KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

Son düzenleme:

annelik nasıl bır duygu daha tatmadım ama annemde aynısını yapar.. eşim içinde bende böyle yaparım aynı senın gbı yemem ama yedim derim.. cok gusel bır fedakarlık

mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-S

pufpuf mersine gitti cnm eşi izinliymiş eşinin aileside ordaymış oraya gittiler bi haftalığına

mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-S

slm canım evet pupuff mersin e gitti . eşinin ailesinin memleketine . eşinin izni varmış o yüzden.

hoş buldum :) 1 yılı aşkın süredir siteye üyeyim ama sanırım benim pasifliğimden kaynaklanıyor kimseyle muhabbetim yok ayıpladım kendimi vallahi :)

hoş buldum :) 1 yılı aşkın süredir siteye üyeyim ama sanırım benim pasifliğimden kaynaklanıyor kimseyle muhabbetim yok ayıpladım kendimi vallahi :)

merhaba cnm
guzel bı topik olmuş bak hem sanada fırsat
bende pek çok arkadas edndım cnm cok ıyı anlaşıyoruz eşim aksamları calışıyo kolu komsu yok ıyıkı kkk var

bende çalışıyorum akşamları genelede evdeyim ailemle yaşadığımdan onların dizileriyle vakit geçmiyor komşular desen annemlerin yaşıtı valla sohbet muhabbet iyi olur aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…