- Konu Sahibi kimseeeeeee
-
telefonla mı :))
canım benım ablan ozel bı yerden randevu alırsan nası ulaşcak bılgılerıne senın. vermezler olurmu oyle sey.. devlet hastanesı demıyorum ozel bı doktora gıt
kızlk kntrlu yapaıp yapmdklarını??
bazı hastanlr yapmıyr özel bile olsa..?
özel hastane oldgu için kaydıda baban üzerndeyse clşmyrsan kendi üzerne alman gerek. ..
baba üzerndn olmazmıs öle muyaneler..
para falan veriosun muayane ücreti bunlr bulnsn aklnda..
yok bence bilgi verilmz neden verilsinki.kistten şüpheleniyorm filan diye tanı koyulr onun altında muayene olablrsn ..aslnda iyi bi hemşire ebe arkdşn oluck güvenilr ölede olablr ki ölede kötü surumada düşeblrsin belki..iyi araştır..
arkadaşlar çok utanarak size birşey sormak istiyorum özellikle de evli arkadaşlara... ben bir hata yaptım hata diyorum çünkü kendi kişisel tercihim ilk cinsel ilişkimi evleneceğim kişiyle yaşamaktı... çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var ve 1 yıldır çıkıyoruz...onunla ilerisini de düşünüyoruz evlenmeyi istiyoruz ama anneme verdiğim bir sözüm vardı bu konuda ve kendimi anneme ihanet etmiş gibi hissediyorum...
erkek arkadaşımın ısrarlarına sonunda pes ettim ve istemeye istemeye beraber olmaya çalıştım... kızlık zarım bozuldu ama ilişkiye devam edemedim ve bitirdim... ama kızlık zarım bozuldu ve zara kadar olan yerde açıklık var yani eskisi gibi değil dokunduğumda( zarım bozulduktan sonra benim görebildiğim yada akan bir kan olmadı...çok az dikkatli bakıldığında görülecek kadar kan olmuş yani o da içinde azcık kanamış sanırım sızıntı bir damla kadar... acaba ileride evlenince eşim başka birisi olursa bekaretimi kaybettiğimi anlar mı?? çünkü devam etmediğim için bütün yol açılmadı hemen bıraktım zaten (
konu kandırmak değil kimseyi kandırmaya niyetim yok sadece merakım var ve bu konuyla ılgılı fıkre ıhtıyacım var
konu kandırmak değil kimseyi kandırmaya niyetim yok sadece merakım var ve bu konuyla ılgılı fıkre ıhtıyacım var
Herkese Selam
Uzun bir ilişkimi bitireli uzun bir süre oldu.Benim kafamda soru işareti var. Bu adamla biz yüzeysel birşeyler yaşadık ve o sıra da benden kan geldi.Sanırım kızlık zarım yırtıldı.Fakat tam bırlesme hiç olmadı.Merak ettiğim şu; acaba evlendıgım zaman tam birleşme olduğunda benden yine kan gelir mi ?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler
ya hayır konu dısarı cıkma degıl o konuda bır sıkıntım yok konu ablam benım tc mı bılıyor ve ıstedgı zaman ıstedıgı bılgıye ulasıyor sorun orda ama bende tam olarak bırlesme olmadıgı ıcın bozulmadıgıını dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?