iviiiittt rahatta olmuyo öyle zaten
işe falan girersen hiç göremeyiz o zaman seni sahalardaaaolmaz çalışma o zaman sen
bende onu düşünmüyo değilim hani :44: ama yok yoookkk gün boyu aktif olmasamda girerim ben...
inşallah hamile kalırsında çalışmaz evde oturursun :)
bak orta yol buldum hem senin hem bizim yararımıza
vuuuuuuuuuuuuuuu işte bu süper bak..
bence çok mantıklı ve çokta güzel
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah
ses verin
1 - 2 hu huuuuu
ses verinnn kimse yok muuuuuu
ben varıımmmmmm
aaay aaay aaay ben seni yiriiimmmm gündüzde gelirmişşşşş
gelmem mi hiççç şekerim yaa . napıyosun bakalım ?? bu arada hafta sonu sınava girmişsin galiba.nasıl geçti sınavların ???
kitap yüzü hiç açmadığım için biraz sallamasyon biraz mantıklı sallamaya çalışarak geldi geçti işte,bakalım
hehehehamaaann o sınavlara da çalışıp da giren o kadar az insan var ki. bende 3 yıl önce aöf kayıt olmuştum. 2 yıllık mezunum üniversiteden.üstüne 3.cü sınıftan devam edeyim dedim ama hem iş yeri hem ders olmuyo zor geliyo şahsen.işletme ye kayıt olmuştum.3 dersten geçtim diğerlerinden geçememiştim. bi dahaki yıl bir daha kayıt da olmadım kaldı öyle.meğerse şöyle bişey varmış üniversitede gördüğün dersleri muafiyet olarak gösterebiliyormuşsun . aöf de o sınava hiç girmeden geçiyormuşsun. ben yeni öğrendim. millet öyle geçiyormuş
bende 2 yıllık bilgisayar prog. meznuyum
aöf'ye 3'ten devam ederim düşünmcesiyle bi kayıt oldum,bide karşıma hazırlık çıktımuhasebe,işletme vs ünide hiç görmediğim için 4 tane ders aldım hazırlıkta..sonra 3 şimdide 4'teyim alttanda 2 dersim var..
bu sene bitmez de seneye belki
neeeyyyy hazırlık mııı ???? bi de aöf de . pesss yani. ben muhasebe mezunuyum o yüzden işletmeye devam edince çok ders farkı olmuyo Allahtan. ama tabi hiçççç uğraşasım yokkk.
bende kayit olmustum aof isletme 3. Siniftan ama is ve ders calismayi bir arada yurutemesdim malesef :)
Pufpuf o yaziyi cok severim bu arada Allah herkese oyle bi dost versin benim var cok sukurrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?