KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

şu göbek sabah kalkınca dümdüz oluyo her zaman öyle olsada mutlu etse bizleri

benim kiloda aynı duruyo

anlayacağınız göbek gitmiyor... göbek hareketleri yapmak lazım mekik mesela, ben bir ara oryantal dansla oyle bır kilo verdım kli gunde 20 dk sadece.... harika olmustum, işte sora yapmamaya basladım...

spor gercekten güzel, spora gitmiştim koşu bandı da cok ıse yarıyordu, acaba koşu bandı mı alsam diye dsnyrm .. spora verecegım parayı ona mı versem ki...

bende bı ara onu çok düşünuyordum ama sonra kullanmam dıye rafa kaldırdım.....

şimdilik beş kişi kilolarını bildirdi, aralarında en tembeli benim ( kilo vereceğim dedim kilo almışım tam tersi, neyse bakalım artık bir dahaki aya, ikinci ayın ilk kilo bildirimine de az kaldı 16 Ekim çarşambaya 4 gün kaldı. en azından şöyle 68 olsam çarşambaya kadar ne güzel olur :)

bu arada 1 ayda 3 kilo veren aysenur.gee tebrik ederim, aramızdan en azimli sen çıktın

kızlar aslında bir süredir vicdan azabı çekiorum hep beraber basladık yarı yolda bırakmışım gibi oldu.. aslında çok azimliydim ama moralim çok bozuldu kızlar oyüzden küstüm kendme iice cezalandırmışım gibi bananee girmicemde yapmıcamda dedm
nedenine geliyim.. ilk günlerde kilo veriorum die seviniodum hevesliydimde eski kiloma döncem die.. sonra geçenlerde işte bi tartıldım65 gösterdi lanet tartıı:26: ya tartıda bişi vardı yada ben öküsümm dikkat de ediorumm ama nie öle anlamadm heryerim lömbür lömbür oldu resmen gözüme çarptıkça nefret ediorum kendimden resmen
bugnde 1 saat spor yaptm arada aklıma geldkçe yapmaya basladım kızlar kendi çapımda yediklerime dikkat ederek dewam edicem artık,başka türlü olmıcak özen gösterdikçe iyice beter oluyo çok moralim bozuk
sizde kusura bakmayın lütfen.. umarım hepinizin kiloları hemencecik giderr

teşekür ederimsize katılmadan öncede 1 kilo vermiştim 1 ayda 4 kilo oldu ama şimdi gerisi gelmiyo 56da kaldım

küsme hemen niye küsüyosun bazıları diyo ya uzun bi süre hiç kilo vermedim sonra birden bi kaç kilo gitti diye seninde öyle olur belki.moralini bozma devam et

kilo bildirimleri yapılacağı gün 70.4 falan çıkmıştım, hemen yediklerime dikkat ettim, 3-4 günde 68'e düşmüşüm. hayret ettim vallahi. ama şunu anladım haftada bir sadece kilo bildirimlerinde tartılacağım, shekercix seni silmeyeceğim listeden :)) geleceksin listeye ben anlamam :)))

önümüzdeki çarşamba bekliyorum bildirimini muhakkak

birinci hafta vermezsin, ikinci hafta vermezsin, üçüncü dördüncü beşinci hafta vermezsin, altıncı hafta birden verirsin, sen devam et muhakkak vereceksin, bu kiloların kurtuluşu yok, muhakkak eriyecekler :)) kaçışları yok

ben de bak geçen hafta 70tim. bugün bir baktım 68, ama o dediğin çok doğru, stres olmayacaksın, ben de anladım onu, hele şu devamlı tartılma olayını bıraktım artık. haftada bir sadece kilo bildirimlerinde...

bende dıyordum bu sayfaya kımse ugramaz artık.....haftaya çarşamba bol bol kilo verın gariiiiiii:)

ben de öyle düşünüyordum cornella cım.. özlelikle konu sahibi zynpyldz seni birdaha buralarda gormek cok gzl... salmıştım yine yemeyi....yeniden azimlendim... kilo verecem...

niye öyle diyorsunuz ya, tek tek bildirimleri yazıyorum ekliyorum, o kadar uğraşıyorum, hiç aksattım mı aaaaa...

ama ben her gün her gün nete giremiyorum, nete girince de ilk işim hemen kadınlar kulübüne girmek oluyor.

konuya ben her gün girerim diyen arkadaşlar olursa alabilirler, ben konu sahibi de değilim ayrıca bu fikir Cornella arkadaşındı, yapamayabilirim tabloyu diyince ben hazırlayayım dedim, o gün bugündür de her çarşamba ne yapıp edip nete girmeye çalışıyorum gerçi tablolar da iptal edildi artık ama işte derme çatma bir şeyler yaptık..

her gün giren arkadaşlar lütfen siz devam edin konuya, bildirimleri almaya, konunun akıcılığı belki böylece artabilir..

zeynepcim.. kouyu sen acmıssın ama.... ben yada bırbasşkası devralmasın bence.. yoksa sıkıldın mı :44: her gün internete girmediğini bilmiyorudum canım... kusruma bakma :26: tam gaz devam o zamand eğil mi kızlar.....

saolun kızlar desteginiz içinn
aslında inanın hiç moralim kalmadı ama madem siz bana bukadar destek veriyorsunz bende yine zorlıcam kendimi teşekkür ederim hepinze:26:
ozaman beni 65 olarak yazablrsnz şimdilik kızlar bakalm nolck gidişat

devam tabı bende 65 de takıldım kaldım ya.guya bayrama kadar zayıflıcaktım şu ayda 8 kılo verenler nasıl verıyor ya dukan dıyetı ıle cok zayıflıyorlar...onu mu denesem ona da nasıl bunyem dayanacak sadece proteın sebze yıyınce bıle 1 kılo hemen tartıda gozukuyormuş..napsam acaba ya

bu arada pembelı nerde yaaa....işlerı yogundu öle demıstı ne yaptı acaba cok guzel spor yapıyordu.....

günaydın kızlar...... 58 ile yoluma devam ediyorum ben..... sonucları yazın bakalım hayde......

arada zorlasan da gitmiyor zaten öteye..... hadi ama kızlar kimseden çıt yok nerdesiniz ama

kızlar benım kılom hala sabıt ben pirinç lapası dıyetını yapcam 2 gun......karataydan bır ark da kılosu sabıtlenınce yapmıstı ödem attırıcı.gıden de gerı gelmıyormus zaten....en son 65 cıktım tartıda umarım almamışımdır...bu arada bugun cok yedım galıba.....
sabah: bır bardak yesıl çay-2-3 çatal domates salatalık zorlaaaaa 1 çatalda peynır hıc cnm ıstemedı
öglen dısarı cıkacaktık o yuzden elımde kabak cekırdegı ıle 5-10 tane beyaz leblebı....
işte asıl bomba eve bı geldık aç kurtlar gıbıyız..saat 15 cıvarı 1 sımıt aldık askımla bölustuk 1 bardak da ayran
saat 17 de tavuklu bulgur pilavı ve salata yedım....ama ben salata yaparken öle tuzundan falan kısmıyorum.zaten az yıyorum dıyorum....ama bana nedense çok gıbı geldı yedıklerım.....

anaa herkes nerdee
bende geç geldm bugün ,tartılıp yazamadım die üzülmüştüm meger hepiciğiniz kaytardınız demek vay vayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…