KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

minik_melek333;17419759]kaynanaya gideyim geleyimde öteki gelinlerini sewmesin en çok beni sevsin diyee ew işleri yapayım ki kocam beni çalıştırmasın ehehehe ew kadını olayım yatayım bütün gün

hehe şimdi anlaşıldı kaynanana gitme isteğin

ayy kıyamam asker yolu mu bekleyeceksin askerden gelir gelmez yaparsınız düğünü ama o özlemle

inşaallah inşaallah çabucak gider gelir inşaallahta çabukcak evleniriz

keremceee

mesajlarını sil canım kutun dolmuşş cevap yazamıyorum

hoşgeldin canım
nerlerdesin gözükmüyon

hoşbuldum cnm ben bikaç gecedir giremiorum yaa. oğlumla beraber uyuyakalıyorum hep. gündüz de sağolsun izin vermiyor pc başına oturmamam oğlum. cepten giriorum arada ama sadece okuorum o zmn da. yazmak zor oluo böle.. ee sen neler yappıon bakalım.

benim hiçbir suçum yokk
herşey lavinia nın başının altından çıktı
sevdiceğim Ankara ya gidiyor yolda şu an, koşarak otobüse yetişirim bu gazla benn

hehehe dicek burda ne işin var sende seni kaçırmaya geldim doğru nikah dairesine mi dicen

saol cnm benm.. Allah sana da nasip etsin istediinde inş... gerçi tam okuyamadım ama evli değilsin heralde di mi :) yanlış bişi yazmadım yani

yok evli değilim. hatta ne yazık ki sözlü bile değilim
bugün karar verdim ama sözlenmek istiyorummm bir an öncee
benim de bebişim böyle pamuk pamuk elleri olsun. hatta ikizlerim olsun inşallah

bende iyi ne olsun uğraşıyom yaramazla..bana da gündüz fırsat vermeyi fazla.gece bakınıyom bende

bütüngün boş boş ewde otrmam canım gün mün yaparım ehehehe hem akşam kocam gelir onu beklerim süslenip püslenip blkim oda bni dışarı çıkarır

umarım :))))))))))))))))))))))) yani son yazdığın dışarı çıkarır biraz zor geldi ama imkansız değil. yani milyonda bir çıkabilio öle kocalar cnm hehehe

bütüngün boş boş ewde otrmam canım gün mün yaparım ehehehe hem akşam kocam gelir onu beklerim süslenip püslenip blkim oda bni dışarı çıkarır

yok canım yokk dert topiklerini okumuyo musun hiçç
adamlar eve gelince konuşmuyormuş,dışarı çıkmıyormuş...
süslenip püslenip kocişinle oturacasın artıkın

ciddi misinn...sen hangi şehirdesin peki?
çok özledim ben aşkımıı 1haftadır görmüyorumm gel yetişelimm geelll

ben izmir ayda bi kere gelio burya bi gece kalıyo yanımda sonra gidiyo yine bende gittim ankaraya bi kaç kez kaldım bir hfta falan hadi gidelim hadii koş koş boşver çanta almaaaa hadii çıııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…