KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

saol tatlım ama ben bunu brzcık düşüncem ..bi daha şansım olmıcak çünkü..ciddi bi mesele haline getirmiş bulnuyorum

evet evet farkettiimmm.. deli merakla ne yapacağını bekliyor olacağım...

saol tatlım ama ben bunu brzcık düşüncem ..bi daha şansım olmıcak çünkü..ciddi bi mesele haline getirmiş bulnuyorum

hayal yap canım. ama tabi hayal çoktan alınmış sonuna doğum tarihini ekle. hayal87 gibi mesela. yada ilinin plaka kodunu ekle. ama kullanılabir mi diye bi sorgulat . ilk girerken kullanıcı adı al varya ordan istedigin isimleri bi sorulat uygun mu diye. daha önce alınmış mı diye. ben öyle yaptım.
sana seslenirlerken de hayaliiimmm derler işte ne güzel

evet tatlım o da aklıma gelmişti..sorgulatıcam evet..tekrar saol ben brzda yabancı bişey mi yapsam acaba düşüncesi içerisindeyim..olaya bak devlet meselesi yaptım resmen

beğendim bu fikriiii

ben rüzgar ismini çok seviyorum onu mu yapsam acaba diye düşündüm ama son günlerde nil erkoçların rüzgar erkoçlar olduğu düşüncesi ile bana acaba mı diye yaklaşırlar dedim

Son düzenleme:
evet tatlım o da aklıma gelmişti..sorgulatıcam evet..tekrar saol ben brzda yabancı bişey mi yapsam acaba düşüncesi içerisindeyim..olaya bak devlet meselesi yaptım resmen

canım yabancı isim tavsiye etmem. çünkü hem insanların sana hitap ederken yazması hemde akılda kalması zor olur bence. genede sen bilirsin tabi ki.

vvaay pufpuff. gelmişsin topiğne
tburcu: oyunlardan kurtulup seni geyk topiğinde görmek neee gzeel

ben rüzgar ismini çok seviyorum onu mu yapsam acaba diye düşündüm ama son günlerde nil erkoçların rüzgar erkoçlar olduğu düşüncesi ile bana acaba mı diye yaklaşırlar dedim

ü türkçe karakter diye ancak ruzgar olur arkadaşım . ama banada nil erkoçları hatırlattı rüzgar deyince sen.

bakın siz..tee burcu lar taaburcular sizi gidi sizileeer

ordaki t canlar kocişimin teeeesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…