Kızlık zarı

ya insan evleniyorda ilk gece, nasıl endişeli oluyor,nasıl çekiniyor,nasıl utanıyor insan 16yaşında nasıl bu kadar korkusuz nasıl bu kadar pervasız olur.

bence sen bunu zaten ailenede söylemelisin ,

şuan bile daha çocuksun

kızlar başlığı açtıktan sonra gitmiş biz burda nedenini niçini bilemeyiz bir arkadasımız 2 sene sonra bunumu yaptı neden 2 sene bekledi demiş kendisi 18 yasındaymış ablası kaç yaşında çok çocukça bir mevzu olgun insanlar saklaması gereken sırrı ölene kadar saklar asla ifşa etmez...

cahil cesur olur derler ya canım o hesap
kesinlikle yorumuna katılıyorum
ayrıca evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşımkötükedihüso

zaten konuyu bugün akşam saat 5de açmış,

şimdi belki bi işi çıktı pcnin başında değil,

sanki haftalar önce açmışta kaybolmuş gibi arkadaşımıza haksızlık yapmayalım

kesinlikle ben de böyle düşünüyorum demek ki başka hatalara kalkıştın
ablan da seni o hatalara tekrar düşme diye uzak tutmaya çalışıyor
ki kaldı ki söyleyecek olsa çoktan söylerdi sonuçta bu zamana kadar söylememiş

ablası zaten destek olsa bu sefer onun şıracısı olcak hiç bi korkusu kalmıcak sonra ne olcak tam gaz devam
benimde aynı yaşta kardeşim olduğu için çok kızdım
hiç bi abla bunu yapmaz diyenleri de anlamıyorum ne yapılmalı yani
afferinnn benim kardeşime anlat bakalım nası oldu ne yaptınız mı demeli
16 yaşında bi çocuk kendini nası kollayabilir adet olduklarında bile arkalarına fln geçiyo onu bile kollayamıyolarda
cinselliğin neden olduğu hastalıklardan gebelik ihtimalinden ondan bundan vs. nası korucak kendini
hırsızın hiç mi suçu yok yaa
suç ablada yani
16 yaşında ilişkiye girende değil
evet abla çok suçlu dimi yazık yazık nası bi insanmış aklım almadı valla tühhh onun insanlığına

bence bunun aslında tam olarak öyle olmadığını falan söyle kıvır ablana eğer söylersen bende asıl ablam yapmış benbmi üzerimden anlatmaya çalışıyor de...

biraz haince ama o çamursa sen daha çamur ol ablana sert çıkış seni kullanmasına izin verme...

ayrıca adli tıp olmadan tam net doğru bilgiyi ailene verme zorunluluğu yok doktorun eğer bakire değil derseniz töre cinayeti olur dersin bence dr. idare eder.

üzme kendini...tamam çok erken büyük bir hata yaptın ama bunun bedeli bu olamaz...

konuyu açan yok ortada..
evet 16 yaş cinsel ilişki için fazlasıyla erken bir yaş..
şimdi düşünüyorum bir abla niye tehdit eder 2 sene sonra..bence yeni hatalar yapıyorsa o yuzden tehdit eder..
ben ablasının tehdit etmesine karşıyım..bi cahillik yapılmış..alıp karşısına adam gibi konuşmalı madem büyük..daha büyük hatalara yol açılmaması için konuşmalı...anneye babaya söylenmesi huzursuzluktan başka birşey getirmez..kişiyi intihara sürükleyebilir..bu durumda ablaya çok iş düşüyor karşısına alıp tek tek anlatsın konuşsun yeni hatalardan vazgeçirsin doğru yola yönlendirsin kardeşini..hoş reşit olmuş anladıım kadarıyla ama yinede konuşmakta fayda var..birilerine anlatmak çözüm değil sorun getirir..

Ne biçim bi abla bu ya psikolojik sorunu var galiba....

arkadaşlar biz burda evlilik önce cinsel ilişkiyi tartışmıyoruz eğer o konu hakkında yorum yapmak istiyorsanız zaten öyle bi konu şuanda mevcut forumda klava: arkadaşım bence baban bilmesede annenin bilmesinde yarar var bende aynı durumdayım ve annem biliyor biliyorum söylemek çok zor ama herzamanda ablanın tehtidleriyle yaşanmazki bence sen söyle ve rahatla :1hug:

buyrun, 'ailenize söylemeyemezsiniz, asarlar, keserler' diyen hanımlara cevap!
arkadaşımız mertçe söylemesini de bilmiş. elbette annesi aferin dememiştir, kimbilir neler ne zorluklar yaşamışlardır...ama herşey insanlar için, öğrenmek için...
cesaretinizi kutluyorum dilaracım!

