- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Boyle bir kitle olustu..bu konu kapanmasin lutfen....hangi konuyu acsam saldiriliyor...gereksiz vir sekilde...cidden sorunlari var benle..biye anlamadim..
Bunu yapanlar zaten on kisiyi gecmez...nedense hedeff ben..beni banlatio mutlu oluyorlar saka gibii...kucuk seylerden mutlu olmak bu demek galubaaevet bazı aklı basında yazanlara haksızlık yaptgımı dusundum
Bu tipler var..ama sen degilsin...sana denedim..genel tavrini yazdim ben o msjda.bana degil...Zerrin Merhaba
Bu yanılgıya kendin kapılıp, kendi kendini inandırıyorsun.
Kimin senle ne alıp veremediği olsun ki?
Sanalda klavye artistliğinin 5 kuruş etmeyeceğini bilecek yaşta herkes.
evet bazı aklı basında yazanlara haksızlık yaptgımı dusundum
evettt evde canları sıkılıyo ıste o kısılerın ,Bunu yapanlar zaten on kisiyi gecmez...nedense hedeff ben..beni banlatio mutlu oluyorlar saka gibii...kucuk seylerden mutlu olmak bu demek galubaa
Cik cik olmadi...sen netten birinle mi tanistin aaa falan yaptin..bende onun uzerine konustum..aslında bu konu senden çıkıyor
daha değerli söyleyecek birşeylerin olmadığı için karşındaki insanları aşağılıyorsun ,
mesela bana demin eğitimsiz biriyle evlendimi söyledin( ne alakaysa) sen onlarla çay bile içmezsin.
ben sana 2 sevgili idare edebilecek kapasiteye sahip insan yakıştırması yapıncada gücüne gitmesin
onu bılemem de sız ndn alındınız sızdemı hedeftesınız?Bunu anlamanıza sevindim çünkü burada konu sahibesinin laf attığı kişiler
öyle cahil cühela falan değil çok şükür.
güzelsin mevzusu ne ya merak ettim
Aa evet..evde hot deyince susarlar burda bir bir e dokunmayalim stres atsinlarevettt evde canları sıkılıyo ıste o kısılerın ,
yada eslerınden cıkaramadıkları sınırlerını burada bosaltıyorlar bosver yanı yorumlarına cvp bıle vermene degmez
sen millete cahil cühela yazarken neyın hırsını cıkarıyosun senın konuna dun 2 kere uyarı yapıldı sonra banlanıncada haksız banlandık dıyosunuzevettt evde canları sıkılıyo ıste o kısılerın ,
yada eslerınden cıkaramadıkları sınırlerını burada bosaltıyorlar bosver yanı yorumlarına cvp bıle vermene degmez
Ben değilsem kim?Bu tipler var..ama sen degilsin...sana denedim..genel tavrini yazdim ben o msjda.bana degil...
valla ya agızlarının payını verıp banlanacaksın yda muhattap olmayacaksınAa evet..evde hot deyince susarlar burda bir bir e dokunmayalim stres atsinlar
Yoo ne alaka..sen cirkinsin ondan kiskanmiyolardir demiştin bende manken gibiyim allaha sukur dedim...Zerrin her konuyu kendi güzelliğine bağlıyo konularına mesajlarına bakarsan görürsün
Heryerde ben güzelim ben manken gibiyim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?