- 8 Mart 2020
- 5.664
- 27.689
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaa kilo alıp duba gibi olunca küçük gösterme falan kalmadı tabiseni gidi ufaklıkkk seniiiiii![]()
Bu durumda kendindeki ışıltının farkında değilsin demek kiBöyle şeyler söylenince benim gözyaşım pıt oluyor yaBenim cildim falan hiç parlamaz, öyle bebekler gibi değilim yaşım küçük diye
![]()
kendisini gördüm vallahi çok tatlı ve hoş bir kız.Bu durumda kendindeki ışıltının farkında değilsin demek ki![]()
Bu durumda kendindeki ışıltının farkında değilsin demek ki![]()
Teşekkür ederimmkendisini gördüm vallahi çok tatlı ve hoş bir kız.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In in.36yım en fazla inebileceğim yaş 28. Aşağısını gösterdiğime inanamıyorum![]()
sen de kusur yok ta takıyorsun ben yeni çıkan kaz ayaklarıma hayretle bir de aldığım kilolara lanetle bakıyorumm.Teşekkür ederimm
Şey ben biraz ergenim de o yüzden her bir yerime takıyorum sürekli![]()
kim o bu sitede mi bu pelinsu?Herkes küçük gösteriyorsa o aslında 22 yaşında olup 39 gösteren Pelinsu kim peki![]()
Yok lafın gelişi. Öyle tipler çok ya günlük hayatta karşımıza çıkarlar hepkim o bu sitede mi bu pelinsu?
şimcikkk anladımm kusura bakmayasın malum yaşlıyımmm anca idrak ettimYok lafın gelişi. Öyle tipler çok ya günlük hayatta karşımıza çıkarlar hepbi de yeni nesil fazla hormonlu
![]()
Ay ne yaşlısı canımşimcikkk anladımm kusura bakmayasın malum yaşlıyımmm anca idrak ettim![]()
görünüşümde ona yakınn giyim stilimden saç tarzımdan vs .pelinsular gibi bir batman makyaj yapmıyorumm.bir rimel bir yüz serumu bir de beyaz pudra tmm.günlükte.idolüm nebahat çehre.onun bücür versiyonuyummmAy ne yaşlısı canımsöylemesen yorumlarından, enerjinden vs max 32 derdim
![]()
Firdevsss yöreoğluuu muuugörünüşümde ona yakınn giyim stilimden saç tarzımdan vs .pelinsular gibi bir batman makyaj yapmıyorumm.bir rimel bir yüz serumu bir de beyaz pudra tmm.günlükte.idolüm nebahat çehre.onun bücür versiyonuyummm![]()
Sen mı ıhhh en fazla 26 27Bende 40 yaşındayım![]()
ülkemizde herkes sarışın oldu bir de.ama dipten simsiyah gerçek saç çıkıyor bir haftada.bülent ersoy makyajlı 20 lik kızlara şaşıyorum.halbuki pırıl pırıldır zaten ciltleriFirdevsss yöreoğluuu muuuen bi sevdiğim
Aşırı makyaj yaşı büyütüyo gerçekten. Özellikle yaz aylarında bi rimel tatlı bir ruj ensede topuz halka küpeler ohh senden misi yok![]()