ablam öz değil babalarımız ayrı annelerimiz bir en küçük bi hatamda hemen yüzüme bunu vuruyor ewet gerçekten yasım küçüktü cahilliğime geldi şu anda bi erkek arkadaşım var onu istemiyor annemlerle tanıştı erkek arkadaşım 7 aydan beri çıkıyoruz tanışmadıgı halde ondan ayrılmamı istiyor nedeniyse internnette tanışmamız ondan ayrılmazsan annemlere herşeyi anlatırım diyo bazen öle kötü oluyorum ki git ne istiyosan söle sende rahatla bende rahatla diyorum ama sonradan olucakları düşünmek beni korkutuyor
ablalarım
size cevap veremdim sürekli bunun için özür dilerim bu devirde babana bile güvenme derler ya bu konuda çok haklılar ben ablama bi sır verdim ve onu kimseye sölememesini istedim ama o hem büyük ablama hemde kocasına sölemiş (benim bildiğim bunlar ) şimdiki sevgilini neden istemiyor demişsiniz onun beni kullandıgını sanıyor sanal ortamda tanıştıgımızdan dolayı ama onu tanımıyor bile ve ondan ayrılmamı ona verdiğim sırra bağlayım beni tehdit ediyor ablam beni 2 sene sonra tehdit etmedi her sevgilim oldugumda onlardada aynı şeyi yaşadıgımı düşünüp uyarıyodu beni aynı şeyi yaparsan sölerim anneme ama bi daha kimseyle olmadı keşke zamanı geriye sarabilseydim ama yaşanan yaşandı şimdilik ablamdan tık yok inş. böle gider ama içimde ya sölerse korkusu hala var benim derdimi dinleyip bana zaman ayırdıgınız için çok sağolun
Aileni biz değil sen tanıyosun güzelim..Nasıl tepki vericeklerini de az çok kestirirsin..Ablana da şaştım doğrusu..Ne yapmaya çalışıyo acaba? ama tahminimce ailen duyarsa ,ailen tarafından sosyal yaşantın baya zedelenicek gibi geliyo bana,yaptığın herşey ,attığın her adım kontrol altında tututlur..tartışmalarda "sen sus" diye imalı imalı bakışlar atılır..ilk başta da ablan tarafından...söylerse de inkar edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?