kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Anladım. Sonuçta bölüm zor değil. Siz odaklanamiyorsunuz

O nedenle siz kizlik zarini falan birakip bipolarinizi kontrol altinda tutmaya odaklanin. Yani bkz: madde 4.

Yine size eğitim / okul / bölüm beğendirilememiş. Nedense hiç şaşırmadım

benimki öyle başkalarına zarar verecek bir hastalık değil merak etmeyin.
Her psikolojik rahatsızlığın ucu mutlaka başkasına dokunur. Özellikle gençlerin geleceğine yön veren insanlarınki dokunur. Ben de öğretmen ve psikolog adayıyım Allah'ın izniyle oradan biliyorum.

burdan bakire olanlara sesleniyorum sevgilinizle sakın tenha bi yere gitmeyin çünkü flört arzusu tenhada bulusmaya davet ediyor yani zinaya yol açıyor sonra benim gibi kendinize olan özgüveninizi yitirirsiniz.

senin bunu yaşamanın sebebi dürtü kontrolün zayıf hastalığından dolayı. Senin bir suçun yok.

nasıl yani başka şeylere kapıldıysam?

hayati bu kadar ciddiye alma. iliskiye girmissin, diktirmezsen kafana takarsin, diktirirsen kocamin yizune nasil bakarim diye kafana takarsin. bunun sonu yok yani. hayat kisa sende tadini cikarmya bak. yoksa omrunu hep birseylere takarak gecireceksin.

Bakarsın korkma.

Bzim erkeklerimiz yüzüne bakılacak, utanılacak saygıyı haketmiyor zaten. Kadınlara mal gözüyle bak, 21. yyda hala kadınlara baskı uygula, bakire olmayan kadınlara delik, patlak vb şeklinde isimler tak her türlü saygısızlığı yap, kadınları ikiyüzlülüğe, çaresizliğe it sonra saygı ve dürüstlük bekle yok öyle yağma??? BU toplumun erkekleri kendi yarattıkları kadınlarla evleniyorlar, bu kafadaki erkekler dürüst olmayan kadınları hakediyor zaten. İçin rahat olsun.

Zar diktiren bir kadına asla ıyyyyy dürüst deil jijiijij demem , erkekler çok mü dürüst , toplum çok mu dürüst? Sanki herkes çok dürüst bir tek kadınlar ikiyüzlü? Bu toplumun ederi bu şekilde davranan kadınlar.

Yine size eğitim / okul / bölüm beğendirilememiş. Nedense hiç şaşırmadım
Öğretmenlik icindede en zor okuması olan bolum matematik öğretmenliği fen bilgisi oysaki ..ben okurken valla bu branş arkadaslar üzülürdüm biz bir hafta çalışırsak onlar bir ay çalışırdı
..arkadaş uzay mühendisi mi acaba zor olarak gördüğü bolum ne acaba

Yaşınız kaç?

+1
Hatta daha fazlası. Haketmiyorlar dürüst kadınları.

19 yasında zaten bekaretin gitmis hunu temizle diyip ailen evlendirseydi , okulun hayal olsaydı,bir de kucagına bebek alsaydın buraya başka konular acsaydın, biz de bu konu keşke fake olsaydı deseydik daha mı iyi olacaktı?

Hatayı anlamak,dönmek de bir erdemdir.Insanlar bir iki gunah işledi diye Rabbimiz onu kenara atmaz tevbe kapısı her zaman açıktır.Önce kendini affedip bardagın dolu tarafını göreceksin.Senin şu durumunda bile olmaya razı 100lerce kızımız var.
Herkesin görusune saygı duyarım.Bana göre bekaret önemli , ama gercek bekaret eli eline bile dokunmayanlardan hani!
Yoksa bekaretini koru ama her haltı ye , yok ustumde camaşirim vardı,yok eli degdi vs gibi sorularla buraya konu açanlar,oraya buraya hamilemiyim ya da kız arkadasim hamile kalmismidir bu olaydan gibi sorular soran bakir ve bakireler (!), bunları örtüp biriyle evlenip orda burda mutlu aile fotografı paylasanlar senden daha mı temiz ve bakire?
Önemli olan VICDANİN BEKARETINI KORUSUN O EL DEGMEMIS OLDUKCA SEN HER DAIM BAKIRESIN..
şunu da soyleyeyim bir gunah isledim diye dört bucaga yayin yapmana gerek yok gizli gunahin tövbesi gizli,açikta işleneninki acıkta yapılır
Cekil kösene tövbeni et ki kendini affedesin Allah seni affede..

