şimcık kızlar eşimin çalıitığı iş yerıne bende grdım 2.gunu işe gttığımde ay bı baktım karsıdan bır gelıo bu benım olmalı dedım ve cok uzun surmedı benım oldu snra 7-8 ay flört ettık sonra dedimki 'aşkım kaçır beni' gecenın 4 dunde telfnum yastımın altında titrio bı baktım aşkoşum arıyo actım hyrdr dedım bu saatte ruyanda benımı grdum onun bana cevabı 'yarın öğleden sonra 4 de kaçıoruz hazırlan' dedım bu gece gece sapıtmış ama gercekmş megersem tbı bız herseyı ayarladık ızmıte görumcemın yanına gıdıcez .. herkes evde aılemde ısdemıodu evlenmemı . kaçıcağım gunde bı baktım ev mısafır dolu allhh dedım frsat bu frsat baktım bnmkı arkadasıyla arabayla gectıler bnde deımkı ben bakkala gıdıyorum sıgara alıp gelıcem .. ayakkabılarımı gydım ben aynen bu sekıl yanı 'hakkınızı helal edın tontişlerim görüşürz ! dedım cıktım ayaklarımmm popalarıma vura vura vın . bnm arkamdan babaannm cıkmş mahalleyı aramay bakmş bn yokum =))) benm bı arabaya bınışım var ne pışmanlık ne gozyaşı açtım cıftetellıyı oynuorum ama tabı ızmıte vardıımda telefonlar edıldınde içim burkulup uzulmedım diğill ama allaha şukur hemn barıstık şimdi damatlarından kıymetlısı yok ... bnm papucum dama
kız böyle kaçma hikayesi mi olurbende bi acitasyon istediler ama ailem vermedi tarzı bişi bekliyom yavrucum bi ailene soraydın belki verceklerdi
allahım hikayeye bak..
ne asla olmazlar var havada,nede ailelerin engelleri..
eğlencesine mi kaçtın kız sen deliiiii
neyse bari,sonu iyi bitmiş en azından..ama sanki kaçmasanda bu iş olurmuş gibi geldi bana anlatış tarzından
ahahahah eğlence olsun diye kaçmış bunlar beeeeümitlerim fosss çıktı
vala bnm kaçtıım gun annm babmla konuşmaya gıdıcekmıştı bu işi yapalım bunlar bırbırlerını bırakmıycaklar dıe ama ben nerdeeee kaçmışımm tabı... 4 gun duğunum oldu =)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
bencede
benimde bi tanıdğım böyle kaçmıştı okuldan çıkışta almaya gelmiş erkek arkadaşı hiç planlamadan kaçalımmı hadi kaçalım diyerek kaçtılar
sonradan herşey yatışıp yoluna girince anlatmıştı yerlere yatmıştım gülmektenne olaylar ne kıyametler kopmuştu çünkü
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim
kız vermedıler durup dururken nıe kaçıyım verselerdı zaten kaçmazdım cok sorunlar yasadım babam annm bnmle konuşmadı evde yabancımıydım yoksa kızlarımıydım bellı bıle değildı herkes bana duşman olmuştu hocalara bıle gtrduler benı ama ayrılmıycam dıe yemın ettım ben onların yuzunede osyledım ya verırsınız yada kaçarım dıe onlrda ısdedıın kadar dıren vermıycez dedııler 7 ay babamı ıkna etmekle uğrastım sadece ama olmayınca mecbur kaldım gercekden cok sevdım ...
oohoooo benım anlatıcaklarımı bı dınlesenız varyyaaa bende atraksiyon bıtmıyokı anam bacııımhoşgeldin
dedikodun varsa anlat hemen canımız sıkılıyo
heheheheveeeeeeeeeeee hilbar'ımda geliiiiiiiiiiiiir
kız vermedıler durup dururken nıe kaçıyım verselerdı zaten kaçmazdım cok sorunlar yasadım babam annm bnmle konuşmadı evde yabancımıydım yoksa kızlarımıydım bellı bıle değildı herkes bana duşman olmuştu hocalara bıle gtrduler benı ama ayrılmıycam dıe yemın ettım ben onların yuzunede osyledım ya verırsınız yada kaçarım dıe onlrda ısdedıın kadar dıren vermıycez dedııler 7 ay babamı ıkna etmekle uğrastım sadece ama olmayınca mecbur kaldım gercekden cok sevdım ...
oohoooo benım anlatıcaklarımı bı dınlesenız varyyaaa bende atraksiyon bıtmıyokı anam bacııımvalla yasadıklarımın % 1 ını anlatsammm agzınız acık kalır
hehehehe
heeeh şöyle gerçeksi hikayelerle gel... bizde sandık lay lay lom kaçtınız öyle bi anlattın ki
neden vermediler peki?gösterdikleri sebep neydi ki?
heeee tamam şimdi oldu :) e bunları baştan desene bende öylesine kaçtın sandım
bu arada benm mi internetim yavaş yoksa site mi yavaş anlamadım:26:
heeee tamam şimdi oldu :) e bunları baştan desene bende öylesine kaçtın sandım
bu arada benm mi internetim yavaş yoksa site mi yavaş anlamadım:26:
bnm eşimin tarafı doğulu ama 20 senedır adapazarında yasıyolar aılemde sen onlara ayak uyduramazsın çarsay falan gydırırler sanıolardı bu sebebden ben manavım aslen .. ama hiçde oyle olmadı ben turbanlıyım ama memnunum turbanı sevıorum yanı sevmesem zaden yapamzdım ama kayınpederımn ynnda falan ısdedıım gbı gezebılıorum sıkıntım yok yanı =)
kaçma mevzusu donuyo ortalıkda istersenız bende kaçma hikayemı anlatıyımo zaman hemen başla anlatmaya
bnm eşimin tarafı doğulu ama 20 senedır adapazarında yasıyolar aılemde sen onlara ayak uyduramazsın çarsay falan gydırırler sanıolardı bu sebebden ben manavım aslen .. ama hiçde oyle olmadı ben turbanlıyım ama memnunum turbanı sevıorum yanı sevmesem zaden yapamzdım ama kayınpederımn ynnda falan ısdedıım gbı gezebılıorum sıkıntım yok yanı =)
yaa bende deminden beri internete saydırıyordum..
sende de mi öyle?
siteden o zaman...
aaay pardon internet,günahını aldım affet
site yavaş tatlım bnmde aynen bu sekıl...
hımmm ailelerin klasik korkuları,doğal karşılamak lazım..bazen haklıda çıkabiliyolar çünküiyi ki sorun olmamış sizde...mutlulukların daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?