- 30 Aralık 2009
- 23.787
- 95.349
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20li yaşlar ne güzeldi...23+10+10
En sevdiğim yaşım 23' dü. Yolda yürürken dönüp dönüp bakardı insanlar, çok güzel bir kızdım, şimdi tipsiz hissediyorum kendimi![]()
Ben de hiç 31 yaşında olmadım . Gıcık öğrencilerim sağolsunlar hemen kıs kıs güler biliyorum. O yüzden iki yıl 30 yalındaydım sonra bir günde 32 oldum![]()
Ben de 30dan 32ye atlayanlardanımben de yazılı kağıtlarını okurken 31 alan öğrencinin notunu hep 32 yaparım. Yaşımı da muhtemelen dediğiniz gibi söylerim.
Ben de 30dan 32ye atlayanlardanımevey öğretmenim
aynı şekilde asla öğrenciye 31 vermem.
Bu ergenler ömrümüzü yedi bizim![]()
Ben de meraktan girdimSapık gibi "milletin yaşını öğrencem" diye hevesle girdim konuya![]()
Bak oNu hiç düşünmemiştim 69da mı vermesek, onu alaya alırken çaktırmıyorlardır belkiallahtan bildikleri tek müstehcen sayı 31. Yoksa halimiz nice olurdu?
![]()
69 ?allahtan bildikleri tek müstehcen sayı 31. Yoksa halimiz nice olurdu?
![]()
kadının düşmanı kadın gerçekten,sizin yüzünüzden konu açmaya korkar oldukSize göre dert olmayabilir ama bana göre dert.![]()
Yok bence onu bilmiyorlardırBen de meraktan girdim
Bak oNu hiç düşünmemiştim 69da mı vermesek, onu alaya alırken çaktırmıyorlardır belki
Pusuda mi bekliyorsunuz size inanamiyorum hanimefendikadının düşmanı kadın gerçekten,sizin yüzünüzden konu açmaya korkar olduk![]()
![]()
Yalnız değilsiniz meraktan baştan beri okuyorumSapık gibi "milletin yaşını öğrencem" diye hevesle girdim konuya![]()
Okudum ama herkes söylememiş ki istediğimi alamadım tatmin etmediYalnız değilsiniz meraktan baştan beri okuyorumniyeyse artık
Ben 28
45 çıkarmı diye meraktayım, çıta henüz 40 sankiYalnız değilsiniz meraktan baştan beri okuyorumniyeyse artık
Ben 28
Burda bi linç tayfası var hazır bekliyorlar zaten. Gerçek hayatlarındaki mutsuzluğu siniri burda çıkarıyorlar.kadının düşmanı kadın gerçekten,sizin yüzünüzden konu açmaya korkar olduk![]()
![]()
Black 93Yalnız değilsiniz meraktan baştan beri okuyorumniyeyse artık
Ben 28