KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

aman bu enerjimiz hiç bitmesin kızlarrrrr menülerinizi ve yaptığınız sporları paylaşmayı unutmayın lütfen

Vaay takım tamamlanmış yaa bi çıktım geldim sayfalar almış başını gitmiş :)
Herkese merhaba kızlar
Umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara ineriz birbirimize destek olarak

bende katılabilir miyim kilom 66 ve ben 54 olmak istiyorum ilk hedefim tartıda 59 u görmek nasıl bir diyet uygulayacaksınız yediklerinizi mi yazıcaksınız ben doğuma 87 kiloyla giitim 16 ayda 66 ya indim şimdi gr veremiyorum şu ara iştah da süper naapıcam bilemiyorum :96:

aman bu enerjimiz hiç bitmesin kızlarrrrr menülerinizi ve yaptığınız sporları paylaşmayı unutmayın lütfen

Eveet enerjimiz azmimiz bitmesin hiç.. Ben bugün öğlen bi kepçe mercimek çorbası içtim, 1 dilim ekmek (25 gr) yedim, 3 tane köfte yedim ve 3-4 çatal kadar da yoğurt aldım. Nasıl sizce öğle yemeğim :26: Şimdi saçlarımı boyadım da onu bekliyorum sonra sporumu yapıcam yarım saat koşu bandında yürüyüş akşam bi yarım saat daha

melekcim tabloları düzenleyen arkadaşımız gelsin o mutlaka ilgilenecektir. başarılar dilerim

ekmek kepek ekmekse hiçbi sorun yok canım spora gelince yürüyüş elbette çok önemli ama başka hareketler sıkıştır yanına internette uygulamalı resimler falan var ben her akşam öle yapıyorum 45 dk. bence sende denemelisin

Ne gibi hareketler mesela canım :44:

Ne gibi hareketler mesela canım :44:

leb demeden leblebiyi anlayan google amcaya atıyorum kalça eritme hareketleri yaz ilk çıkan linke tıkla hareketli resimlerle gösteriyo orda kaç set yapman gerektiğini falan... sadece kalça değil bacak ve karın bölgesi içinde var bi göz at istersen canım

Şimdi de 3 adet kuru kayısı yedim. Tatlı krizimi kessin diye

Tamam canım anladım. Benim zaten alt bölgelerimi eritmem lazım daha çok :) Üstte çok bi şey yok da alt taraf maşallah

cornella'ya biriniz özel mesaj atabilir misiniz? gelsin buraya :)
benim özel mesaj hakkım henüz yok.

geldim cnm benım sabahtan berı nette olunca pc yı dınlendırıyorum ara ara bu arada benım kilom 69 ılk önce 60 olsun hedefım..yukarda 58 yazdım ama gözum korkmasın önce 60 a bır inelım....

cornella cım bi bak bakalım yazdıklarımız arasında bi eksiklik var mı yada senin eklemek istediğin bişey

herkes tanıtmış bile kendini ben bugün şu saate kadar diyette değildim ama bu saatten sonra diyetinizdeyim :)
akşam menüm
-1 adet imambayıldı
-4 yk yeşil fasulye
saat 9 gibi
tarçınlı süt
ee ne diyosunuz kızlar çok mu sanki

Son düzenleme:

hem bir adet imambayıldı hemde 4 yk kurufasulye olmamış canım ya imambayıldıdan vazgeçcen yada kurufasulyeden yok ikisinden de vazgeçemem diyosan kurufasulyeyi 1 yemek kaşığı yap

umarım becerebilmişimdir kendımı eklemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…