- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Demek sen de de suya oturtulanlardansinBenimde o konuda kafam karıştıneyseki ben bakireydimde kocam suya oturttugunda kan gelmedi
lastiğin patlak olup olmadığı öyle anlaşılır, o yüzden beyinsiz mal mal espiri/aşağılama yapar ergenler bakire olmayan kızlarla ilgili patlak vs. diye hepsine gün doğar.bisiklet lastiğiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz ben anlayamadım ve merak ettim
Katıliyorum adamların hatunu suya oturtacak sabirlari olmuyor düğünü bitirip eve kendilerini zor atiyorlar :)))
Patlicani suya basarsin ya acisini almak icin mantik aynı hacıDemek sen de de suya oturtulanlardansinneyse yirtmissin
Ayyyy moralim bozuktus güldürdünüz beni. Allah ta sizi güldürsun emi
Bu konu özel tasarımlar topigindeydi
Ać bakacam mii o da nee ...erkekler sadece kan gelip gelmediğine bakıyorlarBenim aklım almıyor gerçekten ya ben çok iyiyim safim ya da insanlar bi alem. Kizin hatası ayrı onu konuşuyorum bile ama sevecek evlenecek ve AC bakacagaim dieyecek bende ona koca diyeceğim yok daha neler
Themis sıcak su olayını anladın mıNe diyomuş adam gerdek gecesi otur bakalım sıcak suya mı dıyomuş Bir de oturuyorlarmıymış ispat için valla anlamadım
Konu sahibi arkadaslarini toplamaya gittiBuse uye ortada yok
Her zamanki konular sorunlar vs vs
zile basip kaciyorlar
Yapay zarı biliyordum ama yapayım zarını ilk defa duydum. Yapayım zarı yapayım yapayım bozulmasın türünden mi acep?
Bisiklet lastiğini suya koyarsan delik yer hava yapar burdan bağladı bence ve ben çok güldümbisiklet lastiğiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz ben anlayamadım ve merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?