saol tatlım ama ben bunu brzcık düşüncem ..bi daha şansım olmıcak çünkü..ciddi bi mesele haline getirmiş bulnuyorum
evet evet farkettiimmm.. delimerakla ne yapacağını bekliyor olacağım...
saol tatlım ama ben bunu brzcık düşüncem ..bi daha şansım olmıcak çünkü..ciddi bi mesele haline getirmiş bulnuyorum
hayal yap canım. ama tabi hayal çoktan alınmış sonuna doğum tarihini ekle. hayal87 gibi mesela. yada ilinin plaka kodunu ekle. ama kullanılabir mi diye bi sorgulat . ilk girerken kullanıcı adı al varya ordan istedigin isimleri bi sorulat uygun mu diye. daha önce alınmış mı diye. ben öyle yaptım.
sana seslenirlerken de hayaliiimmm derler işte ne güzel
hayal yap canım. ama tabi hayal çoktan alınmış sonuna doğum tarihini ekle. hayal87 gibi mesela. yada ilinin plaka kodunu ekle. ama kullanılabir mi diye bi sorgulat . ilk girerken kullanıcı adı al varya ordan istedigin isimleri bi sorulat uygun mu diye. daha önce alınmış mı diye. ben öyle yaptım.
sana seslenirlerken de hayaliiimmm derler işte ne güzel
evet tatlım o da aklıma gelmişti..sorgulatıcam evet..tekrar saolben brzda yabancı bişey mi yapsam acaba düşüncesi içerisindeyim.. olaya bak devlet meselesi yaptım resmen
ben rüzgar ismini çok seviyorum onu mu yapsam acaba diye düşündüm ama son günlerde nil erkoçların rüzgar erkoçlar olduğu düşüncesi ile bana acaba mı diye yaklaşırlar dedim
vvaay pufpuff.gelmişsin topiğne
tburcu: oyunlardan kurtulup seni geyk topiğinde görmek neee gzeel
ü türkçe karakter diye ancak ruzgar olur arkadaşım . ama banada nil erkoçları hatırlattı rüzgar deyince sen.
vvaay pufpuff.gelmişsin topiğne
tburcu: oyunlardan kurtulup seni geyk topiğinde görmek neee gzeel
qweqweqwtakıldığım topikler bellidir cnm evet..oyun bölümünde adım çok çıktı sıkıldımhatta adımı değiştirmeye adar gidiyorum
ooo hoşgeldin boncuğum
tabi cnm ü yazamıcaktım..ve evet nil faktörü var malesefneyse bulcaz artık bişiler
senin ismi görünce ben direk taburcu diye okuyorum.
sağolasın iyiyim...sende iyisin inş?
çook iyyimde bna göz kırpmaaa tırsıyorum
anaaam ablası baksana ama,ne kadar sevimliiii... tırsılır mı hiç bundannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?