bence bu durumda derslerine okuluna sarıl.eğitimine odaklan.eline mesleğini al.ailenede söyleme.her aile bunu kaldıramaz!evet çok erken yaşamışsın bir hata yapmışsın ama hayatın boyunca bunun ezikliğini hissetmemelisin.bir zar parçasında yerinde olmayabilir varsın olmasın.ama sen dimdik dur ! kendi hayatını kendin yönet ayaklarının üstünde dur. yoksa hayatın boyunca bir hata yüzünden hep ezik hisseder hep biryerlere sığınmaya çalışırsın.seni böyle kabul eden aptal saptal insanlara boyun eğersin.
seni kimsenin ezmesine müsade etme.kendini yetiştir geliştir bir birey ol.bir daha hata yapmadan kendi kişiliğini kimliğini kazan.sakın pes etme.bir zar parçan yok diye kendini kimseden aşağı görme.öyle bir hayat kur ki kendine o ablanada kapak olsun!!!!!!!!kötükedihüso

bu arada herkese iyi bayramlar kızlara.s.

teşekkürler cnm benim içinde bunu söylemesi zor oldu ama bi büyüğünün bilmesi ve en azından sana akıl vermesi gerektiğini düşündüm zaten çok küçüktüm selda_cino arkadaşımızın dediğinide kesinlikle katılıyorum kendi hayatını kur bi iş sahibi ol kimseye boyun eğme seni seven böyle sevsin

buarada bütün arkadaşların kurban bayramı mübarek olsun mucx..

bence aban seni daha büyük hata yapmaman için korkutuyo.
sanmıyorum bir ablanın bu kadar düşüncesiz davranacağını.

evet bir hata yapmışsın bunun da farkındasın herseyı goze al ve aılene acıl bence olan ollmus artık belkı once bıraz sert cıkarlar bagırıp cagırır sana cezalar verır ıter kakarlar belkı ama zamanla duzelır bu hatanın karsılıgı olarak bunlara bıraz ses etmezsın katlanırsın ...eger saklamaya devam edersen senın ıcın ılerde tahmın edemeyecegın kadar buyuk sorunlar olur.evlenmek ıstedıgınde veya evlendıgınde her ıhtımalı dusunmelısın.eger aılene acılacak kadar cesaret toplayamıyorsan ozaman en azından annene acıl.annen de kızar eder belkı ama bı de soyle dusun aılen aile itibarını dusunur ve senı kımseye rezıl etmeden kımseye duyurmadan ort bas eder bu konuyu obur turlu evlendıgıde fılan ortaya cıkarsa daha buyk sorunlar olur.ve hergun bu korkuyla yıllar gecıremezsın....

aceba ilişkisi devammı ediyorda ablası korkuyor,yanlış yapıyorki ablası tehdit ediyor,aferin çok güselmi yaptın desinde ilişkisine devammı etsin,kardeşi olanlar düşünsün ne tepki verirdi?şahsen ben göz yummazdım,sineye çekemezdim o yaşta cinselliği yaşa:1shok:tehdit ederdim belki 1daha ayağını denk alsın yapmasın,yüz bulmasın

burda derdini anlatmış bir hata yaptım böyle sonuçlar doğurdu diyor ve derdine derman arıyor. bizde tüü kaka diyeceğimize bundan sonra hata yapmaması adına ona yardımcı olmamız gerekir.
kendini daha çok suçlu hissetsin ablasından korksun gitsin onu böyle kabul edecek aptal saptal bir adamla evlensin sonra gazetelerin 3. sayfa haberlerinde mi görelim arkadaşı!
yardımcı olmayacak yerden yere vuracak arkadaşlar biraz daha dikkatli yaparsanız eleştrilerinizi,kendinizi rahatlatmak için değil yardımcı olmak için yazarsanız daha iyi olur kanımca!!

daha çocuksun sen ne yaptın öyle.....ablan neden tehdıt edıyor.....belki yanlış yoldasın ve senı korumak için bununla korkutuyor olabilirmi ....

konu arkadasın derdınden cok dogrumu yanlış mı olayın adonusmus..herkes fıkırlerını acıkca ıfade edebılıyor sanırım burda ama bence eleştırılerde bulunurken dert sahıbı arkadası yıpratmamalıyız .beser sasar benım sahsı gorusum yasamasydın guzel olurdu ama yasamıssın olmus bıtmıs bunun dogrulugunu yanlışlıgını tartısmak anlamsız sımdı.ablanla konus neden tehdıt edıomus bı ınsanın kotu durumundan faydalanmak ınsanlık dısı bı davranıs bence uyarırsın yapmanı ıstemıyorum dersın guzellıkle anlatırsın ama tehdıt neyın nesı kardeslık cok baska bıseydr senı korumak ıstıosa bunu baska sekıllerde de yapabılır.ondan korkmadıgını eger gercekten bunu tekrar edecegınden korktugu ıcın yapıorsa rahat olması gerektıgını felan soyle ..aılene anlat dıyemıycem cunku aıle yapını bılmıyorum ablanla bısekılde halletmeye calış artık

bence burda en buyuk sorun ablan...ablanın amacı nekı ...aılene anlatacak...
tabıkı aılenın tepkısı olucaktır..ıyı yaptın kızımmı dıyecekler...
daha 18 yasındasın...yasadıgın pişmanlıgı ve sorunları sen yasıyorsun...sıkıntısını cekıyorsun..
ablanla paylasmasaydın dıyecem ama..ınsan baska kımle paylasır onuda bılemem..
ne senın yaptıgın dogru nede ablanın yaptıgı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…