KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

hayırlı uğrulu olsun hepimize arkadaşlar hep birlikte daha nice kilolar veririz biz... günlük düzenli olarak herkes menüsünü uyguladığı diyeti yada içtiği form çayını bitki çayını falan yazsın herkes böylelikle birbrinden yararlansın... birde herkese uyarsa ben diyorum ki kaçamak yaparsak sporla ufak tefek cezalar verelim böylelikle kaçamak yapmayı azaltmış oluruz herkes onaylar mı acaba

:))
kızlar ayrıca zayıflamak için neler yaptıgımızı neler yiyip içtiğimizide yazsak birbirimizi biraz gaza getrsek keşkee ben çok uyusugumm hiç bişi yapmıorum bie sürekli acıkıyorumm ama çok azimliyim artık hiç bi kıyafetime giremiyorumm çünküü 36ydımm arada 38.. şimdi 40olmuşumm güzzelim kıyafetlerim mahkum kaldı dolapta yıllanmayaa :2:

Peki napıcaz kızlar açıklarmısınız

aylık hedeflerimizi yazıyoruz, bir ay sonra şu kiloda olacağım diyoruz ve her hafta sonuçlar için bu haftaki kilom şu diyorsunuz listede yukarıda verdiğimiz tarihlerde, daha bugün belirledik bu konuyu açmayı, ben sadece çizelgeyi yaptım, konu cornella ve zuhreunlu'ye ait, onların ilginç fikirleri vardı benim diyet günlüğümde daha ama, yazsınlar bakalım buraya da, bekliyoruz

bugün itibari ile kilom 83,3 hedef kilo 58 çok kilo var vesselam ayda 3 versem yeter

o zaman bu ayki hedef kilona 80.3 yazıyorum

bu başlıkta yapılması gerekenleri hemen kısaca bi yazıda topliim arkadaşlar yeni gelen üyelerimiz için daha kolay olur

öncelikle düzenli olarak hergün menümüzü yazalım böylelikle yorum yaparak hem eksikliklerimizi gideririz hemde motive etmiş oluruz birbirimizi.

günlük sporumuzu mutlaka yapalım ve yaptıklarımızı buraya yazalım.

uyguladığımızı diyetleri içtiğimiz çayları vs. diyet adına her ne yapıyosak birbirimizle paylaşalım belki birilerine bi faydası dokunur :)

bir de yarışımıza zevk verecek bir sşey daha düşündüm ben... eğer kaçamak yaptıysak (çikolata pizza tatlı zararlı her ne varsa) burada paylaşalım ve kaçamak yapana sporla ufak tefek cezalar verelim böylelikle kaçamaklarımızı biraz önlemiş oluruz...

sorusu olan yada yeni fikirleri olan varsa bekliyorum :)))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 256304

1. Hafta sonuçlarımız 21 Eylül 2011 Çarşamba
2. Hafta sonuçlarımız 28 Eylül 2011 Çarşamba
3. Hafta sonuçlarımız 05 Ekim 2011 Çarşamba
4. Hafta sonuçlarımız 12 Ekim 2011 Çarşamba günü açıklanacaktır...

14 Eylül 2011 Çarşamba - 12 Ekim 2011 Çarşamba

X​
|
|Hedef Kilo|Şimdiki Kilo|1.Hafta|2.Hafta|3.Hafta|4.Hafta| Toplam Verilen Kilo
1 | zynpyldz |
57​
|
69.2​
|
2 | zuhreunlu |
55​
|
65.5​
|
3 | cornella |
4 | pembelii |
65​
|
69.2​
|
5 | aysenur.gee |
55​
|
59​
|
6 | deryaak |
60​
|
81​
|
7 | shekercix |
58​
|
64​
|
8 | songulu |
55​
|
59.5​
|
9 | yagmur0301 |
58​
|
60​
|
10| tuna08 |
79​
|
83.3​
|

