Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende ona bakınıyorum aslında45 çıkarmı diye meraktayım, çıta henüz 40 sanki
EvetttBlack 93nicknameniz yaşınızı ele veriyor
![]()
Erik gibiyiz kütür kütürEvet bende ona bakınıyorum aslındaama maaşallah hepimize iyiyiz iyiyiz
![]()
Otuş ikiYivmi dokuz![]()
Onu bilmiyorlar bence de , çünkü o da , 84le ve 54le aynı muameleyi görüyor . Hocaaaaammmm bir puan daha diye yalvarmalara sebep oluyor . Sonra tüm sınıfa 1 puan fazla vermeyle kapanıyor konu .Yok bence onu bilmiyorlardırbilseler kesin anlardık bence. Öyle çaktırmama gibi bir durumları olmuyor pek
![]()
Evet aynen öyle oluyorOnu bilmiyorlar bence de , çünkü o da , 84le ve 54le aynı muameleyi görüyor . Hocaaaaammmm bir puan daha diye yalvarmalara sebep oluyor . Sonra tüm sınıfa 1 puan fazla vermeyle kapanıyor konu .
Az daha indirim yap ayağımız alışsın
O kadar gençsin ki mutlu etti beniNe gülüyon bibi![]()
Ruhumu karıstırma bence dr um olay iyi yerlere gitmezPembik saçlı bibi senin saçın benim ruhumdan genç beeeee
Bende bebiste 6 aylik ama hissettigi 15 yas diyceksin sanmistim26 hissettiğim 40 falanbı tane bebem var o saqolsun 6 ayda 15 sene ileriye götürdü ruh halimi
![]()
biri başlıyor linçe, arkasından bi güruh hazır olda bekliyor,devamını getiriyor. yeter ki başkanları ilk tetiği çeksinBurda bi linç tayfası var hazır bekliyorlar zaten. Gerçek hayatlarındaki mutsuzluğu siniri burda çıkarıyorlar.![]()
Konu açmaktan korkar olduk.biri başlıyor linçe, arkasından bi güruh hazır olda bekliyor,devamını getiriyor. yeter ki başkanları ilk tetiği çeksin![]()
O kadar gençsin ki mutlu etti beni![]()
Genciz, güzeliz herkesi üzeriz diyosun yaniEvet bende ona bakınıyorum aslındaama maaşallah hepimize iyiyiz iyiyiz
![]()
Kız sen geçen sene de 30 diil miydin?
Yapma Merve kötü oluyorum bu idealKız sen geçen sene de 30 diil miydin?![]()