valla ne yaptıysak olmadı... göbeğimiz bizden önde gidiyor kızlar......
şu göbek sabah kalkınca dümdüz oluyo her zaman öyle olsada mutlu etse bizleri
benim kiloda aynı duruyo
anlayacağınız göbek gitmiyor... göbek hareketleri yapmak lazım mekik mesela, ben bir ara oryantal dansla oyle bır kilo verdım kli gunde 20 dk sadece.... harika olmustum, işte sora yapmamaya basladım...
spor gercekten güzel, spora gitmiştim koşu bandı da cok ıse yarıyordu, acaba koşu bandı mı alsam diye dsnyrm .. spora verecegım parayı ona mı versem ki...
bende bı ara onu çok düşünuyordum ama sonra kullanmam dıye rafa kaldırdım.....
şimdilik beş kişi kilolarını bildirdi, aralarında en tembeli benim( kilo vereceğim dedim kilo almışım tam tersi, neyse bakalım artık bir dahaki aya, ikinci ayın ilk kilo bildirimine de az kaldı 16 Ekim çarşambaya 4 gün kaldı. en azından şöyle 68 olsam çarşambaya kadar ne güzel olur :)
bu arada 1 ayda 3 kilo veren aysenur.gee tebrik ederim, aramızdan en azimli sen çıktın
kızlar aslında bir süredir vicdan azabı çekiorum hep beraber basladık yarı yolda bırakmışım gibi oldu.. aslında çok azimliydim ama moralim çok bozuldu kızlar oyüzden küstüm kendme iice cezalandırmışım gibi bananee girmicemde yapmıcamda dedm
nedenine geliyim.. ilk günlerde kilo veriorum die seviniodum hevesliydimde eski kiloma döncem die.. sonra geçenlerde işte bi tartıldım65 gösterdi lanet tartıı:26: ya tartıda bişi vardı yada ben öküsümm dikkat de ediorumm ama nie öle anlamadm heryerim lömbür lömbür oldu resmen gözüme çarptıkça nefret ediorum kendimden resmen
bugnde 1 saat spor yaptm arada aklıma geldkçe yapmaya basladım kızlar kendi çapımda yediklerime dikkat ederek dewam edicem artık,başka türlü olmıcak özen gösterdikçe iyice beter oluyo çok moralim bozuk
sizde kusura bakmayın lütfen.. umarım hepinizin kiloları hemencecik giderr
zeynepcim.. kouyu sen acmıssın ama.... ben yada bırbasşkası devralmasın bence.. yoksa sıkıldın mı :44: her gün internete girmediğini bilmiyorudum canım... kusruma bakma :26: tam gaz devam o zamand eğil mi kızlar.....
saolun kızlar desteginiz içinn
aslında inanın hiç moralim kalmadı ama madem siz bana bukadar destek veriyorsunz bende yine zorlıcam kendimi teşekkür ederim hepinze:26:
ozaman beni 65 olarak yazablrsnz şimdilik kızlar bakalm nolck gidişat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?