ya 16 yaşında bir kız coğuğu cinsellikten ne anlar ya
nasıl yaşar ya aklım almıyo
seni yargılamak neden yaptın demek istemiyorum
ama ne düşünceyle yaptın bunu çözemedim
senin o yaşta okulunla eğitiminle meşkul olman gerek
bırak cinsellik yaşamayı 16 yaşında iken bir beraberlik sevgili bile erken ya
yani kızmayın bana ama ailende sorunlar olduğunu düşünüyorum
sana destek olamıcam güzelim
yapmışsın bir hata arkasında dur
cahillik ettim de
demekki daha hatalar yapıyosunki ablan seni tehtit ediyo
ben ablanın yerinde olsam seni tehtit etmek senin gözünü korkutmak yerine ,ailemin anlayacağı bir sekilde onlara söylerdim en azından başka hatalar yapmaman için bi ders olurdu
biraz fazla sert oldu ama olması gereken bu
b&M ve vildanangel,kızcağız daha çocukmuş yani reşit değilmiş. olabilir böyle şeyler. her genç kız hataya düşebilir. bir düşünceyle değil bir heyecanla böyle bir hataya düştüğünü sanıyorum. hepimiz kıpır kıpır oluruz o yaşlarda ama bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeyiz. değil mi? şimdi bu kızcağızı yargılamak çok saçma gerçekten. ,
ben olsam gider annemle konuşurum bu mevzuyu sakince. ablaya fırsat vermeden, hata yaptığımı ve pişman olduğumu söylerdim.
bak canım kendin diyosun cocuk diye
o yaşta cinsellik yaşanırmı yaa 16 yaşş biz 18 den bahsetmiyoruz o yaşata bi kız okuyla meşkul olmalı eğitimini düşünemli
ben zaten dedim sanrım ailevi sorunlar var ki bu kızcağız böyle boş bırakılmış şimdide netten tanıştığ biriyle görüşüyomuş
bence ejem sağlıklı düşünemiyosun güzelim aşkın toz pembe rengi gözlerini kapamııış
ejemcim evdeki acı su çeşmesi dışardaki tatlı su ırmağından kymetlidir diye bi söz var
sen annene üzülerek pişmanlıkla herşeyi analt üzerinden at bu yükü rahatla 18 yaşındasın ama hersene geçtikçe düşüncelrin dğişicek coocukluk yapmışım diyceksin
hiç kimse annen kadar yakın olmaz ve onun kadar önemsemez seni elin adamına özellikle nette tanıştığn insana cok güvenme
thyanel arkadaşım bizde cocouk olduk bizde 16-17-18 yaşalrı geçirdik ama aklımdan cinsellik geçmedi
heralde fazla sıkı yetiştirldim allah razı olsun ailemden cokta iy etmişler evet biz bu zihniyetteyiz ve ne mutlu bana bu zihniyetteyim alnım acık hiç te utanmam sizin gibi laf sokanlara karşı dimdikim
ne yazık sizin gibi düşünen
16 yaşta yaşanan cinselliğe "kimseye söylemek zorunda diilsin senin özelin" diyebilen zihniyet olduğu sürece daha cookk hatalar daha cokk cahillikler yaşanır benim güzel ülkemde daha cok zar diktirme vakaları daha cok evlilik öncesi bebek aldırmaları oo daha neler hepsi olur
son cümlelerimi okumanı şiddetle tavsiye ederim. herkes sizin gibi olmayabilir. hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?