bizimle paylaşırmısın tatlım onları :)
kaynaşalım evet ben 30 yaşında 168 boyunda 83 kiloyum. 3 yıl önce oğlum tunaya kavuştum. kendime ait mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum.
kendimi bildim bileli kilomla uğraşırım üniversitede 65 civarlarındaydım. tirodin etkisi ile de baya kilo aldım çok doktorlara para döktüm ama 2 gündür burdan aldığım güzel motivasyonu hiç biri veremedi açıkcası birilerininde aynı şey için uğraşması insanı güçlendiriyor. en azından kilo vereceğime inan birileri var etrafımdaki her kes artık benim rejime başladım laflımı bile dinlemiyor nasılsa 1 hafta gözüyle bakılıyor. en son gürkan k gittim onuda bıraktım. umarım kk bu iş artık son bulacak
lütfen beni yanlız bırakmayın eski beni çok özledimmmm
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım o yüzden birbirimizi motive etme kapasitemiz çok yüksek. başlangıç kilomuz hemen hemen aynı işallah bi an önce istediğimiz kiloya kavuşuruz. :) başarılar diliyorum...
evde tüm dökümlerim kubilay listeleri ben size hepsini bu akşam bilemedin yarın yazarım canım
kendimizi tanıtalım kaynaşalım bakalım biraz arkadaşlarben kendi bildim bileli hep kilolarımla başı dertte olan bi insanım... ilkokulda judoya başladım 7 sene yaptıktan sonra bıraktım 4 sene oluyo bırakalı judoda da kilo kategorisine göre maça girildiği için spor yaparken bile kilo vermek zorunda kaldım hep ama spor yaptığımdan dolayı kilom çok fazla belli olmuyodu bıraktıktan sonra bütün kaslarım saldı judoyu bıraktıktan sonra yani 4 sene boyunca tartıya hiç çıkmadım çünkü durumun vahimliğinin farkındaydım korkuyordum. 1 ay önce tüm cesaretimi topladım ve tartıldım 70 kg görünce beynimden vurulmuşa döndüm başladım diyete şuanda 65.5o kiloyum hedefim 55 Allah hepimizi çok çok sabırlar versin arkadaşlar
tmm canım bekliyoruzz :)
buarada kilo verme azmime ilk engeller çıkmaya basladı .. başka şehirde okuyorumm anneciğim orda yiyemiyorum diye bana fırında sütlaç yapmış =// çok kalorisi varmı kızlarr 1 tane yesem bişi olurmukiiii :2:
Ben de geldim davetin uzere ama takim dolmus anlasilan...
kendimizi tanıtalım kaynaşalım bakalım biraz arkadaşlarben kendi bildim bileli hep kilolarımla başı dertte olan bi insanım... ilkokulda judoya başladım 7 sene yaptıktan sonra bıraktım 4 sene oluyo bırakalı judoda da kilo kategorisine göre maça girildiği için spor yaparken bile kilo vermek zorunda kaldım hep ama spor yaptığımdan dolayı kilom çok fazla belli olmuyodu bıraktıktan sonra bütün kaslarım saldı judoyu bıraktıktan sonra yani 4 sene boyunca tartıya hiç çıkmadım çünkü durumun vahimliğinin farkındaydım korkuyordum. 1 ay önce tüm cesaretimi topladım ve tartıldım 70 kg görünce beynimden vurulmuşa döndüm başladım diyete şuanda 65.5o kiloyum hedefim 55 Allah hepimizi çok çok sabırlar versin arkadaşlar
evet canım malesef doldu
evet canım malesef doldu
kontejyan açsak olmazmı katılmak isteyen artkadaşlara.. önerim olacak grup en az 10 kişiyle açılsın ama bence sınır koymayalım sonuçta birlikten kuvvet doğar ne kadar kalabalık olursak motivasyon gücümüz o kadar yüksek olur derim ben nacizane fikrimi sunayım dedim
haftada 1 gün 1 ögün kaçamak yapalım ne deriniz belki sende sütlacı o gün yersin ama o ögün başka hiç bişe yoookkk
tamam bakalım haftada SADECE bir öğün kaçamak yapma hakkımız var bu hafta başka kaçamak kabul edilmez yalnız şekercik cezayı yersin valla
olur canım benim için ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur fderyacım senin şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz buraya zeynep gelince eklesin seni tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?