evt cnm profilime koyduğum kişiler benimama şu an saçlarım koyu..sarıya dönmek istiyorum ama eşim istemiyo aslında o da sarıyı seviyo bunu söylüyor da ama sarı dikkat çekiyo ve güzel oluyo diye istemiyo..ikna zamanlarındayım
aaaay sizin izin olayı kötüymüş cidden bide pazarları bile belli değil.allah yardımcınız olsun
evt cnm profilime koyduğum kişiler benimama şu an saçlarım koyu..sarıya dönmek istiyorum ama eşim istemiyo aslında o da sarıyı seviyo bunu söylüyor da ama sarı dikkat çekiyo ve güzel oluyo diye istemiyo..ikna zamanlarındayım
aaaay sizin izin olayı kötüymüş cidden bide pazarları bile belli değil.allah yardımcınız olsun
bu olayda erkeklerin hepsinde var sanırım.benimde eski sevgilim istemezdi ikna edememiştim bi türlü
maşallah çok güzelsin bu arada
amiiiinn.. kpss çalışıyor inşallah yapar da kurtulur bu eziyetten ...
sarı deme bana
ben de bi ara sarışındım. eşimin akrabaları çok kötü şekilde eleştirdi saçlarımı. sinirimden koyu renge boyadım kısacık kestirdim...
şimdi uzatma çabasındayım
bu olayda erkeklerin hepsinde var sanırım.benimde eski sevgilim istemezdi ikna edememiştim bi türlü
maşallah çok güzelsin bu arada
amiiiinn.. kpss çalışıyor inşallah yapar da kurtulur bu eziyetten ...
sarı deme bana
ben de bi ara sarışındım. eşimin akrabaları çok kötü şekilde eleştirdi saçlarımı. sinirimden koyu renge boyadım kısacık kestirdim...
şimdi uzatma çabasındayım
kokoşcum seni de merak etmiyorum değil hani
kıyamam yaaa ne dediler de o kadar kötü takmasaydın keşkebenimde saçlarım omzumda şuan bende kuaför gazabına uğradım
aaa hadi yaa kızlar..
hepimizin derdi muzdarip bu konuda galibao zaman birleşelim isyan çıkaralım...
ben sarı günlerimi çoooook özlüyorum valla,keşke hiç dönmeyeydim...
bu arada teşekkürler kokoosh'im
canım bende eklerdim ama benm yakın çevrede çok takılıyo bu sitede deşifre olmak istemiyorum
burda o rengi hayat kadınları kullanıyo sen evli barklı kadınsın dediler. başka şeyler de söylendi tabi...
beim saçlarım ensemi anca örtüyor. daha kısaydı sinamekiyle uzadı baya... belimin az üzerindeydi çok güzeldi öncekş halim
o kuaförleri de hiç açma zaten hepsine gıcığım
bende hayallerimde yaşatayım seni o zaman :98:
afedersin ama ohaa yanisinir oldum bakış açısına bak hala var böyle insanlar
uygun bi zamanda albüme ekleyim sadece arkadaşlara açık seçeneğiyle gösteririm kendimi ama yüz görümlülüğü isterim :))))
merhaba arkadaşlarr ..neler kaynatıyorsunuz bakimmmm bensizzzzz
merhaba arkadaşlarr ..neler kaynatıyorsunuz bakimmmm bensizzzzz
oooooo hoşgeldin şekerim
geleceğin kaynanası da geldi
hoşgeldin canım
ben cok mülayimm kaynanan olurumm kıssss vallaaaa
olmazzz, bu kaynanaların doğasına aykırı
msj atma sıklığı çok az olduğundan burdan yaziyim dedim
öncelikle face'de ekleşmemiz gerekiyo ki,sizi gruba dahil edebileyim bana linkinizi atın yada isim soyisim nasıl geçiyosa face'de onu yazın,ben ekliyim sizi..grup gizli çünkü,bulamazsınız benim sizi eklemem lazım
msj atma sıklığı çok az olduğundan burdan yaziyim dedim
öncelikle face'de ekleşmemiz gerekiyo ki,sizi gruba dahil edebileyim bana linkinizi atın yada isim soyisim nasıl geçiyosa face'de onu yazın,ben ekliyim sizi..grup gizli çünkü,bulamazsınız benim sizi eklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?