KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

kız böyle kaçma hikayesi mi olur bende bi acitasyon istediler ama ailem vermedi tarzı bişi bekliyom yavrucum bi ailene soraydın belki verceklerdi

kız böyle kaçma hikayesi mi olur bende bi acitasyon istediler ama ailem vermedi tarzı bişi bekliyom yavrucum bi ailene soraydın belki verceklerdi

ahahahah eğlence olsun diye kaçmış bunlar beeee ümitlerim fosss çıktı

vala bnm kaçtıım gun annm babmla konuşmaya gıdıcekmıştı bu işi yapalım bunlar bırbırlerını bırakmıycaklar dıe ama ben nerdeeee kaçmışımm tabı... 4 gun duğunum oldu =)

ahahahah eğlence olsun diye kaçmış bunlar beeee ümitlerim fosss çıktı

bencede
benimde bi tanıdğım böyle kaçmıştı okuldan çıkışta almaya gelmiş erkek arkadaşı hiç planlamadan kaçalımmı hadi kaçalım diyerek kaçtılar

sonradan herşey yatışıp yoluna girince anlatmıştı yerlere yatmıştım gülmekten ne olaylar ne kıyametler kopmuştu çünkü

vala bnm kaçtıım gun annm babmla konuşmaya gıdıcekmıştı bu işi yapalım bunlar bırbırlerını bırakmıycaklar dıe ama ben nerdeeee kaçmışımm tabı... 4 gun duğunum oldu =)

çok alemsin vallahi deli kız yaaaa

kız vermedıler durup dururken nıe kaçıyım verselerdı zaten kaçmazdım cok sorunlar yasadım babam annm bnmle konuşmadı evde yabancımıydım yoksa kızlarımıydım bellı bıle değildı herkes bana duşman olmuştu hocalara bıle gtrduler benı ama ayrılmıycam dıe yemın ettım ben onların yuzunede osyledım ya verırsınız yada kaçarım dıe onlrda ısdedıın kadar dıren vermıycez dedııler 7 ay babamı ıkna etmekle uğrastım sadece ama olmayınca mecbur kaldım gercekden cok sevdım ...

heeeh şöyle gerçeksi hikayelerle gel... bizde sandık lay lay lom kaçtınız öyle bi anlattın ki
neden vermediler peki?gösterdikleri sebep neydi ki?

heeee tamam şimdi oldu :) e bunları baştan desene bende öylesine kaçtın sandım

bu arada benm mi internetim yavaş yoksa site mi yavaş anlamadım:26:

heeeh şöyle gerçeksi hikayelerle gel... bizde sandık lay lay lom kaçtınız öyle bi anlattın ki
neden vermediler peki?gösterdikleri sebep neydi ki?

bnm eşimin tarafı doğulu ama 20 senedır adapazarında yasıyolar aılemde sen onlara ayak uyduramazsın çarsay falan gydırırler sanıolardı bu sebebden ben manavım aslen .. ama hiçde oyle olmadı ben turbanlıyım ama memnunum turbanı sevıorum yanı sevmesem zaden yapamzdım ama kayınpederımn ynnda falan ısdedıım gbı gezebılıorum sıkıntım yok yanı =)

heeee tamam şimdi oldu :) e bunları baştan desene bende öylesine kaçtın sandım

bu arada benm mi internetim yavaş yoksa site mi yavaş anlamadım:26:

yaa bende deminden beri internete saydırıyordum..
sende de mi öyle?
siteden o zaman...

aaay pardon internet,günahını aldım affet

hımmm ailelerin klasik korkuları,doğal karşılamak lazım..bazen haklıda çıkabiliyolar çünkü iyi ki sorun olmamış sizde...mutlulukların daim olsun

kız "ben manavım aslen" derken ne demek istedin yaw manav ne anlamadım ben:26:

yaa bende deminden beri internete saydırıyordum..
sende de mi öyle?
siteden o zaman...

aaay pardon internet,günahını aldım affet

site yavaş tatlım bnmde aynen bu sekıl...

bende internete sövüyodum ama sonra face vızıl vızıl işleyince farkettim

hımmm ailelerin klasik korkuları,doğal karşılamak lazım..bazen haklıda çıkabiliyolar çünkü iyi ki sorun olmamış sizde...mutlulukların daim olsun

tsekur edrım pufpufcum oda doğru benmde bı kızm olsa bende aynı şekııl davranırım ama mutluyummm cokda sevdım cokda sevıorummm .. Allah hiçkımseyı mutsuz etmesın kım yuva kuruyosa mutluluklrla kursun.. yuvasının en güzel hediyeside bebekleri olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…