KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

hepimize başarılar

temizlik yapmam lazım daha en az 2 saatlik temizlikle 380 kalori vereceğim

en kısa sürede grüşürüz,

konu ile ilgili herhangi bir değişiklik ekleme çıkarma öneri, lütfen ben yokken de istediğiniz gibi kendiniz oynayın ekleyin değiştirin edin, konu hepimizin..

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım o yüzden birbirimizi motive etme kapasitemiz çok yüksek. başlangıç kilomuz hemen hemen aynı işallah bi an önce istediğimiz kiloya kavuşuruz. :) başarılar diliyorum...

kızlar şeker krizi içn liğht süt ile tarçını bir ara öğüne koyun derim süper azaltıcı etkisi var

ayrıca yemek ya da vs yapamıyorsak o ögün yerine 2 dilim kepek ekmeğine liğh peynir ve yanına 1 meyve yapılabilir sandaviç yerine çorbada olur bi kase ama hazır çorbalar çok sık tüketilmemeli

bir de minarel kaybı açısından tansiyonu olmayanlar günde 1 2 soda tüketsinler sade olcak

kendimizi tanıtalım kaynaşalım bakalım biraz arkadaşlar ben kendi bildim bileli hep kilolarımla başı dertte olan bi insanım... ilkokulda judoya başladım 7 sene yaptıktan sonra bıraktım 4 sene oluyo bırakalı judoda da kilo kategorisine göre maça girildiği için spor yaparken bile kilo vermek zorunda kaldım hep ama spor yaptığımdan dolayı kilom çok fazla belli olmuyodu bıraktıktan sonra bütün kaslarım saldı judoyu bıraktıktan sonra yani 4 sene boyunca tartıya hiç çıkmadım çünkü durumun vahimliğinin farkındaydım korkuyordum. 1 ay önce tüm cesaretimi topladım ve tartıldım 70 kg görünce beynimden vurulmuşa döndüm başladım diyete şuanda 65.5o kiloyum hedefim 55 Allah hepimizi çok çok sabırlar versin arkadaşlar

inşallah canım evet kilolar aynı ban 87 den 79 inmiştim tekrar aldım biraz ama ara verdim şimdi devammmm

evde tüm dökümlerim kubilay listeleri ben size hepsini bu akşam bilemedin yarın yazarım canım

tmm canım bekliyoruzz :)
buarada kilo verme azmime ilk engeller çıkmaya basladı .. başka şehirde okuyorumm anneciğim orda yiyemiyorum diye bana fırında sütlaç yapmış =// çok kalorisi varmı kızlarr 1 tane yesem bişi olurmukiiii :2:

boyun kaç canım

haftada 1 gün 1 ögün kaçamak yapalım ne deriniz belki sende sütlacı o gün yersin ama o ögün başka hiç bişe yoookkk

tamam bakalım haftada SADECE bir öğün kaçamak yapma hakkımız var bu hafta başka kaçamak kabul edilmez yalnız şekercik cezayı yersin valla

seni anlıyorum canım benim eşimde vucut gelistirme yapıyodu çocukluğundan beri neredeyse evlendiktan sonra bıraktı çok kilo aldı şimdi birlikte spora başlıyacağız ay sonunda o da zayıflayacak işallah sanada başarılar diliyorum...

evet canım malesef doldu

kontejyan açsak olmazmı katılmak isteyen artkadaşlara.. önerim olacak grup en az 10 kişiyle açılsın ama bence sınır koymayalım sonuçta birlikten kuvvet doğar ne kadar kalabalık olursak motivasyon gücümüz o kadar yüksek olur derim ben nacizane fikrimi sunayım dedim

o yüzden özellikle vücutta kas yapan sporları vücut geliştirme judo tekvando gibi sporlara gidip de bırakmak hiç doğru değil ben çok pişmanım açıkçası ama ne yapıp edip vericem bu kiloları

olur canım benim için ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur fderyacım senin şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz buraya zeynep gelince eklesin seni tabloya

haftada 1 gün 1 ögün kaçamak yapalım ne deriniz belki sende sütlacı o gün yersin ama o ögün başka hiç bişe yoookkk

tamam bakalım haftada SADECE bir öğün kaçamak yapma hakkımız var bu hafta başka kaçamak kabul edilmez yalnız şekercik cezayı yersin valla

hiiihh tmm tmm iyi fikirr bencede öle yapalımm hakkımı bugün kullanıyorumm bidaha kaçamak yokk :96:

olur canım benim için ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur fderyacım senin şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz buraya zeynep gelince eklesin seni tabloya

süperrr destek destek destek kızlar kendimize kocaman bir alkış alalım ne kadar kalabalık o kadar güçç ben zayıflamak isteyen tüm arkadaşları görmek isterim burda herşeyimizi paylaşalım :46 :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…