bananey bananey.bana laf sokmmuşsun gibi hissedyrum.
canlar ben şimdlik kaçar evimin teeesi gelcek brzdan yemek hazırlıyayım baare
canlar ben şimdlik kaçar evimin teeesi gelcek brzdan yemek hazırlıyayım baare
ahahahaha bak yeni nick in belli oldu
evimin t'si
hehehehe tamam unutmazsam yapmam sanadoğru o manayada gelebiliyo bazı durumlarda...
ahahaha yok artıkbenimde bi özelim olsun ama canm nickime kdr sokmuşum adamı
unutma amaa:78: sevmyrm o smleyi
ee hani nerdesiniz??bıraktığım gibi duruyosunuz ayol bu ne cansız topik böyletoplaşın bakıyım hadi kaynatalım
sen gelince okuması çok zor olmasın,uzun olmasın diye konuşmadık
hadi yaa bak aklımada gelmedi değil hani yalnız bi sorun var
söyle.. hemen halledelim
hahaha seni cool genç seniiiben hala nick bulamadım..düşünmeye fırsatım olmadı doğrusu ama eşime eve gelince hoşgeldin evimin teesi dedim önce bi baktı sonra güldü hoşbuldum evimin beeesi diye teebee fln koycam herhalde bu gidişle töbe der gibi teebee teebee
bildiğin sesli güldümmm şu anda ahahahahha allah iyiliğini versin kızzz valla
evimin tee'si mi dedin ahahahaha ne diyo bizim hatun dihye bakmıştır yüzüne bi süre..
ama verdiği cvp takdir ettim.. müthiş
hahahaa amin canım cümlemizegül canım gül gülmek yakışır bize valla önce 1-2 sn durdu sonra bastı o da senin gibi kahkahayı direk sölediğim şekilde cevapladı alışıktır o benim abuk geyiklerime ben bi düşünme evresine gireyim bakıyım neler abuklayabilcem
düşün düşün .......... işin derlerne bulcan çok meraklardayım vallaaaa..
Allah beni napmasın yaaaa google dan bişey aratcaktım..öle bi dalmışım ki açılan google sayfasına tekrar google yazıp google a google aratıyorum:90::90::90:
yok canm evimin tesinde değilonu gönderdim evden dedim hiç pc yi elime aldğım yok brz bırak bakıyım dedim ayrıca dedim ben brz nefes almak istiyorum..sen mi çıkarsın ben mi dedim :82:yok artık ya diyip kahkahalar içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?