KK bayanları kaç yasinda?

Geçen ayda kestim biraz aslında. Zor oluyor hele ki bu sıcaklarda ama seviyorum uzun saçı. Birde eşim hayatta izin vermez kısa kestirmeme 😂 Ben herşeyin doğalını organiğini alıyorum sana , ben bakıyorum saçlarına kesemezsin diyor 😂😂
Erkekler ne anlarlar pehhhh😅ben de kapri tarzı eşofman altı aldım altı lastikli. Çekti mi bu yoksa kızınkini mi giydin dedi 😂😅hiçççç sormam vallaaaaa

Kalcasindaki saçlarını birkaç sene önce omuz hizasında kesen ben tavsiye etmiyorum. Uzun saç candır. ❤ Daha yeni yeni göğüs üstüne düşmeye başladı da nasıl seviniyorum uzuyor diye.
Eşinizi de tebrik ediyorum.
Benimde belimdeydi az bişey kestim uçları kendini toplasın diye... Eşim aynen köy yumurtası , yağı , pekmezi, peyniri vs ne varsa öyle şeyler alıyor. Doğal besliyorum seni diyor 😂😂 Cidden sizin kadar kessem kıyameti koparır..

Düz güzel ya. Ben seviyorummm valla. Saçın aralarına ışıltı attırabilirsin ya da uç kısımlarına sarı balyaj . 1 yıl kullanırsın dip boya şu bu istemez dipten boyanmadığı içinde
İnsan olmayanı ister ya. Belki ben de kivirciklassam düz daha güzeldi diyeceğim kimbilir.
Oldukça esmerim ben. Kahve tonlarından başka yakışmıyor ki. Hele sarı. Bilemedim. Kuaför tecrübem yok pek esmer olduğum için. 😂 Belki de tenime yakışacak başka renkler vardır ama işte bilmiyorum.

Erkekler ne anlarlar pehhhh😅ben de kapri tarzı eşofman altı aldım altı lastikli. Çekti mi bu yoksa kızınkini mi giydin dedi 😂😅hiçççç sormam vallaaaaa
Aaaaa evet şimdi onlar moda..
Çok güldüm yaaa 😂😂
Hakkatten erkekler bişeyden anlamıyor mutlaka izah etmen lazım.

İnsan olmayanı ister ya. Belki ben de kivirciklassam düz daha güzeldi diyeceğim kimbilir.
Oldukça esmerim ben. Kahve tonlarından başka yakışmıyor ki. Hele sarı. Bilemedim. Kuaför tecrübem yok pek esmer olduğum için. 😂 Belki de tenime yakışacak başka renkler vardır ama işte bilmiyorum.
Esmer kadınları beğeniyorum ben . Ben de fazla beyazım memnun değilim. Bronzlaşamadım hayat boyu. Leke oluyor bir de korunsam da.

Esmer kadınları beğeniyorum ben . Ben de fazla beyazım memnun değilim. Bronzlaşamadım hayat boyu. Leke oluyor bir de korunsam da.
Beyaz kadınları da ben seviyorum. 😍 Keşke ten rengimizi falan istediğimiz zaman degistirebilsek. 😂 Esmer olmaktan şikayetçi değilim tabi ama beyaz da olabilirdim arada bir. Güneş lekesi bende de oluyor ama belli olmuyor. :D

Beyaz kadınları da ben seviyorum. 😍 Keşke ten rengimizi falan istediğimiz zaman degistirebilsek. 😂 Esmer olmaktan şikayetçi değilim tabi ama beyaz da olabilirdim arada bir. Güneş lekesi bende de oluyor ama belli olmuyor. :KK70:
Dün kamelyada konuştuk komşularls. Arada arabaları değişsek mi diye. Malum yenileyemiyoruz fakirleştik pandemi de iyice. Çeşit çeşit bineriz işte dedik güldük. O hesap kimse kendisininkinden memnun değil bu hayatta😅😂

Hanfendi 17sindeki kizlarin boyu benden uzun zaten makyajda yapiyolar. Ben normal hayatta bir tek dügüne giderken yaparim makyaj acile giderkende süslenmek aklima gelmedi malum hastaliktan elimi bile kipirtadamadigim icin🤣
Yani siz o zaman baya baya 17 yaşındasınız.. O da güzelmiş..

O doktorun yorumu idi benim değil 🙃 Ben 29a giricem ekimde 29gibi hissediyorum önemli olanda hissettiğinizdir zaten. Arada 18 20 yasinda gibi heyecanlı seyler yapsamda hissedilen yas 29😂
Valla kuzum bana da 30 gösteriyorsun diyenler oldu. Baktım aynaya cıkss göstermiyorummm😅😂8 kilo fazlam var aaa inceciksin ne kilosu diyenlerde var. Kandiracaklar beni akılları sıra ama yermiyimmm😂😅sesimi de telefonda ergen sanıyorlar ha ha ha. Her yaş güzeldir sağlık mutluluk biraz da paramız olsun yeter 😍🥰

Valla kuzum bana da 30 gösteriyorsun diyenler oldu. Baktım aynaya cıkss göstermiyorummm😅😂8 kilo fazlam var aaa inceciksin ne kilosu diyenlerde var. Kandiracaklar beni akılları sıra ama yermiyimmm😂😅sesimi de telefonda ergen sanıyorlar ha ha ha. Her yaş güzeldir sağlık mutluluk biraz da paramız olsun yeter 😍🥰
Evet bende sizin gibi düsünüyorum sağliğım huzurum sevenlerim yanimda olsun her yaşım güzeldir. Rabbim ömür verdigi sürece ve de erdirirse babaannede olurum insallah😊🤗

Merhaba kızlar
Burayı cook uzun yıllardır takip ediyorum. Herkes kendine göre bir şahıstır tabi ama ben 42 yaşına geldim, ve buranin yaş ortalamasını merak ediyorum doğrusu. Herkes yaşını yazsa bu konu altına aşağı yukarı anlarız sanki.
Not: ne olursa olsun iyiki kk var.

Back
X