Kızlık zarı. ..

Ne yapabilirim

• adam gibi cevap verin

OY: 20 95,2%
  • yadirgamadan cevap verin

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Konulara fake yazanlara sinir olurdum da bu bildiğin kafa buluyor. Anlamak icin uç kere okudum. Adam seni neden sıcak suya oturtsun o ne ya kuluçkaya oturmak gibi bir de kapının önüne koyacaksa neden suya oturuyorsun. Kafamda deli sorular

bisiklet lastiğiyle nasıl bir bağlantı kurdunuz ben anlayamadım ve merak ettim
lastiğin patlak olup olmadığı öyle anlaşılır, o yüzden beyinsiz mal mal espiri/aşağılama yapar ergenler bakire olmayan kızlarla ilgili patlak vs. diye hepsine gün doğar.

Son düzenleme:
Katıliyorum adamların hatunu suya oturtacak sabirlari olmuyor düğünü bitirip eve kendilerini zor atiyorlar :)))

Benim aklım almıyor gerçekten ya ben çok iyiyim safim ya da insanlar bi alem. Kizin hatası ayrı onu konuşuyorum bile ama sevecek evlenecek ve AC bakacagaim dieyecek bende ona koca diyeceğim yok daha neler

Off kendinize bu muameleyi ceken erkeklerle niye beraber oluyorsunuz ve neden yine o tip bir adamla birlikte olmak istiyorsunuz? Kociş bulma yolunda her şey mübah değil mi?
Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum:
Lütfen kızlarınızı idealist ve prensip sahibi yetiştirin. Erkek olsun çamurdan olsun zihniyetinin ürünü bunlar.
Konu da dalga amaçlı açılmış gibi geldi bana ama sonuçta bu kafada milyonlarca kadın var güzel yurdumda. Söyleyeyim dedim.

Benim aklım almıyor gerçekten ya ben çok iyiyim safim ya da insanlar bi alem. Kizin hatası ayrı onu konuşuyorum bile ama sevecek evlenecek ve AC bakacagaim dieyecek bende ona koca diyeceğim yok daha neler
Ać bakacam mii o da nee ...erkekler sadece kan gelip gelmediğine bakıyorlar

Konunun gerçek olduğunu varsayarak yorum yapıyorum.
Erkek arkadaşın kişiliksizin tekiymiş.
Seninle evlenmeden beraber oluyor bakire olduğuna inanmıyor 3 yıl sonra çekip gidiyor.

Öfff yoksa yine takipçi sayısını arttırmaya çalışan ezik bir Twitter trollü ile mi karşı karşıyayız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…