kk da bana sinir olan kadin topluluğu..

Boyle bir kitle olustu..bu konu kapanmasin lutfen....hangi konuyu acsam saldiriliyor...gereksiz vir sekilde...cidden sorunlari var benle..biye anlamadim..

Sizi tanımıyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla fevri bi duruşunuz var...
Böyle bir konu açmak bile bunun sebebi olabilir.....

aslında bu konu senden çıkıyor
daha değerli söyleyecek birşeylerin olmadığı için karşındaki insanları aşağılıyorsun ,
mesela bana demin eğitimsiz biriyle evlendimi söyledin( ne alakaysa) sen onlarla çay bile içmezmişin.
ee o zaman sana 2 sevgili idare edebilecek kapasiteye sahip insan yakıştırması yapıncada gücüne gitmesin

Zerrin Merhaba
Bu yanılgıya kendin kapılıp, kendi kendini inandırıyorsun.
Kimin senle ne alıp veremediği olsun ki?
Sanalda klavye artistliğinin 5 kuruş etmeyeceğini bilecek yaşta herkes.
Bu tipler var..ama sen degilsin...sana denedim..genel tavrini yazdim ben o msjda.bana degil...

Bunu yapanlar zaten on kisiyi gecmez...nedense hedeff ben..beni banlatio mutlu oluyorlar saka gibii...kucuk seylerden mutlu olmak bu demek galubaa
evettt evde canları sıkılıyo ıste o kısılerın ,
yada eslerınden cıkaramadıkları sınırlerını burada bosaltıyorlar bosver yanı yorumlarına cvp bıle vermene degmez

Cik cik olmadi...sen netten birinle mi tanistin aaa falan yaptin..bende onun uzerine konustum..

evettt evde canları sıkılıyo ıste o kısılerın ,
yada eslerınden cıkaramadıkları sınırlerını burada bosaltıyorlar bosver yanı yorumlarına cvp bıle vermene degmez
sen millete cahil cühela yazarken neyın hırsını cıkarıyosun senın konuna dun 2 kere uyarı yapıldı sonra banlanıncada haksız banlandık dıyosunuz

Ben sizi tanimam etmem.
Kimsenin de size karsi bir kasti olduğunusanmam.
Burada bir üyeyle tartisirim ertesi gün adini bile unuturum.
Bir üyeyle ciddi ciddi kavga etmiştik bir topicte.
Sonra unuttum gitti adini sonraları baya samimi olup beraber geyik falan yapmisiz o eski konuyu görünce Anladim o üye olduğunu.
Çok ciddiye almamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…