Annenin tavrı yanlış evet ama su durumda çogu anne afferin kızim iyi yapmissin demezdi sanırım,inme geçirecek dereceye gelirdi.Annen de kolundan tutup evleneceksin kimse bu yada defol git deyip sokaga atsa daha mı iyi olacaktı?Yine de annenin ailenin kıymetini bil yanlış bir davranısla da olsa sahip çıkmıslar sana..
Kenara cekil , okulunu ve psikolojini duzelt sadece..Evlenmeyide uzun seneler sonra dusun derim..

Muhtemelen Nasa' da yüksek bir konumda kendisi.

Oyyy... 1 ay ders mi çalışırlardı. Inanmiyorummmm. Ne kadar cookkk.

Oysa öğretmen olacak insanin bir ay ders çalışmamasi lazim. 1 2 gün çalışsa yetmesi lazim. Hatta ders çalışmadan öğretmen olsun bunlar yaa.

Çünkü ögretmen kalitesi falan hiç önemli değil. Öğretmenin bilgili olması, kendini yetiştirmesi hiç önemli değil.

1 ay yaa 1 ay. İnsan 1 ay ders nasıl çalışır... çok zor gerçekten. Muazzam.

Konu sahibi; kizligi falan boşver. Kendini yetiştir..kendini sevilecek insan yap.

Mesajınız dikkatimi çekti.

Son yıllarda özellikle erkekler bakire kızları "evde kalmış, kezban" vs diye yaftalıyorlar ki kızlar bir an evvel "bekaret kusuru"ndan kurtulsunlar böylelikle "erişim" kolaylaşsın yoksa onlara ne zararı var da bekaret bu kadar dillerine dolansın.

Daha evvel de yazmıştım, kadınları cinsel manada özgürleştirmek istediğini iddia eden erkekler kadınlara ulaşmada özgürleşmek istiyorlar aksi halde hem kadına özgürlük diyerek onlarla dilediklerini yaşayıp hem de el değmemiş kız arama ya da tecavüze uğrayan kadının eteğine, rujuna bahane bulma çelişkisine düşmezler.

Kafası doğulu, dili batılı böylelerinin, o nedenle yaptıklarıyla söyledikleri örtüşmüyor, cinselliği yaşamak kadar ertelemek de özgürlüktür.

Sorun sadece kızlık zarı ise diktir, bu yüzden eşine karşı sorumlu filan değilsin.
İnsanlar cinsel tercihleri için sorgulanamaz.
Eşin bakir olmazsa bu yüzden yüzüne bakamayacak mı sanıyorsun da kendini suçlu hissediyorsun?
Ama şu an en önemli sorun bipolar bozukluğun.
Buna çözüm bul, diğeri hallolur...

nasıl yani başka şeylere kapıldıysam?

Yavrum, doktor bipolar teşhisini koymuş sana değil mi?
Oturun, ailecek doktorunuzla konuşun, size, tıbbi terimlerinden arı bir şekilde, kabaca bi anlatsın durumunuzu.
Sonra, elinin altında internet, bu forum içinde dahi bipolar nedir necidir bilgiler mevcut, hastalığınızı bi okuyun tam teşekküllü, sorun soruşturun. Bazı dönemlerde hormonlarının sana nasıl oyunlar oynadığını, aklının nasıl bulandığını, nasıl sürüklendiğini, kendini tutamadığını vs... Orada cevaplarını bulursun.

Önce hastalığını kontrol altına al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…