- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
Çağ dışı değilsinYa şu özgüvenden bende istiyorumEşimle tanıştığımızda çocuktuk,dolayısıyla ikimizinde hayatında birileri olmadı yani bana böyle bir cümle kurmaz ama; atıyorum boşandım diyelim. Gelmişim 28 yaşıma,tekrar evlensem illaki birileriyle birşeyler yaşamış bir kişi olacak. Gelip de bana yukarıda kırmızıyla işaretlediğim şeyleri söyleyecek! Parçalar mıyım soğur muyum bilemem :) Özel hayatını kendine saklasın,ne ben anlatırdım seks hayatım böyleydi diye ne de ondan duymak isterdim.Sanırım ben çağ dışıyım
Hehe, olabilir. Bilmem benim için sakıncası yok, rahatsız hissetmiyorum.Ya şu özgüvenden bende istiyorumEşimle tanıştığımızda çocuktuk,dolayısıyla ikimizinde hayatında birileri olmadı yani bana böyle bir cümle kurmaz ama; atıyorum boşandım diyelim. Gelmişim 28 yaşıma,tekrar evlensem illaki birileriyle birşeyler yaşamış bir kişi olacak. Gelip de bana yukarıda kırmızıyla işaretlediğim şeyleri söyleyecek! Parçalar mıyım soğur muyum bilemem :) Özel hayatını kendine saklasın,ne ben anlatırdım seks hayatım böyleydi diye ne de ondan duymak isterdim.Sanırım ben çağ dışıyım
Tuvalet kağıdı ile kurularken mi?kusura bakma çok buyük kahkaha attımKendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
Bence sevgilisi ondan kaçsın. Bide yalancı. En tehlikelisi bu.tuvalet kağıdına çok güldüm.Topuklarını popona vura vura kaç bence.
Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.Tuvalet kağıdı ile kurularken mi?kusura bakma çok buyük kahkaha attım))))))))))
Benim kahkaha attığım şey tuvalet kağıdı meselesi kuzum.başka bir yalan bul bari.dramatize etmeye gerek yok yani.Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.
Supeeeer. hahhha hala guyuyorum....Allah korusun yoksa böyle bişey miydi?Eki Görüntüle 1891589
Kendi kızlık zarını sorun ediyorsa kendi bileceği şey bize halt yemek düşer.
Başkasının kızlık zarını sorun ediyorsa kiminkiyle ilgileniyorsa o kişiyi alakadar eder. Yine bize halt yemek düşer.
Seninki sorunsa o da seni alakadar eder. Bize halt yemek düşer.
Ben de sorun olmaz deyip deyip hazmetmeye uğraşıp, hazmedemeyen biri olurdum herhaldeHehe, olabilir. Bilmem benim için sakıncası yok, rahatsız hissetmiyorum.
Ben o konuda çok üstüne gitmek istemem,belki doğrudur ne bileyim. Yani cinsellik yaşasaydı,öyle kolay bozulabilen bişey olmadığını bilseydi böyle komik bir yalan atmazdı sanki,ne bileyim bisikletten düştüm bile daha iyi yani tuvalet kağıdından. Masum masum başına geleni anlatmış ki bana göre hiçbir açıklama yapmak zorunda değil.Bence sevgilisi ondan kaçsın. Bide yalancı. En tehlikelisi bu.tuvalet kağıdına çok güldüm.
Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.
Sizin kahkaha attiğiniz şey yüzünden ve bu yorumlar yüzünden şu an ben ağlıyorum. Böyle iğrenç bir konu açtiğim için de hepinizden özür dilerim. İyi günler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?