aman bu enerjimiz hiç bitmesin kızlarrrrrmenülerinizi ve yaptığınız sporları paylaşmayı unutmayın lütfen
bende katılabilir miyim kilom 66 ve ben 54 olmak istiyorum ilk hedefim tartıda 59 u görmek nasıl bir diyet uygulayacaksınız yediklerinizi mi yazıcaksınız ben doğuma 87 kiloyla giitim 16 ayda 66 ya indim şimdi gr veremiyorum şu ara iştah da süper naapıcam bilemiyorum :96:
olur canım benim için ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur fderyacım senin şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz buraya zeynep gelince eklesin seni tabloya
Eveet enerjimiz azmimiz bitmesin hiç.. Ben bugün öğlen bi kepçe mercimek çorbası içtim, 1 dilim ekmek (25 gr) yedim, 3 tane köfte yedim ve 3-4 çatal kadar da yoğurt aldım. Nasıl sizce öğle yemeğim :26: Şimdi saçlarımı boyadım da onu bekliyorum sonra sporumu yapıcam yarım saat koşu bandında yürüyüş akşam bi yarım saat daha
ekmek kepek ekmekse hiçbi sorun yok canımspora gelince yürüyüş elbette çok önemli ama başka hareketler sıkıştır yanına internette uygulamalı resimler falan var ben her akşam öle yapıyorum 45 dk. bence sende denemelisin
Sagol canim,kalsin...ins baska zamana,kolay gele..
Ne gibi hareketler mesela canım :44:
leb demeden leblebiyi anlayan google amcaya atıyorum kalça eritme hareketleri yaz ilk çıkan linke tıkla hareketli resimlerle gösteriyo orda kaç set yapman gerektiğini falan... sadece kalça değil bacak ve karın bölgesi içinde var bi göz at istersen canım
cornella'ya biriniz özel mesaj atabilir misiniz? gelsin buraya :)
benim özel mesaj hakkım henüz yok.
herkes tanıtmış bile kendini ben bugün şu saate kadar diyette değildim ama bu saatten sonra diyetinizdeyim :)
akşam menüm
-1 adet imambayıldı
-4 yk kurufasulye
saat 9 gibi
tarçınlı süt
ee ne diyosunuz kızlarçok mu sanki
Eki Görüntüle 256304
1. Hafta sonuçlarımız 21 Eylül 2011 Çarşamba
2. Hafta sonuçlarımız 28 Eylül 2011 Çarşamba
3. Hafta sonuçlarımız 05 Ekim 2011 Çarşamba
4. Hafta sonuçlarımız 12 Ekim 2011 Çarşamba günü açıklanacaktır...
14 Eylül 2011 Çarşamba - 12 Ekim 2011 Çarşamba
X| |Hedef Kilo|Şimdiki Kilo|1.Hafta|2.Hafta|3.Hafta|4.Hafta| Toplam Verilen Kilo
1 | zynpyldz |57|69.2|
2 | zuhreunlu |55|65.5|
3 | cornella |60|69.1|
4 | pembelii |65|69.2|
5 | aysenur.gee |55|59|
6 | deryaak |60|81|
7 | shekercix |58|64|
8 | songulu |55|59.5|
9 | yagmur0301 |58|60|
10| tuna08 |79|83.3|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?