KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

eveeeet yeni gelmiştiii ve eveeeet gönderdiiiim

şaka bi yana bugün maçı vardı cnm maçtan sonrada takılıyorlar..izin günü yani

heeee şimdiii anlaşıldııııı.. seninde özgürlük günün binevi

eveeeet yeni gelmiştiii ve eveeeet gönderdiiiim

şaka bi yana bugün maçı vardı cnm maçtan sonrada takılıyorlar..izin günü yani

hem madem yalnızsın bu akşam, çıkıp geleydin bana

keşke canm gelebilsem çok isterim inşallah o da olur bigün yada sen gelseydin ya kız yalnızımda
seninki de mi yok kız?

gelmedi daha.. işte hala bazen 7-8'i buluyo gelmesi..

hmm anladım tatlım..sende 8e kadar özgürsün senin ki çıkmıyo mu arada?

iviiitt aynen öyle cnm ben pek izin vermiyorum öyle çıkmasına azcık kıskançlık damarım varda,lanet olasıca sizde nasıl durumlar var mı kıskançlık durumları?

iviiitt aynen öyle cnm ben pek izin vermiyorum öyle çıkmasına azcık kıskançlık damarım varda,lanet olasıca sizde nasıl durumlar var mı kıskançlık durumları?

huhuuuuuuvvvolma mı hiç:18: ikimizde de vardır..ama kadınlar daha fazla dile getiriyo sanırım bu durumu..tek fark bu sanırsam ki..

huhuuuuuuvvvolma mı hiç:18: ikimizde de vardır..ama kadınlar daha fazla dile getiriyo sanırım bu durumu..tek fark bu sanırsam ki..

valla değiştirmek istediğim bi huy aslında bu... kıskançlık.. ama elden bişey gelmiyo,böyle yaratılmışım (gerçi genelimiz böyle)
benimki hasta bjk li.. maç konusunda sorun etmem,ara sıra halısaha maçlarında da sorun etmem ama arkadaşlarıyla öylesine çıkmakmış bilmem ne asla!! zaten o da bana izin vermez anca gündüzleri yani...

eneee kız sen benden de betermişsin ya yok canım bende öle izin vermem asla durumları yok..gidebileceği yerler vardır gidcemiceği yerler vardır..bana gitmiyorum deyip gitse bile ben anlarım..hissederim..bilirim benki ztn benim safcıkta söyler ben istemeden şöle böle oldu diye..erkekler bi çok konuda renk veriyorlar canım..biz kadınlar daha uyanığızbilimsel kanıtlanmışta bişey ztn bu..ama erkekler işlerine geldikleri gibi yorumluyorlar tabi..çakallık tilkilik gibi ...

iviiittt azcık fenayım.. ama benimkide hemen hemen böyle,sanırım o yüzden iki tarafta bunalmıyo ama dediğin gibi bizzz çakallıkta sınır tanımayızzzz,yakalarıızzzzz :13:

hislerin kuvvetli midir seninde?

öyle 6. his vs gibi durumlarım yok ama bu özel ilişki,aşk,evlilik tarzı konularda kadın hissediyo biliyo..bundan eminim..bi şekilde Allah çıkartıyo ortaya olumsuz bişey olmaması gereken bişey varsa

öyle 6. his vs gibi durumlarım yok ama bu özel ilişki,aşk,evlilik tarzı konularda kadın hissediyo biliyo..bundan eminim..bi şekilde Allah çıkartıyo ortaya olumsuz bişey olmaması gereken bişey varsa

evet canm kesinlikle aynen öyle Allah çıkarıyo..kadının içine bi hissiyat veriyo kadın iş başına düşüyo

onun dışında bi anlamda sormuştum ama nyse bunu özelden konuşsak daha uygun olcak sanırım

ne sorduğunu anlamadım demek ki :44: yoksa ben saf mıyım :26: ahahahah benim koca çıkmış bu arada,geliyooo 20 dk içinde evde olur ben yavaştan çıkıyim cnm

ne sorduğunu anlamadım demek ki :44: yoksa ben saf mıyım :26: ahahahah benim koca çıkmış bu arada,geliyooo 20 dk içinde evde olur ben yavaştan çıkıyim cnm

olmadı ama şmdiiiiii tamam tatlım..gönder sende geri tekrar gelebilirsen geri sevinirim şekerlik görüşürüz unutmadan geldiğinde özelden anlatırım ben sana demek istediğimi

olmadı ama şmdiiiiii tamam tatlım..gönder sende geri tekrar gelebilirsen geri sevinirim şekerlik görüşürüz unutmadan geldiğinde özelden anlatırım ben sana demek istediğimi

merak etmeee devam etcezzzzzzzzz hadi görüşürüzzzz

pişşşttt güzel dostlarrrr nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…