KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

inşallah hamile kalırsında çalışmaz evde oturursun :)

bak orta yol buldum hem senin hem bizim yararımıza

vuuuuuuuuuuuuuuu işte bu süper bak..
bence çok mantıklı ve çokta güzel
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

ses verin

1 - 2 hu huuuuu

ses verinnn kimse yok muuuuuu

gelmem mi hiççç şekerim yaa . napıyosun bakalım ?? bu arada hafta sonu sınava girmişsin galiba.nasıl geçti sınavların ???

kitap yüzü hiç açmadığım için biraz sallamasyon biraz mantıklı sallamaya çalışarak geldi geçti işte,bakalım

kitap yüzü hiç açmadığım için biraz sallamasyon biraz mantıklı sallamaya çalışarak geldi geçti işte,bakalım

heheheh amaaann o sınavlara da çalışıp da giren o kadar az insan var ki. bende 3 yıl önce aöf kayıt olmuştum. 2 yıllık mezunum üniversiteden.üstüne 3.cü sınıftan devam edeyim dedim ama hem iş yeri hem ders olmuyo zor geliyo şahsen.işletme ye kayıt olmuştum.3 dersten geçtim diğerlerinden geçememiştim. bi dahaki yıl bir daha kayıt da olmadım kaldı öyle.meğerse şöyle bişey varmış üniversitede gördüğün dersleri muafiyet olarak gösterebiliyormuşsun . aöf de o sınava hiç girmeden geçiyormuşsun. ben yeni öğrendim. millet öyle geçiyormuş

bende 2 yıllık bilgisayar prog. meznuyum
aöf'ye 3'ten devam ederim düşünmcesiyle bi kayıt oldum,bide karşıma hazırlık çıktı muhasebe,işletme vs ünide hiç görmediğim için 4 tane ders aldım hazırlıkta..sonra 3 şimdide 4'teyim alttanda 2 dersim var..
bu sene bitmez de seneye belki

neeeyyyy hazırlık mııı ???? bi de aöf de . pesss yani. ben muhasebe mezunuyum o yüzden işletmeye devam edince çok ders farkı olmuyo Allahtan. ama tabi hiçççç uğraşasım yokkk.

neeeyyyy hazırlık mııı ???? bi de aöf de . pesss yani. ben muhasebe mezunuyum o yüzden işletmeye devam edince çok ders farkı olmuyo Allahtan. ama tabi hiçççç uğraşasım yokkk.

valla bende şok olmuştum ilk başta..ama yapcak bişey yoktu okuduk geçti

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...
"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli...
bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin.
ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.
Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.
Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş..

bende kayit olmustum aof isletme 3. Siniftan ama is ve ders calismayi bir arada yurutemesdim malesef :)
Pufpuf o yaziyi cok severim bu arada Allah herkese oyle bi dost versin benim var cok sukurrr :)

bende kayit olmustum aof isletme 3. Siniftan ama is ve ders calismayi bir arada yurutemesdim malesef :)
Pufpuf o yaziyi cok severim bu arada Allah herkese oyle bi dost versin benim var cok sukurrr :)

evet cnm..amin..herkese versin böyle dostluklar

ahahahahaha süpersin sen yaaaaa bravo vallaaaa hehehehe deli...

ama ben bu durumda bitek türk kadınının yaptığını yapmam..
erkeklere güven olmaz

.................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…