KK bayanları kaç yasinda?

tamamını küllü kumrala boyuyorum 7.1 yani.sonrada yarısını açtım açıcıyla üstüne de 10.1 le boyadım böyle oldu.zaten kumralım doğuştan
Kendin yapabiliyosan cok iyi ya.. ben geçen sene kendim boyıyım dedim açmaya calıstım sacımı olmadı, ikinciye acıyım dedim yaktım saçımı, cahillik :KK53:

Kendin yapabiliyosan cok iyi ya.. ben geçen sene kendim boyıyım dedim açmaya calıstım sacımı olmadı, ikinciye acıyım dedim yaktım saçımı, cahillik :KK53:
iyi boya alırsan yanmıyor yıpranıyor biraz tabiki.ben hiç fönlemem saçımı taramam bile.banyodan banyoya tararım düzleştirmem.eskiden brezilya fönü yaptırıyordum sarı röfleliydi.hem kansorejendi hem de parama yazıktı vazgeçtim

saçın uzunluğu modeli de yaşı farklı gösteriyor.şimdi ben bu saçı küt kestireyim bir de tek renk sarıya boyatayım tam 40 lı yaşı gösteririm birden.bunu modern dağınık topuzlar yarım topuzlar atkuyruğu ile genç stilde kullanabiliyorum.

saçın uzunluğu modeli de yaşı farklı gösteriyor.şimdi ben bu saçı küt kestireyim bir de tek renk sarıya boyatayım tam 40 lı yaşı gösteririm birden.bunu modern dağınık topuzlar yarım topuzlar atkuyruğu ile genç stilde kullanabiliyorum.
Aynen uzun ve kumral saç tam genç işi. Bu işi biliyorsun:KK8:

Aynen uzun ve kumral saç tam genç işi. Bu işi biliyorsun:KK8:
kaynana görümce çekiştireceğimize şurda birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar

kaynana görümce çekiştireceğimize şur da birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar
Cidden cok iyi olur ya. Azcık güzel şeyler konuşalım, süs püs tarz marz
içimiz bayıldı kaynannadan görümcekten😂:süslü::21:

kaynana görümce çekiştireceğimize şurda birbirimize yardım etsek hep beraber gençleşsek güzelleşsek fena mı olur?ben de makyaj yapmayı pek beceremem.bazı kadınlar efsane yapıyorlar
ben smokey eye cok seviyorum beğeniyorum ama kendimde uygulayamıyorum bi türlü. Üşengeçlikten😅
Bir de yaz aylarında ıslak saç modelini cok yakıstırıyorum

Cidden cok iyi olur ya. Azcık güzel şeyler konuşalım, süs püs tarz marz
içimiz bayıldı kaynannadan görümcekten😂:süslü::21:
tmm yarın burda buluşalım.ya da topik açarsan geliriz.bir de bilenler bilir değerli takı merakım vardır.o konuda da kurs veririm :rolleyes:

Back
X