Son düzenleme:

kızlar öncelikle benim ekim hedefim 79

neler yaptığıma gelince şimdilik spor yapamıyorum çok yogunum

ama yememe baya dikkat ediyorum günde 3 fincan yeşil çay içiyorum. 1 öğün mutlaka sebze yemeği yiyorum beyaz ekmek hiç yemiyorum.

sabak 5 kaşık nesfit yarım bardak süt
ara 3 etiform kuru tahta
öglen 5 kaşık sebze 1 kase yourt 1 dilim kepek ekmeği
ara 3 kuru tahta daha
akşam inş 1 kase çorba ve yeşillik yoğutr listem böleeeeee
ara 1 nektari yapcam

allahım işte tamda bundan bahsetmek istiyordum evet yaptığımız kaçamaklara cezalarımız olsun .. ben bunu kendi kendime denedim ben 1-1.5 ay gibi bi zaman zarfında 64 den düştüm o yüzden diyet artık sıkmaya başladı çok kaçamak yapıyorum şimdi disiplin sırası .
birşeydaha rica edicem herkes kendini tüm özellik öykü ve hikayeleri ile anlatsınki bizde tanıyalım kaynaşalım :)

bu aşağıda sen çok güzel özetlemişsin

zuhreunlu canım sen maddeler halinde yazsana istersen, sen daha iyi biliyorsun, o yukardaki alıntıladığım mesajın özetliyor ama istersen dediğin gibi şöyle düzenli şekilde ben yapamıyorum beceremedim

Kızlar bende birşeyler yazmak istedim hedefim 60 kilo işallah o kiloya ulaştığımda anne olmak istiyorum pko hastasıyım kilo vermem şart anne olmak için. hedefimi çok kısa zamana yaymıyorum. yavaş versemde olur yeterki sağlıklı olsun bu ay sonu spor salonuna yazılacağım. 15 günkül süre içinde kendimi öncelikle diyete hazırlayacağım. :) hedefim dengeli beslenerek kilo vermek çalışıyorum 8 edoğru evde oluyorum bu benim için çok kötü bi engel aslında ama ben yılmayacağım engel tanımak yok. herkese başarılar diliyorum.

bugünkü menüme gelince

sabah: 2 dl biber salçalı ekmek (salça evde yapılmış)
4 zeytin
1kk peynir
3 adet yeşil biber
yeşilçay

ara: 7-8 tane üzüm

öğlen: 5çy nohut yemeği
2 dl ekmek
1 bardak ayran

ara: 3 ufak parça karpuz

akşamı: henüz bilmiyorum..

en az 2,5 lt su içiyorum . birde yeşil çay içiyorum günde iki kupa içine azcık kabuk tarçın atıyorum
çok güzel oluyor. birde çok tatlı krizim olursa kuru yaban mersini tüketiyorum çok işe yarıyor..

kaynaşalım evet ben 30 yaşında 168 boyunda 83 kiloyum. 3 yıl önce oğlum tunaya kavuştum. kendime ait mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum.
kendimi bildim bileli kilomla uğraşırım üniversitede 65 civarlarındaydım. tirodin etkisi ile de baya kilo aldım çok doktorlara para döktüm ama 2 gündür burdan aldığım güzel motivasyonu hiç biri veremedi açıkcası birilerininde aynı şey için uğraşması insanı güçlendiriyor. en azından kilo vereceğime inan birileri var etrafımdaki her kes artık benim rejime başladım laflımı bile dinlemiyor nasılsa 1 hafta gözüyle bakılıyor. en son gürkan k gittim onuda bıraktım. umarım kk bu iş artık son bulacak

lütfen beni yanlız bırakmayın eski beni çok özledimmmm

arkadaşlar burda yapacaklarımızı düzenli bi şekilde yazmaya çalıştım ne kadar becerebildiysem işte yeni fikirlere açığız... zeynepçim benimde elimden bu kadar geldi umarım anlaşılır olmuştur :78::78:

Son düzenleme:

ne güzel bir menü böyle.. bi ben sevemedim şu nesfitleri çok midem bulanıyor aklıma gelince bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…