bende çalışıyorum akşamları genelede evdeyim ailemle yaşadığımdan onların dizileriyle vakit geçmiyor komşular desen annemlerin yaşıtı valla sohbet muhabbet iyi olur aslında :)
bekarsın demek cnmmm
ee yasıt olmayınca bıyere kadar ılerlıyo sohpet belkı bende ablan sayılırım yaşını bılmıyorum ama sohpetım fena sayılmaz kac yaşındasın cnm
pek küçük sayılmaz 25 bitiyor :) siz
ay ben 27 cnmm
2 cocuk anası 8 yıllık evlı bı kadınım vazgectım abla deme hahaha
merhaba kokoshh ızedınmı hurremı
ahey ahey aheyyyy
27 yaşında bekarım
hatun evlenmiş ikide çocuk yapmış benm sevgilim bilem yok
nerelere gidem nerelerden atem kendimiii
hahahaha ay ne ara oldu bende bılmem bı an okudumda yazdıgımı nerlere sıgdırmışım
ay napayım beyım bırakmadı peşimı 19 da aldı benı o zamankı zaman ıyımı ettı ettı
ama ıstemem kızım evlensın 19 da orası ayrıda
aslında çokta gözü açılmadan evlendirmek lazım bak bana 30 a merdiven dayadım hala üzümün çöpü armudun sapı diye diye bekar geldim bekar gidicem
açılmamış paket olarak iade olcam
hahaha ay guldurdun benı cnm
cevremdekıler de öle dıyo yaş buyudukc karar vermek zor oluyomuş ama herşey kısmetle
ay olur ya ordan burdan görucu usulu dıyolarmı sanada cnm
bi ara çok geliyodu öyle taliplerim ama bu ara kesildi.kabul etmedim canım çünkü hep çok çok yakın çevreden oldu.tedirgin oldum hep.olursa güzel olur ama ya olmazsa anlaşamazsak beğenmezsem yada beğenilmezsem vs. arkadaş çevresi değil ki bu anneler babalar giriyo işin içine,dedikodudanda çekindim kokosh herkesle görüşüyo ama kimseyi kabul etmiyo derler babamda onları döverdiye diye bakalım bekliyoz kısmetimizi.yani evlenmeye çok meraklı değilim ama çocuğü tek başıma yapamıyom işte o yüzden birini bulmam gerek
ay bencede cnm ya hayır desem aracılar bozulur egerkı annen beyendıyse damat adayını aman bı baskılar bı baskılar
sevecegın varsa bıle soğursun adamdan
aayyy saga sola dıkkatlı bak he ben esımı hatta eşim benı yolda buldu
baksana adıda mechul kaldı adamcazımın
hahahhhaa mechullllnası buldu anlatsana anlatsana
ben lıse son 17 yaş o ıse 25 yaşında bı vatandaştı yolda gözgöze geldık kı göz göze gelene kadar o 4 kere gecmışl yanımdan bı anda aşkını ılan ettı ılk defa böyled bışey yaptıgını söyledı
ay yapiştı eve kadar takıp etcem falan dedı no vermessen ıyı sen ver madem dedım mecburıyetten ay beyendımde tabı kendısını
bı ıkı gun sabrettım mechul dıye kaydettıgım telden bı kere caldırdım tabı hemen döndu bırakmadı peşımı aylarca tabı ben 7 ay sonra kabul ettım ılk sevgılımdı evlendık 2 cocugumuz oldu bana hıc keske dedırtmedı
hala ışten geldıgınde heyecanlanırım
o yuzden neyın nerden gelecegı hıc bellı olmuyo cnm
ne güzel bi hikayemaşallah size nazar değmesin
darısı başıma
amın cnm ne yapıyosun calışıyomusun sen cnm
ecem cn sakaryadanmısın
çalışıyodum cnm bi iki ay oldu evdeyim.güzel bi sekreterlik,ofis işi bulursam başlıcam yine.bi iş var gibi bakalım haber bekliyom.
evde durmak iyi güzelde çok sıkılıyorum yaa.bide çalışırken daha özgürüm iş çıkışı dilediğim gibi gezerdim şimdi evde annemin gözünün önünde olunca adım atsam nereye die yetişiyo arkamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?