KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dışarıdan insanlar yaşananları hissetmiyor çünkü, içinde olan biliyor o çürüme, umutsuzluk hissini

Tamamdır vereceği cevaptan cümleye girip nefessiz binicem tepesine, ensesine
Sonra yazarım buraya
O konuma gelirsem onu da yazarım buraya ne diyor bu değişik derim zaten tim burada
Kendime güvenim geldi yeminle, ne biçim ezilmiş büzülmüşüm karşısında
Neyim varsa boynu bükük duracak
Görmicem yüzünü de, dinlesin dinlemesin ne tepki verirse versin

Güzel oldu ama yumuşak oldu
Ben bir terlik falan beklerdim kafama ama bu medenice oldu
Merhaba. Tokat gibi sözler duymaya ihtiyacınız varsa çok özür dileyerek o tokadı sizden güç alarak ve sadece faydalı olmak niyetiyle ben vurmak istiyorum.

Burada kadınlar konular açıyor, kocalarını şikayet ediyorlar (aldatmayi konu dışında tutuyorum), mutsuzum ama mesleğim yok, mutsuzum ama çocuklarım var, mutsuzum ama ailem destek çıkmıyor boşanamıyorum diyorlar ve tüm önerileri geri ceviriyorlar. Siz de onlardan mısınız bilmiyorum hemen herkes diyor ki bahane arıyorsun, çalışmak istemiyorsun, gurursuzsun, istesen bir dakika durmazsin ve saire. Hatta bir çok kadın üstün ifade yeteneklerini kullanarak hakaret sözcüğü kullanmadan çok güzel hareket ediyor bu kadınlara. Bu kadınların ortak özelliği sitede popüler olmayan, kendini iyi ifade edemeyen, uysal profil çizen kişiler olması.

Sizin hikayenize geliyorum. Çocuğunuz yok, evli değilsiniz, mesleğiniz var diye biliyorum, ailenizin arkanızda durmasına ihtiyaç duyan biri olmadığınızı anlıyorum. Sitede popülersiniz, sivri tabir edilen bir tarzınız var ve kendinizi güzel ifade ediyorsunuz. Ayrılmak istiyorsunuz ama ayrilmiyorsunuz, ayrılmak için destek istiyorsunuz(destek istemenizi normal karşılıyorum).

Yukarıda bahsettiğim kadınların ayrılmamak için sebepleri cocuk, meslek sahibi olmama ve aile desteğine ihtiyaç duyma gibi somut ve ciddi sebepler. Sizin ayrılmak istememe sebebiniz "On yıl sonra bulduğum aşkı kaybedersem bir başkası için on yıl beklemek zorunda kalacağım." Tek sebebinizin bu olmadığının farkındayım, ifade ettiğiniz diğer sebepler de bu gecerlilikte olduğu için bu örneği verdim.

Eğer kendinizi güzel ifade edemeyen ve farkedilmemis bir üye olsa idiniz ilk mesajdan itibaren özellikle popüler üyelerden alacağınız klasik yorumu yazıyorum size:

Ee ayrıl o zaman, ne yapmamızı bekliyorsun, gelip biz mi ayıralım? Gelip burda konu açıyorsun, stresini atıp gidiyorsun, boşanmazsın sen. Bazı kadınlar yaşadıklarını gerçekten hakediyor.

Ve altında onlarca beğeni.

...

Bunlar asla onayladığım ve bir başka insan için kullanabileceğim cümleler değil. Sadece konunuzun BDVde hangi eleştiri kategorisinde göründüğünü farketmeniz için yazdım. Belki bahsettiğim kadınların evliliğiyle sizin ilişkinizin bir olmadığı düşünülebilir. Olaylar evet bir değil. Ama zaten olayları ve durumları sorun haline getiren ve bir sorun olarak onların şiddetini belirleyen bizim onları nasıl algiladigimizdir. Siz de ifade ettiginize göre en az o kadınlar kadar mutlu değilsiniz. O halde size verilecek öneri de farklı değil. Madem ayrılmak istiyorsunuz, ayrılın. Hepsi bu.

Son düzenleme:

inanın cepte görmek değil, ailem haricindeki herkese karşı böyleyim, yanlarındayken iyi anlaşırız vs, ama başka yere gittiğim anda iletişimim azalıyor.
dünyada ondan daha çok sevebileceğim bir erkek yok, çok bağlıyım, sadığım, ama hissettiremiyorum.
kendimi zorlasam da olacak bişey değil, hatırlatma kuruyorum mesaj atıcam diye.
isteniyosunuzdur ama hissedemiyorsunuzdur öyle olamaz mı?

Heyecan karşılıklı olaydı iyiydi, bir sende heyecan var gibi geldi bana.

10 yıllık ilişki mi , yanlış mi okuyorum . Ileriye dönük mu düşünüyorsunuz ? Çok uzun bir zaman.

Bitmiş bir ilişki , iteleyerek ilerlemez.

Sevgisi bitmiş , ya da gittiği yerden birini bulmuş, üzgünüm.

