Kardeşim kusura bakma ama, ablanın yerinde olsam emin ol tehtid etmek, seni huzursuz etmek yerine,hemen sonuca ulaştırır uygun bi dille anneme anlatırdım.
Kusura bakma ama ablanı hatalı bulurken, konuda hiç hatan yokmuş gibi davranma, yaa 16 yaşından bahsediyoruz, daha önünde ne kadar uzun yıllar var, yeni yeni, sütyenler giyilmeye başlanır, hatta ilk aylarda, utanırsın giydiğini görecekler diye, kaşlar yeni yeni alınır, erkek arkadaş olmaz bile o yaşta, kızlarla yemekler yapılmaya çalışılır, ama maşallah sen hızlı atlama yapıp, hepsini harcamışsın, yasakkelime bütün kızlar bunlarla ilgilenirken sen yanlış arkadaşlıklar edinmişsin, çok yazık:1shok:
Okuyunca inan kız kardeşim yok ama, seni onun yerine koydum, kendi kendime sayıklar oldum, yok yok ben zaten böyle ilgisiz bırakmaz bu hale gelmesini engellerdim diye, kendi kendime yorum yaptım
Devamında da hala doğru tavır sergilediğin söylenemez, (şahsi fikrim) internet arkadaşlığını asla ve asla doğru bulmuyorum, 18 yaşındasın daha, tahminim bir çok kez uyarıldın ama, yoluna devam ettin, ablanın baskısının devam etmesi çok normal,