Velvette senin şu uçucu flymen Süpermen olan adam mı yapıyor bunları? Valla gülüm, sen ne karar verirsin bilmem ama ben kendimden pay biçerek yorumlayayım, ben aşıksam karşımdakinin aşkını ilgisini hissetmek isterim, kız evi naz evi gibi nazlananları da sevmiyorum, hele erkekte çok acayip duruyor, itici oluyor, erkek dediğin aşıksa kararlı olur, bu hafta konuşuruz, yok bu hafta olmaz, sonraki hafta, dur o da olmadı daha sonra, ımmm hazır değilim diyorsa yol vereceksin gidecek, seviyorsa seviyorum deyip adam gibi gösterecek sevgisini, sevmiyorsa da bahaneler arkasına sığınıp kıvırmayacak.
Evet o, demek iyi adam olmak da yetmemiş...
Ya abla çıkıyor mu öylesi hiç? Var mı o adamlardan yani hala?
Hayran kalıyorum şurada hala eşim, sevgilim beni hiç üzmez yazanlar var
Bir tanesi olsun mu bana denk gelmez, yeminle kalbim yoruldu
Ya yazmışsın illa söyleyecek bikaç çift lafım var öyle bitiricem diye. Kalsın o çiftler bak keyfine. O yokmuş gibi hayata kaldığın yerden devam. O debelensin cnm. Varsa söyleyecek bi şeyi o koşsun peşinde. Ben olsam akarım tatillere, gezmelere-tozmalara... Alırım en sevimlisinden bir oğlan kanatlarımın altına. Beni mi aldatıyorsun diyene de? Pardon sen kimsin? Bakim 1 ay önce bi yabancıdan arama gelmiş sen o musun? Dur ben sana hazır olunca dönücem, şimdi konuşmayalım. derim. Kapak olsun. Devam ederim yoluma.
Ayrilma cesaretini goster artik. Buradan koca cilesini cekip de bosanamayan kadinlara kiziyoruz. Cesur kadinlara da hayran kaliyoruz. Sen daha 3 aylik flort yasiyorsun. 3 aylik iliski icin mi ayrilamiyorsun? 3 ayda bu hale geldi isen 3 yilini dusunemiyorum.
Ona birsey demene de gerek yok. Sen kafanda bitir yeter. O muhtemelen zaten rnin bitirmeni bekliyor bence. Cunku cok isteksiz ve seni de kirmaktan korktugu icin aoyleyemiyor belki de....
Var hala ama nadide bulunan çiçek gibiler artıkİyi biri olmakla iyi bir sevgili, eş, iyi bir baba olmak çok farklı şeyler, iyi biriyle muhteşem giden bir arkadaşlık kurarsın ama o arkadaşlık sevgililiğe dönünce adam sınıfta kalabiliyor.
Ama sana bir şey diyeyim mi? Genelliyorum sanılmasın, cinsiyet ayrımı da yapmıyorum lakin geçen bir topikte daha yazdım, ben bugün bekar olsam evlenmeyi bırak bir adamla uzun soluklu bir beraberlik bile düşünemezdim, anacım nerede o kararlı aşkına sahip çıkan, ayakları sağlam basan insanlar? Bir aşk tekerlemesi vardı "Gülü soluncaya, seni ölünceye kadar seveceğim" yok anam artık ölünceye kadar sevgi yok, adamlar birkaç ayda yarı yolda bırakıyor, zora gelmeye, uzun bir ilişkiye, evliliğe cesaretleri yok, doyumsuzluk mu desem, kaba tabirle maymun iştahlılık, ne istediğini bilmemek mi desem, ne desem bilemedim ama artık bazı evlilikler bile birkaç ayda büyüsünü yitiriyor, boşanmalar artmış yahu.
Abla yazdın iyi halt ettin, içimi kararttın iyice diyebilirsin, haklısın da ama durum bu, sen bu adamla yolları ayırır mısın bilmiyorum ama bunca olumsuz düşünceme rağmen ben hala gerçek aşkın varlığına inanıyorum ve herkesin bir gün gerçek aşkını bulacağına da inanıyorum, belki bugün olmadı ama bence bir gün senin gerçek aşkın çıkacak karşına.
Tek ayrılmama nedenin tekrar aşık olmak için 10 yıl mı bekleyeceğim sorusu ise, kendine yazık ediyorsun demektir. Hem kendine, hem sevgiline. Hayatta kesin kurallar yoktur, bir defa olan bir daha tekrarlanacak diye bir şey de yoktur çünkü hiçbir şey aynı kalmaz. 10 yıl arayla aşık olabildin diye bir sonraki aşkın 10 yıl sonra gelecek anlamına gelmez, yarın da aşık olabilirsin, 20 dakika sonra da... Belki 30 yıl sonra hayatının aşkını bulursun, belki de bir daha hiç aşık olamazsın, bunu kimse bilemez.
