KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

bu olayda erkeklerin hepsinde var sanırım.benimde eski sevgilim istemezdi ikna edememiştim bi türlü

maşallah çok güzelsin bu arada

amiiiinn.. kpss çalışıyor inşallah yapar da kurtulur bu eziyetten ...

sarı deme bana

ben de bi ara sarışındım. eşimin akrabaları çok kötü şekilde eleştirdi saçlarımı. sinirimden koyu renge boyadım kısacık kestirdim...

şimdi uzatma çabasındayım

kıyamam yaaa ne dediler de o kadar kötü takmasaydın keşke benimde saçlarım omzumda şuan bende kuaför gazabına uğradım

bu olayda erkeklerin hepsinde var sanırım.benimde eski sevgilim istemezdi ikna edememiştim bi türlü

maşallah çok güzelsin bu arada

aaa hadi yaa kızlar..
hepimizin derdi muzdarip bu konuda galiba o zaman birleşelim isyan çıkaralım...
ben sarı günlerimi çoooook özlüyorum valla,keşke hiç dönmeyeydim...

bu arada teşekkürler kokoosh'im

kıyamam yaaa ne dediler de o kadar kötü takmasaydın keşke benimde saçlarım omzumda şuan bende kuaför gazabına uğradım

burda o rengi hayat kadınları kullanıyo sen evli barklı kadınsın dediler. başka şeyler de söylendi tabi...

beim saçlarım ensemi anca örtüyor. daha kısaydı sinamekiyle uzadı baya... belimin az üzerindeydi çok güzeldi öncekş halim

o kuaförleri de hiç açma zaten hepsine gıcığım

aaa hadi yaa kızlar..
hepimizin derdi muzdarip bu konuda galiba o zaman birleşelim isyan çıkaralım...
ben sarı günlerimi çoooook özlüyorum valla,keşke hiç dönmeyeydim...

bu arada teşekkürler kokoosh'im

isyeeeeeaaaaaaağğğğnnn

afedersin ama ohaa yani sinir oldum bakış açısına bak hala var böyle insanlar

bende hayallerimde yaşatayım seni o zaman :98:

uygun bi zamanda albüme ekleyim sadece arkadaşlara açık seçeneğiyle gösteririm kendimi ama yüz görümlülüğü isterim :))))

Son düzenleme:

bunu diyen kadın da görmüş geçirmiş sosyal bir kadın . yani ben önceden öyle görüyordum. kalbimi çok kırdı. allaha havale ettim .

tabi ki, ne demek... yüz görümlüğü kurbaan olsun sana

msj atma sıklığı çok az olduğundan burdan yaziyim dedim

öncelikle face'de ekleşmemiz gerekiyo ki,sizi gruba dahil edebileyim bana linkinizi atın yada isim soyisim nasıl geçiyosa face'de onu yazın,ben ekliyim sizi..grup gizli çünkü,bulamazsınız benim sizi eklemem lazım

benım facem yok ..kadınlar kulübünde takılırım hepp

bu 10 dk olayını şimdi öğrendim tamam canım az bekle dakikalr geçsin ben sana face adresimin linkini atıcam gerisini sen halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…