cnm ben çiğli tarafında oturuyom 27 yasındayım bekarımherkeşe başarılarrr didliyorummm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Selam canım. ben varım şimdilik.
çok teşekkür ediyorum cnm..
doktorla bugün de görüşemedim,kadına bişey oldu heralde hastaneden erken çıkıyo :44:
yarın görüşcez sabah erkenden...sizede çok geçmiş olsun ayrıca canım yaaaa allah şifa versin en tezinden inş..
aaaay sen ne diyosunresmen yazdıklarını okurken içim gittiiiiiiiii
canım yaaa geçmiş olsunüzüldüm valla...7
nasıl bi şikayetle gittinde bunu öğrendin?
sadece ağrı mı?
sagol, canim istte sikayetlerim sunlardi surerkli agri ve sizi vardi, birde gögus kenarli kendiliginden yara olmusttu hemen suphelenip doktora gittim... iyiki de hemen gitmisim kist oldugunu ögrendim o gun... en sonda gecen carsamba gunu gittim cok agrilarim oldu, o zaman yine gögustte sivi aldilar ama bu sefer gögus ucundan aldilar siviyi kist buyumusoffff cok kötuydu Allahim kimseye yasatmasin... suan bile gögusum agriyor, simdi ise internetten meme kistine karsi bitkisel cözumu arastiriyorum....
kizlarrrr benim icin meme kistine karsi bitkisel cözumu arastirirmisiniz, bi bilginiz varsa yardimci olurmusunuz???
bugun butun gun cok halsizdim, hic bi is bile yapmadim, butun gun uyudum.... ilk kez böyle bisey oldusuphelenmeye basladim aceba kanser olabilirmiyim diye....
OR][/SIZE][/FONT][/B]
canım benım dün akşam annem bir tabakk yemek getırdıı ne oldugunu söylemıcem hamıle olanlar var canları ceker..
Baktım kı hepimize yetmıcek..
Koydum sofraya önce evlatlarım yedı..az bişe kaldı onuda eşime verdım..sen yedınmı dedıı ..allah affetsın evet dedım..
Cok sevdıgım brişeydı ...ama eşime verdım.. Onlar açken ben tok olamam...
mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-SSelam canım. ben varım şimdilik.
mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-S
mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-S
hoş buldum :) 1 yılı aşkın süredir siteye üyeyim ama sanırım benim pasifliğimden kaynaklanıyor kimseyle muhabbetim yok ayıpladım kendimi vallahi :)
mrb t..atlım eger gırersen bunu oku ltfen pufpuff nereye gttı bayadır gıremıorum bende merak ettım şimdi acaba rahatsızlığı vardı baska bıyere kntrole falanmı gttı :-s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?