KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben aslina tam o timde yer aliyorum ama senin son konularina baktim- adam aslinda normal standart bir adam. bi kötülügü yok.

senin hayatdan beklentilerin tam olarak ne?
bana uzaktan biraz hoppidi hoppidi geldin.
yani senin etkinlik ayarlaman niye sorun oldu?

tamam adamin hobisi vs. yoktur ama sen kendine hobby edin- adam koltukda otursun.
adam pilot- allah bilir jetleg ola ola cirki cikiyordur yani.
simdi bu adamin 2-3 hobisi olsa sana ne faydasi olurki? Diyelimki futbol oynuyor--- eee iliskiniz daha iyimi olacak?

Sen iyice düsün tasin, haytdan beklentilerini yaz.
illa birakcam diyorsan gaz veririz :)

Tamam diyelim düz kabul ettim hislerini konuşmaktan kaçması ne olacak? Bana geçen hafta bu hafta konuşuruz diyordu şimdi konuşmamız iyi fikir değil diyor, gidiyor 1 hafta yazmıyor ben yazmasam ama görüyorum başkalarına yazabiliyor bence online

tam olarak hisleri hakkinda konusmamasi ne anlama geliyor?
yani- normal bir iliskide zaten hisler hakkinda fazla konusulmaz. bir sorun varsa konusulur- sevgi, ilgi gösterilir.
senin erkek arkadasin galiba ilgisini geri cekmis.

simdi anlamadigim bir durum olustu. hem ayrilmak istiyorsun hemde 1 hafta ben yazmazsam o yazmiyor diyorsun.
ilgimi bekliyorsun yoksa ayrilmakmi istiyorsun?
eger ayrilmak istiyorsan eyvallah demen yeterli- adam zaten görüsmeye fazla istekli degilmis.

bir hafta arayip sormayan adamdan ayrilsan bile fazla büyük bir kayibin olmaz yani. ülkeye düsünce yaninda bitiyorsa bilki seni kullaniyor. adamin vos vaktini dolduran kadin rolüne bürünmene gerek yok.
burdan bakinca adam fazla asik ve ilgili degil.

1 hafta arayip sormamak dunyanin her yerinde sevgi olmadigina delalettir. Kaldi ki ask? Asik olan insan degil 1 hafta saat basi arar.

Ben burada kalacaktım veya gidecektim.
Onun kararını vermek üzereydim ama sallanan zemin üzerine kuramam bu kararı.
İlgi bekledim bunca zaman ama gelmiyor ilgi, benim peşinde kovalamam lazım o ilgiyi vermesi için.
Değil mi insan boş vakitte değil hayatının tamamına alır...

Daha önceki konunuza da yazmıştım :))
Adam akıllılık ediyor şimdi gelse konuşsa söylicek cevapları yok, limanına geliyo dinleniyor güzel vakit geçiriyor değer veriliyor. Onun için yeterli.
Belirsiz olması havada kalması bazı şeylerin sizin kopmanızı engellediğininde farkında.
Sizin canınız sıkkınmış kafanız karışıkmış pek önemli değil aşkından ölüp bitmediği için.
Bence siz karar verin önce bir ne istiyorsunuz;
* Sessiz sakin durağan sorumlulukların bulunmadığı bir hayat ve sevgi&saygı partnerliği mi ?
* Hayatı tam anlamıyla aynı gözden görüp tadına vararak yaşıcağınız, tutkuların ve enerjinin yüksek olduğu bir Aşk mı ?

make your choice :) (testerede ki minik adımın ses efektiyle :))

Ne oldu son durum?

Hala açılmadı o mesaj
Ama şaşkın değilim, normal zamanda bile 6 gün açmadığı olurdu
Şimdi ben ona net sordum ya ne yapalım o zaman diye ona cevaplıcak cesareti yok
Olur mu çünkü ben salak bekliyorum onu burada sadık bir şekilde dönüp gelip zaman geçirip dıttır olup gidiyor
Niye bıraksın beleş ilgi kapısını
Şaka gibi valla insan bu kadar kuyruğu kıstırmaz bacak arasına
Şimdi o istiyor ki ben ona diyeyim aa bugün geliyordun neden yazmadın diyeyim
Sonra o da eeh desin (çünkü hep ben yazardım geldiği gün hadi napıyoruz diye)
Veya ben ona diyeyim bitti bu iş diye
Ama yemezler
Demicem
Kendi dedi ağzıyla karar vermekten hoşlanmadığını, korktuğunu, resmen patolojik adamda bir şeylerin kararını almak
Ben de ona karar vermiş olmanın dayanılmaz tatlılığını atıyorum o zaman
Madem sorumluluk sevmiyor o alsın bunun sorumluluğunu (aman ne büyük sorumluluk hayır demek dimi)
Bir şey derse üstüne "ya çok sağ ol beni karar vermekten kurtardığın için" der bi de tüy dikerim

Aynen
Sakinleşince üzüntü/kızgınlığım geçince onu ben de fark ettim
Neden beleş ilgi kapısını kapasın
Ben kaparsam da işin içinden suçsuz sıyrılmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak
Hiç merhamet duygusu yok, değer veren bi' insan ulan kız da üzülüyor bari daha üzmeyeyim der, uzatmaz
Devlet meselesi kararı değil sonuçta
İstemiyorum dersin geçersin
İyi oldu ama geçen konuda da burada da yazdığım
Kendi bağımı kendim kestim
Kahrolurum, nefes alamam sanıyordum
Olmadım? Nefes de alıyorum?
Hatta yük kalktı.

İnanır mısınız iki gündür bunu düşünüyorum
Olayın içindeyken ayıkmadım ama kendime şu an
Senin istediğin bu değil ki, senin hayallerin bu değil ki diyorum
Doğru hayalleri yanlış adamdan bekliyorum
Ben de istiyorum yav benim sevgilim de beni arasın gün içinde bir merak etsin, bir elimden tutup sahile, sinemaya götürsün, bir derdim olduğunda gelsin elimi falan tutsun geçer desin bi' öpsün yani
Bu ne böyle iyi gün, boş gün dostluğu gibi
Onun keyfini mi beklicem ilgi/sevgi görmek için
Bu kadar aciz miyim yani ben
Hey Allahım

Çok garip ya. En en en pozitif şekilde bakacak olursak ve her şeyi iyi niyete, yoğunluğa yorarsak bile, hayatında yer alacak bir insana belki eşi olacak bi insana insan günde yarım saat 1 saat ayıramaz mı?
Gerçekten çok çok bencil biri resmen o kadar okumuş etmiş ama bişeye yaramamış eğitimi.

Zamanla alakalı değil bana kalırsa, zamanı tabii ki var.
Bencillikten de öte merhametsiz ve cesaretsiz.
İnsanda, 30 yaşında bir erkekte "hayır" diyebilme ve bununla yüzleşme cesareti olabilmeli.
Sonra böyle erkeğe nasıl güvenicem, sarılıcam yani.
Büyük falso.
Bitti o benim için.

Bittiğine göre daha iyi misiniz? Rahatlamış hissediyorsanız sevinicem sizin adınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…