KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

ahahaha yok artık benimde bi özelim olsun ama canm nickime kdr sokmuşum adamı

bunca yorum üstüne yeni nick ini merakla beklemedeyim...
hadi git yemeğini hazırla bakalım..
görüşürüzzzzz canımmmmm

ee hani nerdesiniz??bıraktığım gibi duruyosunuz ayol bu ne cansız topik böyletoplaşın bakıyım hadi kaynatalım

ee hani nerdesiniz??bıraktığım gibi duruyosunuz ayol bu ne cansız topik böyletoplaşın bakıyım hadi kaynatalım

sen gelince okuması çok zor olmasın,uzun olmasın diye konuşmadık

söyle.. hemen halledelim

hahaha seni cool genç seniii ben hala nick bulamadım..düşünmeye fırsatım olmadı doğrusu ama eşime eve gelince hoşgeldin evimin teesi dedim önce bi baktı sonra güldü hoşbuldum evimin beeesi diyeteebee fln koycam herhalde bu gidişle töbe der gibi teebee teebee

bildiğin sesli güldümmm şu anda ahahahahha allah iyiliğini versin kızzz valla
evimin tee'si mi dedin ahahahaha ne diyo bizim hatun dihye bakmıştır yüzüne bi süre..
ama verdiği cvp takdir ettim.. müthiş

hahahaa amin canım cümlemize gül canım gül gülmek yakışır bize valla önce 1-2 sn durdu sonra bastı o da senin gibi kahkahayı direk sölediğim şekilde cevapladı alışıktır o benim abuk geyiklerime ben bi düşünme evresine gireyim bakıyım neler abuklayabilcem

düşün düşün .......... işin derler ne bulcan çok meraklardayım vallaaaa..

düşün düşün .......... işin derler ne bulcan çok meraklardayım vallaaaa..

Allah beni napmasın yaaaa google dan bişey aratcaktım..öle bi dalmışım ki açılan google sayfasına tekrar google yazıp google a google aratıyorum:90::90::90:

Allah beni napmasın yaaaa google dan bişey aratcaktım..öle bi dalmışım ki açılan google sayfasına tekrar google yazıp google a google aratıyorum:90::90::90:

eee aklın ya yeni nick'te ya da evinin t'sinde..
doğaldır yani :111:

yok canm evimin tesinde değil onu gönderdim evden dedim hiç pc yi elime aldğım yok brz bırak bakıyım dedim ayrıca dedim ben brz nefes almak istiyorum..sen mi çıkarsın ben mi dedim:82:yok artık ya diyip kahkahalar içinde çıktı

allahtan pc yi eline almıyosun..
yav adamı gönderdin mi cidden yuuhhh.. daha yeni gelmedimiydi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…