydı bunu tepkı vermez tercıh meselesı kısının ozelıdır derdım ama bu kızın yaptıgını malesef dogal karsılayamıcam

kızım bak bu kız haklı aılen sureklı senı zan altında tutar ehueh bakıs felan atar her adımda hesap sorar zehır bı hayat senı bekler, şakkıdı ablanın huyuna gıt hedıye neyım al bır de sen onun eksıgı varsa bul tehdıt et kaydirigubbakcemile2 söyleme aşamasına getırme ama onu, ablanın da sıkıntıları vardır bellı kı uzme onu da yoksa abla tehdıt eder mı bıseylere sıkılmıstır ya ne guzel ablanız var yaa benım de keske bı kız kardesım ablam olsaydı kızkıza

ağzım açık kaldı ayoll 16 yaşında yapılr mı be bacımm hiç mi annanı babanı düşünmedin ahh gennçlik ahh kötü günler seni bekliyor inşallah sıyırrsınn

duyguud a katılmıyorum, aklını başına aldıysan eğer kötü gün falan seni beklemez merak etme.O zaman çok küçükmüşsün,yanlış yapmışsın ama geçmiş.O kişiylede ilişkini bitirmişsin madem olmayacak bişi evlilik onunla anlamışsındır bazı erkeklerin niyetini. Sen evlenene kadar bi daha aynı yanlışa düşmemeye bak bi tanem.Bi daha hiç bir erkeğe aldanıp aynı yanlışa düşme. Çünkü bi kerede daha yanlış bi ilişki yaşarsan daha çok yaralanırsın. Kendini kirli hissedersin. Senin bu kendini korumana karşı Allah ta karşına illaki birini çıkarır zamanı gelince bence.

ablaya bak hizaya gel... kardeş değil düşman sanki tamam bir hata yapmışsın bunu ablana anlatıp paylaşmışsın onun yaptığına bak merak ettim tehdit edip para filan mı istiyor senden ne anlamda tehdit ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…