Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Kızlık zarıni sorun eden biriyle beraber olmamalı...

Tuvalet kağıdı olduğuna emin misin?
Bu kadar bayan bu işi bilmiyor olamaz değil mi?

Çağ dışı değilsin
Bende konuşulmaması taraftariyim
Soğukluk girer
Acabalar girer
Ayrılık girer...

Hehe, olabilir. Bilmem benim için sakıncası yok, rahatsız hissetmiyorum.

Tuvalet kağıdı ile kurularken mi?kusura bakma çok buyük kahkaha attım))))))))))

Kizlik zarı yoksa bakire olmadığın anlamına gelmiyor.Bekaret dediğin şey bir erkekle sevismekten geçiyor. De bu adam dediğin kişiye..Ay sinir oluyorum böyle tiplere.!

Tuvalet kağıdı ile kurularken mi?kusura bakma çok buyük kahkaha attım))))))))))
Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.

Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.
Benim kahkaha attığım şey tuvalet kağıdı meselesi kuzum.başka bir yalan bul bari.dramatize etmeye gerek yok yani.

Bence sevgilisi ondan kaçsın. Bide yalancı. En tehlikelisi bu.tuvalet kağıdına çok güldüm.
Ben o konuda çok üstüne gitmek istemem,belki doğrudur ne bileyim. Yani cinsellik yaşasaydı,öyle kolay bozulabilen bişey olmadığını bilseydi böyle komik bir yalan atmazdı sanki,ne bileyim bisikletten düştüm bile daha iyi yani tuvalet kağıdından. Masum masum başına geleni anlatmış ki bana göre hiçbir açıklama yapmak zorunda değil.

Neyin kafasını yaşıyosanız ben de istiyom çok ihtiyacım var şu ara
Arkadaşım kendinden eminsen adama b.k yemek düşer affedersin de
güven önemli olan rapor deil zar da deil
rapormuş bilmemneymiş sadece sen karar verebilirsin buna seçim senin ha ben bu kafada biriyle olurmuydum aslaaa

Duygu sömürüsü yapma çocuk...

Tuvalet kağıdıyla bozulmayacağını hepimiz biliyoruz. Doğruyu söyle canımızı ye.
Ya doktora gitmedin uyduruyorsun ya da başka şeyler yaşadın tuvalet kağıdı diyorsun.

Her ne olmuş olursa olsun senin bedenin, senin kararın. Kimseye bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsin.

iyi de bak çoğumuz gençken oramızla buramızla oynadık

burada bir anne vardı kızım fön fırçasını şeyine sokmuş diye yazmıştı da ben de yapmıştım yazdım ona

daha farklı bir çok şey de yazabilirim

her neyse bir seferinde böyle azıcık bir pembelik diyelim geldi

ama ilk ilişkimde de ondan sonraki birkaç seferde de kan geldi

yani o öyle kolaycacık bozulamıyor

belki tıbbi muayenede saat X yönünde zedelenme gibi ibareler ile belirlenebilir ama hepsi bozulacak kadar tuvalet kağıdı ile kurulanırken olması akıllara zarar

bir de bu konuyu okuyan zavallı kızlar hep ıslak kalır

şunu güzelce anlat biz de anlayalım

o adamı da boş ver zira uyumlu değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…