KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

ahahahahaha süpersin sen yaaaaa bravo vallaaaa hehehehe deli...

ama ben bu durumda bitek türk kadınının yaptığını yapmam..
erkeklere güven olmaz

öylede onu bu yola iten bı sebep vardr ıllakı her ısdedıklerı bız eşlerındyse sanmam bızı bırakıp gtsnler ben sonuna kadar gvenıorum

puffff... bı qunundaha sonuna gelmş bulunmaktayımm yemek sofra herkes işden gelıcek şimdi ben cene calıorumm ve ben kaçar kızlarr inş.. yarın grusuruz muaaaa =):80:

puffff... bı qunundaha sonuna gelmş bulunmaktayımm yemek sofra herkes işden gelıcek şimdi ben cene calıorumm ve ben kaçar kızlarr inş.. yarın grusuruz muaaaa =):80:

heheh bide bana sor.. daha yemek yapcam ben saat 6-7 gibi hazır olması lazım kalkamıyorum pc'den hadi cnm öpüldün görüşürüzzzzzzzzzzzzz

izmtliyim41@ 21 yasndayım, asker bekliyoruum..:98:

mail adresi gibi anlaşılabilir ve uyarı alabilirsin..düzenle'den sil o kısmı bence yasak çünkü adres falan vermek hehehehe bu arada bende 26 yaşındayım,İst'dan ve 1,5 yıllık evliyim

Son düzenleme:
buda benden size...

Temel annesi ve babası seyahate gider. Fakat otelde boş yer yoktur. Otelci
onlara ilerde bulunan çıplaklar kampını tavsiye eder. Başka çareleri olmayınca
oraya giderler. Birazdan Temel koşa koşa gelirve annesine sorar:
- Anne neden bazı kadınların goğüsleri büyük bazılarının küçüktür?
- Oğlum büyük göğüslüler aptaldır, küçük göğüslüler akıllıdır ondan.
Temel gider vebirazdan koşarak gelir:
- Anne neden bazı erkeklerin organı büyük bazıların küçüktür?
- Oğlum organı büyük olanlar akıllıdır, küçük olanlar aptaldır.
Temel biraz düşünür ve annesine cevap verir:
- Biraz önce babamı aptal bir kadınla oynarken gördüm ve git gide akıllanıyordu.

mail adresi gibi anlaşılabilir ve uyarı alabilirsin..düzenle'den sil o kısmı bence yasak çünkü adres falan vermek hehehehe bu arada bende 26 yaşındayım,İst'dan ve 1,5 yıllık evliyim

Onu hiç düşünmemiştim Düzelttim. daha yeni evlisin sende, nasıl gidiyo evlilik?

Onu hiç düşünmemiştim Düzelttim. daha yeni evlisin sende, nasıl gidiyo evlilik?

iyi gidiyo bi şikayetim falan yok ama ne yalan söyliyim bazen ev işiydi,yemekti,temizlikti zor geliyo..ben bekarken rahattım,alışıktım annem sağolsun herşeyi o yapardı..şimdi anlıyorum ne zormuş eksileride var artılarıda yani..herşeyde olduğu gibi..

şimdi bende öyleyim, eve bi gidiyorum, masa hazır.. evlenince bu rahatlığı bulamcm tabi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…