- 10 Nisan 2014
- 43.436
- 115.750
- 798
30 aaaaaaaYaş 29. Nereye gidiyoz bilmiyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 aaaaaaaYaş 29. Nereye gidiyoz bilmiyom![]()
Işıltı mı attırıyorsun cok güzel doğal bir parıltısı var43 yaşındaki kadının saç stiline bakın teyyy teyyy. 20 likler assolist saçıyla dolanıyorlar. Kendim boyuyorum bir de virüs korkusundan
tamamını küllü kumrala boyuyorum 7.1 yani.sonrada yarısını açtım açıcıyla üstüne de 10.1 le boyadım böyle oldu.zaten kumralım doğuştanIşıltı mı attırıyorsun cok güzel doğal bir parıltısı var![]()
daha bebesin sıkma canımııııOraya gelmek istemiyom ya iyi burası![]()
Kendin yapabiliyosan cok iyi ya.. ben geçen sene kendim boyıyım dedim açmaya calıstım sacımı olmadı, ikinciye acıyım dedim yaktım saçımı, cahilliktamamını küllü kumrala boyuyorum 7.1 yani.sonrada yarısını açtım açıcıyla üstüne de 10.1 le boyadım böyle oldu.zaten kumralım doğuştan
Yaşımı göstermediğim doğrudurdaha bebesin sıkma canımıııı![]()
iyi boya alırsan yanmıyor yıpranıyor biraz tabiki.ben hiç fönlemem saçımı taramam bile.banyodan banyoya tararım düzleştirmem.eskiden brezilya fönü yaptırıyordum sarı röfleliydi.hem kansorejendi hem de parama yazıktı vazgeçtimKendin yapabiliyosan cok iyi ya.. ben geçen sene kendim boyıyım dedim açmaya calıstım sacımı olmadı, ikinciye acıyım dedim yaktım saçımı, cahillik![]()
ahaaa bir tane daha geldi kızlar.yarın gel bize de kızımla oyna o zamanYaşını göstermediğim doğrudur16-17 derler, veli sorarlar, kimlik isterler
![]()
Olur kızın 16larındaysa takılalımahaaa bir tane daha geldi kızlar.yarın gel bize de kızımla oyna o zaman![]()
saçın uzunluğu modeli de yaşı farklı gösteriyor.şimdi ben bu saçı küt kestireyim bir de tek renk sarıya boyatayım tam 40 lı yaşı gösteririm birden.bunu modern dağınık topuzlar yarım topuzlar atkuyruğu ile genç stilde kullanabiliyorum.Kendin yapabiliyosan cok iyi ya.. ben geçen sene kendim boyıyım dedim açmaya calıstım sacımı olmadı, ikinciye acıyım dedim yaktım saçımı, cahillik![]()
Ya bana 20 yasındayken ayyy 17 misin sen demişlerdi ne bozulmuştumahaaa bir tane daha geldi kızlar.yarın gel bize de kızımla oyna o zaman![]()
10 olacak ama 16 gösteriyor dermişimmmmmOlur kızın 16larındaysa takılalım![]()
Aynen uzun ve kumral saç tam genç işi. Bu işi biliyorsunsaçın uzunluğu modeli de yaşı farklı gösteriyor.şimdi ben bu saçı küt kestireyim bir de tek renk sarıya boyatayım tam 40 lı yaşı gösteririm birden.bunu modern dağınık topuzlar yarım topuzlar atkuyruğu ile genç stilde kullanabiliyorum.
O da olur 10'a kadar düşebilirim10 olacak ama 16 gösteriyor dermişimmmmm![]()
inceleye inceleye öğrendim.kıyafette öyle.giyime göre çok değişiyor insan.annanne türü ayakkabıyla başka sneaker la bambaşka görünürsün.Aynen uzun ve kumral saç tam genç işi. Bu işi biliyorsun![]()
kaynana görümce çekiştireceğimize şurda birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlarAynen uzun ve kumral saç tam genç işi. Bu işi biliyorsun![]()
Cidden cok iyi olur ya. Azcık güzel şeyler konuşalım, süs püs tarz marzkaynana görümce çekiştireceğimize şur da birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar
ben smokey eye cok seviyorum beğeniyorum ama kendimde uygulayamıyorum bi türlü. Üşengeçliktenkaynana görümce çekiştireceğimize şurda birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar
tmm yarın burda buluşalım.ya da topik açarsan geliriz.bir de bilenler bilir değerli takı merakım vardır.o konuda da kurs veririmCidden cok iyi olur ya. Azcık güzel şeyler konuşalım, süs püs tarz marz
içimiz bayıldı kaynannadan görümcekten![]()