Erkek arkadaşımın ailesinin yıllardır tanıdığı komşuları var. Komşudan öte olmuşlar artık.
Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Bu komşularının oğulları evli. Dünyalar tatlısı küçük bir kızları var.
Adam karısını aldatıyor. Benim sevgilim de bunu biliyor. Sakladığı yetmiyormuş gibi o aldattığı kızla gayet normal konuşuyor. Bizi ilgilendirmez onların ne yaptığı diyor.
Bir gün o adam,dostu ve dostunun bir kız arkadaşı dışarı çıkmışlar. Benim haberim olmadı.
Dün Facebook'una bakarken gördüm ki o adamın dostuyla konuşma dediğim halde konuşuyor bir de kız arkadaşını eklemiş.
Kızdım ve ayrılmayı düşünüyorum. Güvenimi sarstı. Özür diledi senden önemli değil dedi o kızları sildi ama içim rahat değil.
Dibine kadar haklısın arkadaşım.
kesinlikle haklısın en doğrusu ayrılman eğer yapabilirsen
hayır zaten o adam metresi ve metresinin bir arkadaşıyla 4ünün beraber buluşması falan ne demek ne kadar saçma
Haberim yoktu işte beni o bay X olsun. O çağırdı dedi. Seni de o muhabbete sokmak istemediğim için söylemedim dedi. Peki arkadaşını neden ekledin facebook'a dedim. Öyle bi kere konuştuk diye başka bi amacım yok dedi...
Haberim yoktu işte beni o bay X olsun. O çağırdı dedi. Seni de o muhabbete sokmak istemediğim için söylemedim dedi. Peki arkadaşını neden ekledin facebook'a dedim. Öyle bi kere konuştuk diye başka bi amacım yok dedi...
Şu an ayrılık mesajı atacağım. Çok dil döktü ama. İstemiyorum.
Kırk yılın başı bi kızla konuşma dedim onunla da konuşmasaymış.
Savunması da sildim senden değerli mi. Özür dilerim falan filan...
Ayrıldım kızlar.
İlk görüştüğünde bende kızmıştım. Beni ilgilendirmez dedi. Tamam dostuyla konuşma dedim.
Baktım dün gayet samimi konuşmalar. Sonra bi de öğrendim ki arkadaşı da eklenmiş kızın Facebook'a.
Öyle plansız görüştüm dedi. Oturmasaydın işin çıksaydı dedim.
Açıklama yaptı bi saat. Ama benim için bitti.
Beni düşünerek hareket etseymiş.
Umarım doğru yoldayımdır.
Ayrıldım kızlar.
İlk görüştüğünde bende kızmıştım. Beni ilgilendirmez dedi. Tamam dostuyla konuşma dedim.
Baktım dün gayet samimi konuşmalar. Sonra bi de öğrendim ki arkadaşı da eklenmiş kızın Facebook'a.
Öyle plansız görüştüm dedi. Oturmasaydın işin çıksaydı dedim.
Açıklama yaptı bi saat. Ama benim için bitti.
Beni düşünerek hareket etseymiş.
Umarım doğru yoldayımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?