teşekkürler canım arkadaşım umarım tez zamanda sevgilisi olmayan sevgili bulur,sözlü ve nişanlı olan evlenir.evlenen ve bebek isteyenler bebeğe kavuşur herkesin gönlüne göre versin rabbim.hala kalkıcam kalkamıyorumıyı geceler canım umarım oglun tez zamanda ıyılesır allah acıl sıfalar versın
benım zaman bıraz gec ya bı4 yıl beklemem lazım napcazz sımdıkyas olacak 26 anammmm
Keremce naber güzelim
Ne zamandır görüşemiyoruz
slm kızlar
bi geveze daha geldi aranıza
slm kızlar
bi geveze daha geldi aranıza
iyidir skopca sen nasılsın
uğraşıyom çocukla hastalıklarla işte
o adayı kaçırmamak için uğraşıyo hayatta atmazayy yazık yaa atma atma tamam =)) ozaman sende arkasına atla doğru nikah masasına koştursunn
ayy böyle bukle bukle saçları falan olsaa ne tatlı olur, ben coştum bu geceeeİnş cnmmm ciciş ciciş tokalar fln aldıkmı oohh =)))
hoş geldin canımmmmslm kızlar
bi geveze daha geldi aranızakaç yaşındasın evli misin
Kaç yaşındasın canım aday var galiba
TEz zamanda kavuşursunuz inşallah
aday var evet ama malesef daha 2senemiz var en az.
evlenmek istiyorum 6tane bebiş istiyorum dicem bakalım belki harekete geçer
Cnm kısmetin bekliyodur bir yerlerdee...Ayy inşş hamiş olmaktan başka bi dileğim yokkAnne olmalıyım artıkkkkk
kızlar sizlere doyum olmaz ama uykum geldi benim... hepinizi kocaman öptüm iyi gecelerrr
teşekkürler canım arkadaşım umarım tez zamanda sevgilisi olmayan sevgili bulur,sözlü ve nişanlı olan evlenir.evlenen ve bebek isteyenler bebeğe kavuşur herkesin gönlüne göre versin rabbim.hala kalkıcam kalkamıyorum
26 normal olsun neden beklemen mi gerek
teşekkür ederim hoşbulduk, aa bilsem söyler miydim hiç bi okudum nişanlıyım evliyim filan diyince arkadaşlar dedim bende sözlü olduğumu söyliyeyim, darısı sizlerin başına diyim ozaman
selaaam kızlarr bende istiyorum söz nişan ewlilik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa normal de ama beklemek zor gelıyo okuyoruz ıkımızde ancak yanı okul askerlık felan derken kafadan 4 yıl ya evlılık degıl aslında tum ıstek yanı suanda huzurlusun ve o huzuru evındede hayal edınce ınsanın evlenesı gelıyo
Hoşgeldin canım :)
hoşbuldum kızlarhoşgeldin ozamannn
hoşbuldum fıstığımhosgeldın keremcecın doyurdunmu karnını
hoşbuldum canım.sizlerde hoşgeldinizhossgeldınnnn aramıza:)
İyi bende geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?