- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Tuvalet kağıdı ile olasılığı dahi olamaz cnm.hani konu sahibi şunu vurgulamak istemiş gibi;*oraya tuvalet kağıdından başka birşey değmedi. Varsa bir suçlu odur.daha nasıl mağdur zannettireyim kendimi*ama saf pardon,masum olduğu konusunda bişey diyemem böyle bir yalanla...Ben o konuda çok üstüne gitmek istemem,belki doğrudur ne bileyim. Yani cinsellik yaşasaydı böyle komik bir yalan atmazdı sanki,ne bileyim bisikletten düştüm bile daha iyi yani tuvalet kağıdından. Masum masum başına geleni anlatmış ki bana göre hiçbir açıklama yapmak zorunda değil.
Jinekoloğa sorduğum soru ve cevabını sizinle paylaşayim. Gerçi buna da inanmazsiniz ama. Neyse.
Tuvalette tuvalet kağıdı ile perineyi kurularken yanlışlıkla altta bulunan kızlık zarinin olduğu deliğe sürttüm ve o oyukluğu hissettim yani elim içine girer gibi oldu. Hemen yarım saat içinde adet kanı gibi kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?
deegrli okurm bacakları açamak zarı etkilmez ancak elle zorlma sanki zarı yırtmış gibi anlam veriyor muayene olmanızı öneriorum
Ben sizden kızlık zarım bozuldu mu ? diye sormadım. Böyle davranan bir erkekle konuşmayi bırakmalı mıyım diye sordum. Ama artık konuşmucam. Beni aşağılayan biriyle. Kesin kararim. Sadece kendi yorumlarını yapmayıp soruma cevap verenlere teşekkür ederim.
Dediğin doğru. Sonra kurulamayacaklar mantar olacaklar.iyi de bak çoğumuz gençken oramızla buramızla oynadık
burada bir anne vardı kızım fön fırçasını şeyine sokmuş diye yazmıştı da ben de yapmıştım yazdım ona
daha farklı bir çok şey de yazabilirim
her neyse bir seferinde böyle azıcık bir pembelik diyelim geldi
ama ilk ilişkimde de ondan sonraki birkaç seferde de kan geldi
yani o öyle kolaycacık bozulamıyor
belki tıbbi muayenede saat X yönünde zedelenme gibi ibareler ile belirlenebilir ama hepsi bozulacak kadar tuvalet kağıdı ile kurulanırken olması akıllara zarar
bir de bu konuyu okuyan zavallı kızlar hep ıslak kalır
şunu güzelce anlat biz de anlayalım
o adamı da boş ver zira uyumlu değilsiniz
E sen muayene olmamışsın ki. Ayrıca doktorun türkçesine hayran kaldım. Sanırım diplomasını marketten almış. Senin tuvalet kağıdını aldığın yerden.Jinekoloğa sorduğum soru ve cevabını sizinle paylaşayim. Gerçi buna da inanmazsiniz ama. Neyse.
Tuvalette tuvalet kağıdı ile perineyi kurularken yanlışlıkla altta bulunan kızlık zarinin olduğu deliğe sürttüm ve o oyukluğu hissettim yani elim içine girer gibi oldu. Hemen yarım saat içinde adet kanı gibi kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?
deegrli okurm bacakları açamak zarı etkilmez ancak elle zorlma sanki zarı yırtmış gibi anlam veriyor muayene olmanızı öneriorum
Ben sizden kızlık zarım bozuldu mu ? diye sormadım. Böyle davranan bir erkekle konuşmayi bırakmalı mıyım diye sordum. Ama artık konuşmucam. Beni aşağılayan biriyle. Kesin kararim. Sadece kendi yorumlarını yapmayıp soruma cevap verenlere teşekkür ederim.
Jinekoloğa sorduğum soru ve cevabını sizinle paylaşayim. Gerçi buna da inanmazsiniz ama. Neyse.
(Tuvalette tuvalet kağıdı ile perineyi kurularken yanlışlıkla altta bulunan kızlık zarinin olduğu deliğe sürttüm ve o oyukluğu hissettim yani elim içine girer gibi oldu. Hemen yarım saat içinde adet kanı gibi kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?
deegrli okurm bacakları açamak zarı etkilmez ancak elle zorlma sanki zarı yırtmış gibi anlam veriyor muayene olmanızı öneriorum)
Ora nere ki? Bi de nasıl kontrol ediyorlar?Bizim burada bakire olmayan kizi almiyorlar hic
Ne yaşadın ki bunu söyleyecek?Ora nere ki? Bi de nasıl kontrol ediyorlar?
Kontrol edip mi alıyorlar sahi?
Edit: Azerbaycanmış, evet kesinlikle haklısınız. Azerbaycan' a yalnızca bir kere gittim. Bir daha da gitmem. Suudi arabistana kadın erkek eşitliği gelir, Azerbaycan' a gelemez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Şoka uğramıştım.
O kişi de benim için böyle düşündü tehlikeli yalancı gördü biliyorum. O yüzden uzak durucam ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?