KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

gel kız geeeel aaaaa sil bakiyim gözünün yaşını,yağını onu bunu şunu o ne öyleee aaaa bak delirttin beni gördün mü
hoşgeldin şekerim

hoşbulduk şekerim... napıyonuz ne var ne yok..
ben çay yaptım,evlii tatlı, seeeen naptııııın çalışan bağğğğyan

napim kız evde ne varsa o ama dolapta bi kaç kase sütlaç var buyrun yiyelim

sabah 7.30'da eşimle beraber uyandım..
onu uğurladım..
1 saat kadar daha uyudum,sonra kalktım..
gittim ekmek aldım,geldim kahvaltı yaptım..
sonra klasik pc+tv ikilisi ve sıcak bi oda hımmmmm keyif yani
öğleden sonrada anneme gidicem

bu sabah bır uyandımki ağrılarla 1 hfta erken oldum gene offff cok sancım varr mıydemde cok bulanıo kendımı avtmak için net basındayım..

şu an bu yazıyı okurken ilk aklına gelen neyse,o olsun inşallah

pişşştttt nazarboncuğu gel kız burayaaaa

La pufpuffff seni kendi topiğinde görmek ne kaddaaar güzell

puhahhahaha deli yaaa 2-3 tane topik olunca karıştırıyorum bazen,birinde muhabbet yürüyünce diğeri kalıyo falan...
ama yazsan ben görsem cvp vermemezlik yapmam kiiiii sende yazmamışsın demek HIH

puhahhahaha deli yaaa 2-3 tane topik olunca karıştırıyorum bazen,birinde muhabbet yürüyünce diğeri kalıyo falan...
ama yazsan ben görsem cvp vermemezlik yapmam kiiiii sende yazmamışsın demek HIH

bak üstte bi üye yazmış amin demiş niye cevap vermedin kızamm bende sana küstüm topiğine gelip bakmıyorsun bile, huuuuhhhhh

bak üstte bi üye yazmış amin demiş niye cevap vermedin kızamm bende sana küstüm topiğine gelip bakmıyorsun bile, huuuuhhhhh

ikizler'i mi diyosun.. deeet biz onla devamlı konuşuyoz bikerem diğer topiğimde,sen nerelerdesin heee söyleee bakimmm heee?

ikizler'i mi diyosun.. deeet biz onla devamlı konuşuyoz bikerem diğer topiğimde,sen nerelerdesin heee söyleee bakimmm heee?

Sevgi meleeğsinin topiğindeyim ki sende gel arada çok makara yapıyoruz bana bah, özletme bida kendnii!

kızlar sunu paylaşmak ısdıorum...

26 subat hgs fılmı cektrdım sedyeyle benı almaya geldıklerınde gozyaşlarımı tutamadım ve bırden suzulmeye başladılar annem calışdığı için yanımda olamadı kayınvalaıdem vardı ve onuda ağlıyo gorünce daha kötü oldum eşimde kendını zor tuttu neden ağladın cok basıt bişia dıe dusunen olursa.. ağlamamaın sebebı suydu hayatımda ılk defa amelıyathaneye grıcektım.. ve sonunda grdımm gırene kadarda onlara el salladım .. benı yatırdılar masaya baktım aletlerı hazırlıyolar bana gene bı ağlamak geldı kendımı yıne tutamadım anestezı uzmanı geldı.. narkozu vurdu uyandıımda odadaydım.. ve ben sunu anladım hep derdımkı babamlar yanı kayınpederım ve kendı babam hep dıyodumkı onlar benım için daha değerli daha cok sevıorum dıyodum.. ama o acıyı ve sancıyı cektıkden sonra dedımkı ANNELER kıymetlerını anladım.. ve dun akşam annem geldı ve ben ona dedımkı daha bı bebeğim yok ama cektıım acılar onun için nolur hakkını helal et eğerkı halım dermanım olsaydı kalkıp ayaklarını bıle opucektım.. ve bugunde esım annesıne bıraz sert davrandı dedımkı sakın bırdaha yapmaaa .. anladım ANNELER DAHA DEĞERLIYMİŞŞŞ

ecem canım benimmmmmmmmm ne kadar güzel anlatmışsın,yemin ederim okurken tüylerim diken diken oldu hüzünlendim :2:
çok doğru söylüyosun..her zaman baba-kız ilişkisi daha başka olur derler ve biçok kişiye görede öyle (bana görede öyledir mesela) ama anne bi başka..varlığı bile huzur veriyo sana,bazen onu dinlemesende söylediklerine karşı çıksanda bi süre sonra anlıyosun..büyüdükçe anlıyosun..evlendiğinde anlıyosun..anne olduğunda anlıyosun..geç olsun güç olmasın derler ya,öyle..
bu arada geçmiş olsun cnm,bi sorun yoktur inş?

cnm benım ıyyım sancılarım vardı yavas yavas gecıolar ısde usutmemem gerekıo kayınvalıdem el bebek gül bebek bakıyo bayadır bole tatıl yapmıodum iyi oldu banada buarada dusunup sorman yeter cnm tesekur ederım.. gelıcek bebeğim için değer =) (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…