KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydın fıstıklar...... hadi herkes bugün buraya.. kilo bildiriminde bulunacagızzzzz...... önce menüm 2 domates, 1 haslanmıs patetes, 1 dılım salam ve 2 dılım k. ekmeği. :S fazla mı bılmem ama .... neyse mutluluğumu bıse bozamaz bugun 1 hafta sıktım sıktım kemerde bir delik indi... saşırdım tartıldım veee 59 kg mım hadi herkes ne yaptı yazınnn :126:

ben bu hafta pek kilo veremedim. bu sabah kilom 70.5..

inşalla bu hafta altmışlı kilolara inebilirim.

ben kılo almısım(( zaten bırden gıttıydı demek suymus gerı geldi....cetvelımı de iice kılo verdıkten sonra değiştircem....spor yapmıyorum ondan gerı aldım bence...

ben de çizelgemi değiştirmeyle uğrasıorum ya.. ne gzk daha kolay yolu yok mu... sanırım başardım...

.

Son düzenleyen: Moderatör:
TÜNAYDINNNN CANLARRRR

nasılsınız bakalımmmm bu hafta spor yapamadım hiç ama cumaya 2 gün var bugün ve yarın spor yapıp bol sebze yiyerek en azondan 500 gram veriyim diyorum şu anda 100 gram vermişimmm olsun napiimm yani geçen hafta 82 dim bu hafta 81,90 ne çok dimiiiiiiii 1. oldum heraldeeeee

ama 2 gündür yaptığım hatalar yüzüznden dün krize girdim menüme bakınnn hatalı dimi canlarımmm

kahvaltı

1 dilim tambugday peynir
bol maydanoz yeşilçay

ara 1 greyfurt

öglen 1 dilim tambugday peynir
bol kıvırcık 1 salata

ara 2 adet form çubuk 1 mandalina biraz beyaz leblebi

akşam çok fala kuru fasulye
1 kase yoğurt ve 1 dilim tahılll

sonrası fecii

3 küçük eticinlokmalıklardan
1 küçük lokmlalık kek
1 elma

daha yerdim kendimi zor tuttum kızlarrrrr

bence öglen şöle güzel bi sebze yeseydim böle olmuycaktı nese pırasa aldım akşama onu yapıp yerim bu sabah 1dilim ekmekle güzel bi kahvaltı ettim yumurtada yedimmmm

Yaaa kizlar cok moralim bozuk kilo almisim 68.6 ciktim yaaa kafayi yiyicem gunde 1 bucuk saat spor duzenli yemek derken kilo vercem diye beklerken bu kilo artisi nerden cikti yaaa acayip moralim bozuk ve motivasyonum dustu nasil ben seneye kadar vercem 10 kilo bu halde offfff ((((.....

canım fazla spor nedeni ile kas dokun artmış olabilir sporu en fazla 3 gün yap derim hayya ben bi diyetisyene gitmiştim ilk 1 ay evi bile temizletmemişti........

pembiş dur tasalanma hemen.bak ben bundan 4 yıl önce spora basladım yemegımıde çok kısmıstım.....delı gıbı spor yapıyordum ac gezıyordum tartıda hıcbısey yok.aksıne kılo artısım oluyordu ama yılmadım spora devam ettım yaklasık 1 ay sonunda bırden 6 kılo gıttı cok şaşırmıstım.....ve ınceldım tabı...suan sneın vucudun spordan dolayı şişiyor.üzülme.devam et tatlım....ben nasıl imrenıyorum spor yapanlara bende bı kaldırsam şu totimi ii olacak:)

ayrıca sporu da haftada 5-6 gun yapıyordum.yaptıgım şey ıse ılk basta 30 dk tempolu yürüyüş ardından 10 dk ara bazen oda olmazdı hoca eşlıgınde 1.5 saat step aerobik......ben onu bunu bilmem valla en ii zayıflatan spor step aerobik....