Düzeltme : 10 senen sonraymis.

baskasi var bu kadar nettttt.... artik altindan bise arama. ruhsuz ilgisiz insan yok insan bu merak duygusu arama duygusu yoksa bitmistr yada. onu. cok bunalmissindir. tipik erkek iste bunaldimmm modu iste sen kendine deger ver baskasini dusunme sana kk arkadas tavsiyesi

Daha bütün bağları koparmak için zamanınız var, biraz daha çekin sonra kendiliğinden ilişki biter zaten o ıssız adam da apışıp kalır

Velvette 2013teki konunda 25im demişsin

elbet afişe olmamak için bazı şeyler farklı söylenebilir ama bence baz şeyler farklı söylenmemeli çünkü konuya bakış açısı değişiyor.

burada yaşı küçük toy bi arkadaşımız olduğunu düşünerek herkes yardım etmeye çalışıyor sana ama. sen de o imajı veriyorsun. psikologmuşsun üstelik.

yani 31 yaşındaki bi psikologa söyleyeceğimle 25 yaşında okuyan birine söyleyeceğim aynı olmaz benim.

bilmiyorum ya. ben kendi adıma kırıldım. neyse umarım mutlu olursun yine de. daha fazla yorum yapmıcam.

Teşekkür ederim bunları duymaya ihtiyacım vardı.
Aslında kendimin ben de farkındayım bundan daha iyisini yapabilirim
Kendimi bunun içine hapsetmeyebilirdim
Beni aslında bu adama bağlayabilecek bir şey de yok
Güzel bir ilişki olsa belki de sancıması anlaşılabilirdi
Ben galiba giden, yıkılan hayallerime üzüldüm
Bu kez olsun istedim
Çünkü artık hayal kurup yıkılmaktan yoruldum

Ya bu çok düşük bir ihtimal bence...
Yani siz istisna olabilirsiniz bu konuda ama nedense içime o şüphe girdi artık pek iyi düşünemiyorum

Yok en son 10 sene önce aşık olmuştum onu dedim
3 aylık
Trajikomik
3 ayda bu kadar yorulmuş, yıpranmış olmam
Bir de 3 aylık adam için kendimi bu kadar paralamam günlerdir yataktan çıkmadım, yemek yemiyorum, sigara içiyorum

Daha bütün bağları koparmak için zamanınız var, biraz daha çekin sonra kendiliğinden ilişki biter zaten o ıssız adam da apışıp kalır

Off içimdekileri söyleyemedim söyleyemedim diyip duruyorum keşke bir diyebilsem onları sanki rahatlayacakmışım gibi geliyor ama belki de boşa konuşmaya çalışıyorum

O dönem yaşadığım ilişkiyi anlatsam özelden konuştuğumuz gibi Türk dizisi olur
Merak edersen anlatırım da
Ben gerçek hayatımdaki herkesten de sakladım onu, ailemden de çünkü istismar ediliyordum
Buradaki timin de küçücük kızsın derslerine odaklandan başka bir öğüt vermeyeceğini bildiğimden, cinsel, fiziksel, psikolojik istismar altında olduğumdan öyle söyledim
Kimse yaşımla veya evlilik dışı cinsellik yaşadığıma takılmadan ilişki tavsiyesi verdi
Ben psikologluk yapmıyorum artık
Daha geçenlerde Kazenle whatsappten mesajlaştık üyeliğim aktif edilirken, hangi ülkeden bağlandığım, gerçek kimliğim belli yani
Alınacak bir durum yok dolayısıyla, çocukluk, gençlik, korkmak falan denebilir yani bir şey bu konu hakkında

Soyle dusun. Simdi ayrilma cesareti gosteremeyen biri ileride bosanma cesareti hic gosteremez.... bu adamla uyusmadiginiz kesin.
10 yildan sonra bir 10 yil daha mi bekleyecegim diye ayrilamiyorsunuz ama buradaki bosanma konularini okuduysaniz cogu bile bile evlenip duzeltirim ben bunu diyenler ya da o zaman ayrilma cesareti gosteremeyenler...ama cok emek verdim diye flortunden ayrilmayip evlenince bosananlar da var...
Simdi ayrilamazsan sadece olayi geciktirmis olursun o kadar...

Dimi ya o zaman aslında daha zor olurdu
Şimdi böyle ıvınıp cıvınıyorum o zaman daha da yıkılırdım
Beynim kabullenmek istememiş aylardır
Acaba hiç son sözü söyleme olaylarına falan girmesem mi direkt hiçbir şey demesem mi

Velvette senin şu uçucu flymen Süpermen olan adam mı yapıyor bunları? Valla gülüm, sen ne karar verirsin bilmem ama ben kendimden pay biçerek yorumlayayım, ben aşıksam karşımdakinin aşkını ilgisini hissetmek isterim, kız evi naz evi gibi nazlananları da sevmiyorum, hele erkekte çok acayip duruyor, itici oluyor, erkek dediğin aşıksa kararlı olur, bu hafta konuşuruz, yok bu hafta olmaz, sonraki hafta, dur o da olmadı daha sonra, ımmm hazır değilim diyorsa yol vereceksin gidecek, seviyorsa seviyorum deyip adam gibi gösterecek sevgisini, sevmiyorsa da bahaneler arkasına sığınıp kıvırmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…