KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar dün akşam midemin agrısından bişe yiyemedim ve kahvaltıda mis gb kokan simiti yedim..... bi parça da kek bir bardak da su içtim üzerine :18: cezam neyse çekmeye hazırım...

arada olur öle kaçamaklar...sen benım 1haftadır yedıklerımı bilsen düzenım şaştı ya mısafır gıttı ama ben hala kendımı toplayamadım...bugun yaptıklarıma gelınce...sabah uyandım şöle bır kk da gezındım.sonra leslie 3 mil yapmaya çalıstım ama 30. dk da tıkandım yiter yiter dedım:))30 dk leslie sonrasında mekik çektım.....duşumu aldım bıraz öncede kahvaltımı ettim...çatlamak üzereyım şuan....yedıklerım;
2 yumurta
1kk peynır
domates,salatalık
1 adet bıber
1 bardak nesguıkli süt
1 dılım light ekmek
çok şükür çok doydum......akşama kadar bişey yemek ıstemıyorum düzenım tekrar gelsın

sen de az değilmişsin

kızlar dün akşam midemin agrısından bişe yiyemedim ve kahvaltıda mis gb kokan simiti yedim..... bi parça da kek bir bardak da su içtim üzerine :18: cezam neyse çekmeye hazırım...

sen de az değilmişsin

evet karatay dıyetınde hergun 2 yumurta var napım ama ben hergun degılde 1 gun ara ile yıyorum mımırtaları:) fazladan 1 bardak sut ıctım bogazımdan gecmıyo kuru kuur:78::78:

evet kızlar benım gibi evde olup spora gıdemeyenler ıcın bende olan bazı linklerden paylaşacagım.bende tonla vıdeo var pc mde ama netten karsılastıkca burda da paylaşacam......bırıncısi gelıyorrrrrrr........pump it up......Pump it up - part 3 - YouTube ıstedııgnız partları indiirn.......

hımmm evde net varsa evde ındırırsın cnm yoksa usb falan varsa ındır ona at.....yalnız bu kızlar supermiş bunları gördukce yemek yemezsın:))

internet hep var.. evde işte cep telefonunda.... gece yapılıyor mu bu hareketler

kızlar nasıl gidiyor????? ben abur cubur yiyecegıme meyve yıyorum artık aralarda.... siz neler yiyorsunuz bakalım :))

ya ben aburcuburdan vazgeçemiyorum bir türlü
yemeklerimde öğünlerimde az yiyorum
hareket de var
ama aburcubur yiynce her şey puf uçuyor

hatta az önce çikolata yedim

kilo bildirimleri....

birinci ayımız bitiyor...

son kilolarınızı yazın ve toplam kaç kilo vermişiz almışız yazalım

ikinci ay daha bilinçli geçecek eminim, bu ay şahsen ben çok savsakladım
buraya gelip yediklerimi yazmadım, düzenli sporu aksattım
çok hantallaştım çok

ben yine 70 kiloya çıktım.

başladığım yerdeyim.

ikinci ayım bambaşka olmalı

ben bu hafta birşey kaybetmedim..... demir hapları mahvetti beni... iştah full.... püff... bırakıcam bu ilaçları hastalık mastalık dinlemiyorum artık.... 59 um hala

bende de tık yok bu sayfa cok hareketsız kaldı bugun tartıya bıle cıkmayı unuttum bu yuzden.....nerde hata yapıyorum anlamadım neyse yenı bır ay bızı beklıyor....kurban bayramı da var bu surecte....ekmek yok ,kola yok unutmayın bayram da....bol bol et ,salaya yeyın...ayran için bayram da.....ben bugun sabah süt ıctım....saat 16 gıbıde eşim balık almıs ılla kızart dedı,,,,,1 tabak mercımek çorbası ıle bıraz balık ve salata yedım.ben kılo veremıyorum ya bayram da memlekete gıdecez.zayıflamam lazım bıraz..yedıklerıme çok dıkkat edıcem ay sonuna kadar 5 kılo zayıflamak ıstıyorum......o yuzden bı ark ın verdıgı lısteyı uygulucam...

valla ne yaptıysak olmadı... göbeğimiz bizden önde gidiyor kızlar......

o nasılmış??? bir el at bakalım :)

1 ayda 10 kılo werdırıo dıe waat edıo ama bakalm bn cumartesı basladım cuma kac kılo werms olcm gorcz amerikan kalp vakfı 2 canım buradanda arama yapabılırsn ac da kalmıosun bn ılkkez bı dıyetı rahatlıkla uygulayablıorum

evet bende bunu yapmayı dusundum ama bu dıyetler cok kılolu olanlar ıcın bızım verecek kılo az olunca az gıdıyor..ben bunun 1. sını yapmıstım 1 kılo vermıstım 3 gunde dıger gun hopp gerı geldı

Merhaba arkadaşlar..

Malesef ben son iki hafta acayip savsakladım Umarım önümüzdeki günlerden itibaren dikkatli olacağım.. Bi de hastalık eklenince şişkinlik de oldu ee tabi abur cubur isteği de..

Beni 71 kilo olarak yazabilirsiniz.. İnşallah hepimiz için bundan sonrası daha güzel olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…