Bilmiyorum kizlar belki kas yapmaya basliyo olabilir dediginiz gibi o zaman biraz azaltiyim 45 dk falan yapiyim. Bu hafta da oyle deniyim bakalim. Benim vucudum diyete basladigimda korumaya geciyo direk sanirim. Cunku 3 ay once falan diyetisyene gitmistim ilk hafta dedigi her seyi yapmama ragmen kilo almistim sonra yavas yavas vermistim. Ama boyle olunca iyice strese giriyorum ben. Haftaya insallah veririm yaa

kızlar bugunkü yeme olayımı bıtırdık artık.......umarım aclıktan ölmem:)
sabah 9.30: bılındık karatay kahvaltısı
saat 15.00: kucuk kuutlardakı ton balıgı varya onunla yesıl salata yaptım
saat 17.30: 1 erık,yarım şeftalı....hıı bi de acı bıber tursusu yıyorum 3-5 tane hanı şu bımde satılan sıvrıbıber varya..bu sayede kabız da olmuyorum
spor yapmak ıstıyorum ya bı ınsanda hıçmi heves olmaz ne ders çalıısyorum ne spor yapıyorum pofffff

kızlar ben dun aclıktan öldum dayanamadım saat 9 a gelıyordu bıseyler yedım...1 kase yogurt,yarım domates,bırde hanı su bardak çorba varya ondan içtim......eşim geldıkten sonrada yarım mandalına,1-2 uzum attım agzıma....:/

bende 3 gündür giremiyorum işlerim vardı kilo bildirimimi apıyım biraz geç oldu ama 57.1 .yavaş yavaş gidiyo bnm de

tünaydın kızlar...

sabah karnım cok agrıyordu... 2 dılım ekmek 1 kıbrıt kutusu peynir 2 zeyrın 1 sekersız cay ıctım bırde agrı kesıcı aldım uzerıne....10 bck gb karın arım devam ederken dayanamadım yarım kase mercımek crbası içine bol bol kimyon kattım da ıctım sıcak sıcak... demin de öğle yemegımı yedım yarım kase yogurt 5 lahana sarması.....

ben kilomu yazdığımı sanıyodum untmuşum 56 kiloyum

Ben bu aralar baya yoğunum çok sık uğrayamayabilirim buraya. Diyetim ve sporum devam ediyo ama pek bi ilerleme yok hala. Umarım bu hafta bi düşüş görürüm yoksa iyice motivasyonum düşecek. Herkese kolay gelsin kızlar görüşmek üzere

listeyi değiştirmem gerekti, her seferinde listeye bir haller oluyor, gözükmüyor, bu sefer sorun olmaz umarım,
ayrıca dün ne yaparsam yapayım sanki şifrem hatalı gibi siteye giremedim, parolanız yanlış deyip durdu.
neyseki bugün izin verdi site girmeme :))

bugüne kadar en iyi kilosunu veren:

aysenur.gee: 59 - 58 - 57 - 56 hedef kilosu 55 imiş. tebrik ediyorum haftaya kesin 55 olursun.

songulu: 59.5 - 57.7 - 57.8 - 57.1 hedef kilon 55 imiş, eminim sen de haftaya 55 olursun

tuna08: 83.3 - 82.5 - 82.5 - 81.9 hedef kilon 79 imiş, sen de düzenli kilo verenlerdensin, tebrikler, haftaya 79unu bildirirsin artık bize

dt_noxeee: 74.1 - 72.2 - 71.2 - 70.5 hedefin 60 imiş, bir haftada 60 olamazsın ama düzenli kilo vermişsin sen de, iki hafta duraklama olsa da birden 70.5a inmişsin, haftaya 68 olursun artık

zuhreunlu - Hedef 55: 65.5 - 65 - .... - ....
shekercix - Hedef 58: 64 - 62 - .... - ....

iki haftadır kilo bildirimi yapmadınız, kilolarınızı bildirin lütfen

deryaak - Hedef 60: 81 - 79.5 - 80.3 - ....
zeytinyagli_fasulye - Hedef 65: 72.9 - 71.6 - 70.4 - ....

son bildirimlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
kızlar dün akşam midemin agrısından bişe yiyemedim ve kahvaltıda mis gb kokan simiti yedim..... bi parça da kek bir bardak da su içtim üzerine :18: cezam neyse çekmeye hazırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…