Ayy ne dağ gibisi yaa çiroz da bişeymiş bu1.85lik 70 kilo sorun var önümde dağ gibi daha ne sorun olacak
Perşembe’nin gelişi Çarşambadan belli olurmuş, sizi rahatsız eden , hoşlanmadığınız davranışları = evlilik sonrası X 10 olarak düşünün . Ona göre kendi kararınızı kendiniz vermiş olursunuz ayrılık timine lüzum kalmadan
cok tatlısınız yahu
bazi insanlar asikta olsa sevse de ilgi göstereyebiliyorlar. cekindikleri baska sey oldugu icin. evlendiginde helal sekilde birseyleri yasamak icin, yanlis bisey yapmaktan korktuklari icin, tembel olduklari icin vs. uzak durabiliyorlar. ileride muhakkak bu durumdan pisman olacaktir. belki iliski konusunda yeni oldugu icin, terübesi olmadigi icin bu sekilde olabilir. ama onu en iyi taniyan sissiniz, sizde ne gibi duygu uyandiriyor güvenilirmi yoksa bu durumun altinda farkli seyler mi yatiyor en iyi siz bilirsiniz. baskalarinin sizi ayirip birlestirmesine cokta kulak vermeyin, yoksa ömrünüzü sizin yerine baskalarinin karar verip sizi doldurmasi veya yönetmesiyle gecirirsiniz. sizin yasadiklarinizi en iyi siz bilirsiniz ve kendi kararinizi kendiniz net sekilde vermelisiniz.
Ayy ne dağ gibisi yaa çiroz da bişeymiş buHem sevgisiz, hem ilgisiz, hem kassız Sal gitsin bunu yaa sen biskolata erkeklerine layıksın
Ya ben son ana kadar mücadele eden biriyim
Yapacağımı yaptım ben elimden gelen buydu diyebilmek için ki sonra geri dönüp bakınca pişman olmayayım
Ondan bu kadar uğraştım oldurmak için
Şimdi resti çekicem o 3-5 laf var onları desem rahatlıcam sonra bi oturup zırlayacağım
İçim şişti
AYRILBeni ayırın nolur
Daha önce de ayırmıştınız
Allahım iyi ki bitmiş diyorum yani o ilişki
Şimdi de ayırın
Çok mutsuzum
Kendi bağımı kendim kesmem gerekiyor şu noktada
Keseceğim de zaten ama cıvınıyorum
Ben 10 sene sonra ilk defa birine aşık oldum
Her şey çok iyi çok güzeldi başta
Sonra birden itilmeye başladım
O itti beni
Son aylardır da hep ben bir şeyleri planlıyorum, konuşmaya, düzeltmeye çalışıyorum
Adam oturuyor, susuyor
Bu kadar ilgisizlik, pasiflik beni yordu
Ya bi insanın hobisi bi hayali olmaz mı yok diyor benim
30 yıllık evli çift miyiz biz 1 aydır oturuyoruz kös kös ya 30 yıllık evliler bile çay bahçesine, parka çıkıyor ne bileyim
Bir kez de demiyor şurada şu etkinlik var, bu film var gel bakalım yok o öyle otursun anca
Ne yardan ne serden geçiyor
Mesleği gereği meşgul dedim üstelemedim
Ama insan 1 hafta olsun merak etmez mi ya, nasılsın, nerdesin, napıyorsun demez mi
Bu nasıl normal gibi savunulabilir
O geri döndüğünde ülkeye görüşcek, konuşcak, ilgi görecek gittiğinde unutulacak mıyım
Bu nasıl bir ilgi alakadır
Yani yan yanayken öpüp koklayıp sarıp sarmalardı ben bunu fake atabileceğini düşünmedim
En son sıkıştırdım konuya hislerden girdim
Konuşmaya hazır değilim bu konuyu daha çok zamana ihtiyacım var dedi
İyi hadi 1 hafta 10 gün verdim
Döndüğünde yine aynı laf
Bu kez ben histerikleştim artık
Bu sefer de ben abartıyor oldum
Sen 2 ay beni it it, ben karar almaktan hoşlanmıyorum sen al de, çıldırt
Sonra niye çıldırdın de
Ben bu ülkede onun için kalacaktım
2 yıllık kontrata imza atacaktım resmen
Haftaya konuşuruz dedi (bu hafta)
Şimdi diyor ki döndüğümde konuşmamız iyi bir fikir değil
Ben de ne yapalım o zaman dedim cevap bekliyorum yarın dönecek ülkeye o ara bi ara cevap gelir
Benim düşüncemce ya yine erteleyecek ya da görüşmeyelim diyecek
Görüşmeyelim derse zaten yapılacak belli
Ama ertelerse napıcam, zaman kazanmaya çalışıyor ve ben çok sıkıldım, daraldım
Ya etrafımdaki bir insan evladı da kötü demedi, ne iyi adam, sana değer veriyor seviyor vb
Siz ayırın beni
Vallahi kurtulmak istiyorum
Ama bi yandan altından bir şey çıkar mı diye düşünüyorum
Söyleyecek iki çift sözüm var mesaja cevap gelince, söylediği şeye göre ama değer mi söylemeye onu da bilmiyorum
İçimde kaldı söyleyeceklerim
Doğru karar mı veriyorum
Acele etmiyorum dimi
Daha 10 yıl mı beklemem lazım bir daha aşık olmak için
Bir daha bulur muyum yani böyle beğendiğim, heyecan duyduğum birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?