Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Tek sorun ettigim zar sogan zari midemi agritiyor. Adam sorun ediyorsa yolver ama bakire degilim deme durduk yere koz verme eline onane yani.

Tuvalet kağıdı ile olasılığı dahi olamaz cnm.hani konu sahibi şunu vurgulamak istemiş gibi;*oraya tuvalet kağıdından başka birşey değmedi. Varsa bir suçlu odur.daha nasıl mağdur zannettireyim kendimi*ama saf pardon,masum olduğu konusunda bişey diyemem böyle bir yalanla...

Eğer bakire değilsen ve kızlık zarını sorun eden bir adam varsa karşında ayrıl gitsin ve bunu sorun etmeyeni bul. Ömrünce bir yalanı yaşamak da mantıklı değil, insanları kandırmakta, seninle aynı kafada olmayan bir adamla ömür geçirmekte.

Bir şey yaptıysanız arkasında durun, arkasında duramayacağınız bir şeyi yapmayın.

Tuvalet kağıdı kısmını sonradan okudum. Ekşide başlık olarak gördüm bi an bunu "tuvalet kağıdıyla kızlık zarı bozmak".

Sizden böyle bisey isteyen biriyle birlikte olmayi kaldırabileceginizi bir an bile dusunup mu konu actiniz gercekten? Nasıl oldugu kimseyi ilgilendirmez,sizden baska.Kendisi bakir oldugu icin gayet tabii böyle isteyebilir,sonucta her sey karsilikli olmali.Sonuc olarak siz dogruyu söylemissiniz,ne kadardir birliktesiniz bu kisiyle bilmiyorum ama konu bu degil herhangi baska bisey olsa dahi sizin sözünüze güvenmeyen adamla isiniz ne birkere?Bu kisiyi hayatinizidan tamamiyle cikarin ve size saygı gösteren ve sevginin ne oldugunu bilen biriyle birlikte olun.

Jinekoloğa sorduğum soru ve cevabını sizinle paylaşayim. Gerçi buna da inanmazsiniz ama. Neyse.

(Tuvalette tuvalet kağıdı ile perineyi kurularken yanlışlıkla altta bulunan kızlık zarinin olduğu deliğe sürttüm ve o oyukluğu hissettim yani elim içine girer gibi oldu. Hemen yarım saat içinde adet kanı gibi kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?
deegrli okurm bacakları açamak zarı etkilmez ancak elle zorlma sanki zarı yırtmış gibi anlam veriyor muayene olmanızı öneriorum)

Ben sizden kızlık zarım bozuldu mu ? diye sormadım. Böyle davranan bir erkekle konuşmayi bırakmalı mıyım diye sordum. Ama artık konuşmucam. Beni aşağılayan biriyle. Kesin kararim. Sadece kendi yorumlarını yapmayıp soruma cevap verenlere teşekkür ederim.

Jinekoloğa sordum dediğin bu muydu? Biz de muayene oldun sandık.
O jinekolog değil başka bişeydir.

Dediğin doğru. Sonra kurulamayacaklar mantar olacaklar.

E sen muayene olmamışsın ki. Ayrıca doktorun türkçesine hayran kaldım. Sanırım diplomasını marketten almış. Senin tuvalet kağıdını aldığın yerden.

Bu meselaye takılmayacak erkekler var onlar da nerede çok merak ediyorum...zira benim sevgilim de dahil çoğu tanıdığım erkek bu konuya takılır

sen bence bunları düşünme

üzüldüğüne değmez

ama sana güvenmeyen adam ile de olmaz

bakire değilim düşüncesi seni rahatsız ediyorsa da kendin için bir uzmana git

bakire olduğun halde bakire değilim dediğin için kendini eksik hissettiğin için üzülen sen oldun belki de

Neyse konu bu değil zaten. Sorunum da bu değil. Sadece pis yalancı diyenler çok incitici gerçekten. Yorum yaparak sadece bir insanin ellerini titretebildiniz. O pis yalancı tehlikeli diyen. Dalga geçenlere hak veriyorum. Kizmiyorum. Daha da konuşmak istemiyorum. Sağolun.

Kızlık zarının olduğu bölüm içeride olduğu için ıslak bir alan zaten oraya kadar tuvalet kağıdı sokmana gerek yok.
Ayrıca oraya kadar soktuğun tuvalet kağıdını parçalanmadan nasıl çıkardın?

O erkekle konuşma.

Bizim burada bakire olmayan kizi almiyorlar hic
Ora nere ki? Bi de nasıl kontrol ediyorlar?
Kontrol edip mi alıyorlar sahi?

Edit: Azerbaycanmış, evet kesinlikle haklısınız. Azerbaycan' a yalnızca bir kere gittim. Bir daha da gitmem. Suudi arabistana kadın erkek eşitliği gelir, Azerbaycan' a gelemez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Şoka uğramıştım.

O kişi de benim için böyle düşündü tehlikeli yalancı gördü biliyorum. O yüzden uzak durucam ondan.

Ne yaşadın ki bunu söyleyecek?

O kişi de benim için böyle düşündü tehlikeli yalancı gördü biliyorum. O yüzden uzak durucam ondan.

ama bak şimdi biriyle birlikte oldum desen doğru görünür, işte parmağımla bozdum oynarken vs desen de anlaşılır yine şunu bunu soktum desen de olur ama tuvalet kağıdı deyince ister istemez inanılmaz

bunu yapma kendine, git öğren de kafan rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…