Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dora,mina,ece,gülce,melis,melisa,senem,başak,
name,güneş,rüya.. Benim favorim rüya ve mina.kızım olursa sanırım mina ya da rüya ismini koyarım:KK49:

Îki isim koymayı mı koymamayı mı düşünüyorsun

Anlayamadım bugün algım kapalı galiba

Birbirine uyumsuz isimlerden bahsediyorum. Alya Emine, Emir Murat, Ecrin Mira, seslenirken ispanyol etkisi oluşturan isimler olduğunu düşünüyorum.

Benim melisa isimli yegenime meleysa mi diyen oldu :) millete bakarsan ooo melisa yabancı ismi niye koydunuz bile dediler diğer yegenim selin onada selim diyorlardı bi ara :) benim henüz bebeğim yok ama kızım olursa adını sahra koymak istiyorum nasip olursa tabi birde irva var kucuklugumden beri severim bu ismi manası suya doymak demek ;) sana şimdiden kolay gelsin

Bizede çok yorum yaptılar eşimin adı murat ferhat olsun dediler bende sevmem birde cevremdekilere olan isimler bana o kişiyi hatırlatır o yüzden koyamadim. Ben kirmamak için hep erteledim zamanı var dedim ama bigün eşim varken konu açıldı ve esimde babası benim anneside eşim isme biz karar vericez dedi ve kimseye danışmadan koyduk adini. İş hayatını ve yaşlılığını düşünerek adına uygun olsun dedik mehmet yavuz koyduk. Sizde esinizle konusun babaanne isim söylerse annemlerde bu ismi düsünüyo de

zeynep, elif , ayşe bayıldığım üç isim ama sülalede her iki kadından birinin adı bunlardan:-) ayşe deyince hangi ayşe diye soruyoruz artık :-)
inşalah benim bir gün kızım olursa Şevval ismini çok beğeniyorum. bayram ayı, anlamı da çok güzel. ve eski bir isim olmasına rağmen çok da fazla kimsede yok.

Yengem hamile, gunu gecti her dk kulagimiz telefonda.
Bizim kizmizin ismi Esila olucak.

Etrafimdakilerin cocuklarinin ismiyse;tuana, buglem, lina, almina, ecrin, dilan, ceylin.

Elisin anlamıda telaffuzuda çok güzel bence. Onun dışında ben mihrimah ismini çok beğeniyorum ama tabi biraz dönem ismi olduğundan ağır geliyor kulağa.

duru çok var benim kızımın adı NEHİR ama şimdi doğum yapsam MERCAN,MASAL,MISRA isimlerini düşünürdüm.ama kızımın isminide çok begeniyorum.Eliz bende istedim ama kimse dediğin gibi anlamıyor.haa MİNEL ismi çok hoş

Benmde kaynvalıdem duru ıstıyordu guzel ısım ama esım ıstemedı kaynvalıdem o kadar baskı yaptı ama esım bana bıraktı kararı ben aden koydum canım arapca cennet bahcesı demek bıde körfez ısmı,herkez de yenı duyulan bı ısım oldugu ıcın begenıyo ne kadar degısık falan dıye ,yası buyuk olanlar da anlamıyo on kere tekrarlıyoruz tabı

Elif ve Zeynep favori isimlerim. Şu elis li isimler çok şişirme geliyor bana. Mira ismi baya çoğaldı arkadaşımın köpeğinin ismi de Mira parkta Mira deyince kız çocuklarıyla köpeği birden bakıyor :KK53:

Oğlumun ismi Yusuf Eymen bana kalsa sadece Yusuf olurdu da babası Eymen deyince fazla ısrar edemedim

Back
X