KK bayanları kaç yasinda?

ben smokey eye cok seviyorum beğeniyorum ama kendimde uygulayamıyorum bi türlü. Üşengeçlikten😅
Bir de yaz aylarında ıslak saç modelini cok yakıstırıyorum
doya doya modayı izlerim hep geceleri tekrarını.gerçi biraz tombikler ama olsun çok şey öğrendim oradan.ıslak saçı onlar çok beğeniyorlar

doya doya modayı izlerim hep geceleri tekrarını.gerçi biraz tombikler ama olsun çok şey öğrendim oradan.ıslak saçı onlar çok beğeniyorlar
Orda değişim bölümü cok hoşuma gidiyor.
Saçlar, kaşlar, kazayakları falan toparlanıyor. Yüzü inceltiyorlar bile😂 tabii herkesi almıyorlardır.

kaynana görümce çekiştireceğimize şurda birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar

Birbirimize yakın olsak ben yapardım makyajinizi seve seve.

Saçlarınız ince telli benim gibi, dalgası çok hoş. Ben fönlemeyi seviyorum.

Benim uzun kesmeye korkuyorum🤣 biliyorum ki saç sefadan uzar... Kesersem önümüzdeki kırk yıl kısa saça talim. Bir sanş versem mi? 😎😂

Birbirimize yakın olsak ben yapardım makyajinizi seve seve.

Saçlarınız ince telli benim gibi, dalgası çok hoş. Ben fönlemeyi seviyorum.

Benim uzun kesmeye korkuyorum🤣 biliyorum ki saç sefadan uzar... Kesersem önümüzdeki kırk yıl kısa saça talim. Bir sanş versem mi? 😎😂
kesmeyin derimmm.uzun saçı çok seviyorum ben keşke daha da uzatabilsem.sitede efsane oldunuz bilesiniz .özellerde bile özlü sözleriniz konuşuluyor.herkes hayran size

kesmeyin derimmm.uzun saçı çok seviyorum ben keşke daha da uzatabilsem.sitede efsane oldunuz bilesiniz .özellerde bile özlü sözleriniz konuşuluyor.herkes hayran size
Utandım gerçekten. Derler ya hani yerdeki yüze basılmaz diye, insan ağırlığını her dem muhafaza ettikçe H Heytttt be herkes zamanla alışır sever, öyle kabullenir. Teşekkür ederim, biraz mahçup oldum. Allah utandırmasın.

Utandım gerçekten. Derler ya hani yerdeki yüze basılmaz diye, insan ağırlığını her dem muhafaza ettikçe H Heytttt be herkes zamanla alışır sever, öyle kabullenir. Teşekkür ederim, biraz mahçup oldum. Allah utandırmasın.
Hazırcevap ve esprili insanlar zekidir. O tür insanlarla sohbette güzel geyikte güzel dertleşmekte güzel.

Canım şimdi ki 17 18 yaşındaki genç kızlarımız da gayet büyük duruyor.. Boy ortalaması, giyinmeleri falan baya yükseklerde.. Bi de makyaj olayını abartıyorlar bence.. Yaşları oldukça büyük durabiliyor..

29 yaşında birinin 17 yaşında sanılmasına mantıklı tek açıklama bu bence.. Çünkü aksi gerçekten mümkün değil.. Hani 22 23 falan olursun da 17 desinler anlarım da 29un tek açıklaması şimdiki çocukların büyük gösteriyor olması bence 🥴
Hanfendi 17sindeki kizlarin boyu benden uzun zaten makyajda yapiyolar. Ben normal hayatta bir tek dügüne giderken yaparim makyaj acile giderkende süslenmek aklima gelmedi malum hastaliktan elimi bile kipirtadamadigim icin🤣

Back
X