minik_melek333;17419759]kaynanaya gideyim geleyimde öteki gelinlerini sewmesin en çok beni sevsin diyee ew işleri yapayım ki kocam beni çalıştırmasın ehehehe ew kadını olayım yatayım bütün gün
ayy kıyamam asker yolu mu bekleyeceksin askerden gelir gelmez yaparsınız düğünü ama o özlemle
hoşgeldin canım
nerlerdesin gözükmüyon
ayyyy bak yaaaaaa nerden çıktı bu konu arayıp gel kaçır beni diyesim waaaaaar ehuhueee gece geceee dellendimmmm özledimde aşkımı
benim hiçbir suçum yokk
herşey lavinia nın başının altından çıktı
sevdiceğim Ankara ya gidiyor yolda şu an, koşarak otobüse yetişirim bu gazla benn
hehe şimdi anlaşıldı kaynanana gitme isteğin
inşaallah inşaallah çabucak gider gelir inşaallahta çabukcak evleniriz
kaynanaya gideyim geleyimde öteki gelinlerini sewmesin en çok beni sevsin diyee ew işleri yapayım ki kocam beni çalıştırmasın ehehehe ew kadını olayım yatayım bütün gün
biz de bebişlerden bahsediyorduk ne tatlıymış oğlun yanaklara bakk
benim hiçbir suçum yokk
herşey lavinia nın başının altından çıktı
sevdiceğim Ankara ya gidiyor yolda şu an, koşarak otobüse yetişirim bu gazla benn
keremceee
mesajlarını sil canım kutun dolmuşş cevap yazamıyorum
saol cnm benm.. Allah sana da nasip etsin istediinde inş... gerçi tam okuyamadım ama evli değilsin heralde di mi :) yanlış bişi yazmadım yani
ayy hıc ozenme ev kadınlıgına hıc guzel bısı deıll butun gun bos boss evde
hoşbuldum cnm ben bikaç gecedir giremiorum yaa. oğlumla beraber uyuyakalıyorum hep. gündüz de sağolsun izin vermiyor pc başına oturmamam oğlum. cepten giriorum arada ama sadece okuorum o zmn da. yazmak zor oluo böle.. ee sen neler yappıon bakalım.
bende iyi ne olsun uğraşıyom yaramazla..bana da gündüz fırsat vermeyi fazla.gece bakınıyom bende
yaaaaaaaaaaaaaaaa benim sewgilimde ankaradaaaaaaaaaaa...acep otobüse birliktemi yetişsek berabercek gideriz ankaraya
bütüngün boş boş ewde otrmam canım gün mün yaparım ehehehe hem akşam kocam gelir onu beklerim süslenip püslenip blkim oda bni dışarı çıkarır
bütüngün boş boş ewde otrmam canım gün mün yaparım ehehehe hem akşam kocam gelir onu beklerim süslenip püslenip blkim oda bni dışarı çıkarır
ciddi misinn...sen hangi şehirdesin peki?
çok özledim ben aşkımıı 1haftadır görmüyorumm gel yetişelimm geelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?