Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yazın oğlanı parka götürüyodum,bi anne Hira diye bağırıyor 3 kız dönüp bakıyo, ay korkunç, okulda da öğretmen uğraşacak böyle, anneanneler babanneler adımızı hatırlayana kadar 40 kişi sayar ya öğretmen de öyle olacak, sarışın Hira, hayır sen değil hem sarışın hem yeşil gözlü olan, çocuğum sen otur sen sarışın mısın :KK45:

Ben biraz eski kafalıyım sanırım Ayşe ,Zeynep, Elif en sevdiklerim.
Herkeste aynı isimden olsa ne olur ki?
Yenilerden de Eylül ismine ve Ege ismine bayılıyorum.

Çok öneri var hepsini okuyamadım

Elis ismini duymadım daha önce ben de anlayamam herhalde tek söyleyişde

Ben Esin diyeyim siz beğendiğiniz bir isim koyun

Ama naçizane iki isim koymayın her yerde İspanyol gibi uyumsuz iki ismi ile seslenilen çocuklar var

Herkeste olan öğğk isimlerden öyle bunaldim ki şimdi de yeni moda Mira Buğlem Hafsa ve Elizan galiba. Kimi duysam bu isimleri koymuş. Bende Türkçe isimlerin koyulması taraftariyim ama az rastlanır olma şartıyla.
Kızım olsa ne koyardim söylenişi sebebiyle hoşuma giden bir isim "Nisan"

Hee bildiğin alaaa Lunanın lunası, çünkü millet desin ki ne kadar modern bir anne baba :)

Oğlumun adı Metehan deniz iki isimde Türkçe
:KK48::KK48: ayy sabaha sabah yüzümü güldürdünüz.
Deniz ismini severim.
Metehan'ı babası koymuş gibi :KK51:

nehir, ırmak, yağmur simleri güzel bence kızım olsa 3ünden birini koyardım

kuzenim kızının adını elmira koydu anlamını söylemişti ama unuttum benim de hoşuma gitmişti

Ben kizima Derin ismini dusunuyordum. Senin dedigin gibi bir kerede anlamiyordu soranlar. Asya koyduk adini.

Evet mete babasından deniz benden, kız olursa ilk isim benden 2.ondan olacak, o Nazlıya karar verdi bile

Benim Nazlı diye bir arkadaşım vardı dershane de çok güzel bir kızdı.
Nazlılar güzel oluyor ama nazlı olmasın :KK48::KK48:
Şaka bir yana da Allah gönlünüze göre versin.

Elis zor bi isim değil ben görüyorum artık çocuklarda. 20 yaşındaki kuzenimin adı Elis, o bile artık rahat ediyor.
Bence koyabilirsiniz Elis'i çok güzel ve şirin.

Evet mete babasından deniz benden, kız olursa ilk isim benden 2.ondan olacak, o Nazlıya karar verdi bile
nazlı ismini eskiden sevmezdim ama kızım olduktan sonra keşke bi ismi de naz ya da nazlı olsaydı dedim niyeyse çok yakıştırdım kuzuma :)
o yüzden artık çok seviyorum o ismi :KK200:

Back
X