Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
4 aylık hamisim:nazar: kizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.

Aman bu millette valla hicbirseye dilleri donmez adami sinir ederler canim..gorumcem kizina azra adini koydu mesela simdi 4 yasinda o zaman kayinvalidesi nebicim isim azrail gibi demis yuzune..arza mi diyen azara mi diyen cocuga nasil giciklar..benim oglum olcak nasipse ama kizim olsaydi meyra ve sare isimleri hos..neslisah var mesela..beren olabilir..

Ay sorma cnm ya lafa sıra gelince dilleriniz dönüyor falan dedim bende ikiletenlere arti benimde kaynanam elis ismini beyenmedi. Soyledigin isimler güzel tsk cnm.

Ben duru ismini çok severdim ama duru çok gerçekten çok. Beren de çok var. Sare, zeyra, ecrin, buğlem de çok. Nüfusçuyum yenidoğan kaydı yapıyordum doğum iznimden önce oradan biliyorum. Ben kızıma rahmetli kayınvalidemin ismi ile masal ismini koydum. Karar sizin eşinizle birlikte.

Sağol cnm Bende masal ismini cok beyeniyorum esimde öyle ama kvdem onuda beyenmedi ama kafama koydum kimin beyenip beyenmedigi önemli degilmis arti babannesi diye kirmak istemiyorum ama ilerde pisman olacagim bi isimde koymak istemiyorum

melodi ve zeynep çok guzel isimler =) bi de tanıdığım melodilerin hepsi guzel ve sanatla uğraşan tatlı kızlardı aynı fabrikadan çıkmış gibiler :D

Sağol cnm Bende masal ismini cok beyeniyorum esimde öyle ama kvdem onuda beyenmedi ama kafama koydum kimin beyenip beyenmedigi önemli degilmis arti babannesi diye kirmak istemiyorum ama ilerde pisman olacagim bi isimde koymak istemiyorum
canim dogurucak olan sensin
isminide sen sec bebeginin
begenmese bbir iki mizlar sonra sever yine
illa o kendi istedigi ismi koymani ister yoksa ne koyarsan koy begenmez
bende tercihimi duru dan yana kullaniyorum

Ya sadece güzel değilmiş diyo koyma o ismi falan demiyo demezde karismaz ama ben onlarda beyensin istiyorum bide bende cok kararsızım. ayy zormuş be isim bulmakta.

Zeynep ismine bayılıyorum ben şahsen. Çok yakınımız olan kişilerde olmasaydı kızıma bu ismi koyardım

Back
X