kızlar dün akşam midemin agrısından bişe yiyemedim ve kahvaltıda mis gb kokan simiti yedim..... bi parça da kek bir bardak da su içtim üzerine :18: cezam neyse çekmeye hazırım...
arada olur öle kaçamaklar...sen benım 1haftadır yedıklerımı bilsendüzenım şaştı ya mısafır gıttı ama ben hala kendımı toplayamadım...bugun yaptıklarıma gelınce...sabah uyandım şöle bır kk da gezındım.sonra leslie 3 mil yapmaya çalıstım ama 30. dk da tıkandım yiter yiter dedım:))30 dk leslie sonrasında mekik çektım.....duşumu aldım bıraz öncede kahvaltımı ettim...çatlamak üzereyım şuan....yedıklerım;
2 yumurta
1kk peynır
domates,salatalık
1 adet bıber
1 bardak nesguıkli süt
1 dılım light ekmek
çok şükür çok doydum......akşama kadar bişey yemek ıstemıyorum düzenım tekrar gelsın
kızlar dün akşam midemin agrısından bişe yiyemedim ve kahvaltıda mis gb kokan simiti yedim..... bi parça da kek bir bardak da su içtim üzerine :18: cezam neyse çekmeye hazırım...
sen de az değilmişsin
evet kızlar benım gibi evde olup spora gıdemeyenler ıcın bende olan bazı linklerden paylaşacagım.bende tonla vıdeo var pc mde ama netten karsılastıkca burda da paylaşacam......bırıncısi gelıyorrrrrrr........pump it up......Pump it up - part 3 - YouTube ıstedııgnız partları indiirn.......
işyerındeyım ya.....
hımmm evde net varsa evde ındırırsın cnm yoksa usb falan varsa ındır ona at.....yalnız bu kızlar supermiş bunları gördukce yemek yemezsın:))
internet hep var.. evde işte cep telefonunda.... gece yapılıyor mu bu hareketler
iki haftadır kilo bildirimi yapmadınız, kilolarınızı bildirin lütfen
son bildirimlerinizi bekliyoruz
valla ne yaptıysak olmadı... göbeğimiz bizden önde gidiyor kızlar......
o nasılmış??? bir el at bakalım :)
1 ayda 10 kılo werdırıo dıe waat edıo ama bakalm bn cumartesı basladım cuma kac kılo werms olcm gorcz amerikan kalp vakfı 2 canım buradanda arama yapabılırsn ac da kalmıosun bn ılkkez bı dıyetı rahatlıkla uygulayablıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?