• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

$kimkimkimdenkzkalesiws6.webp

işte benim aşıkkk olduğum yer :69::69:

waneerrsssssssssss inanamıyorum bizimde ıcımızde bı kacamak tatıl ıstegı vardı hatta onun ıcın arayıslar ıcındeyım suanda ınternetten fırsatlara felan bakıordum gordum senınde ole dedıgını sasurrdduumm:D

bi de orda sözlenmek wardı de mi :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
biliyorum gıcıkımm ben gıcıkıımmmm:8::8::8::8::8:

laviniaaaa melekimmmmm :1::71::71::71:
lavinia yaaa bugün gelenler yine nişanlı ve evliydi hepppp ühüüüüüü:84::84:
ben de isteremmm elma yanaklardaaannn
ben de isteremmm kiraz dudaklardaaannnn
yetim miyemmmmm öksüz müyemmmmm :64::64::64:

yokk valla ben hiç görmedim kız kulesini :1:

herkes karıştırıyo zatenn :60::60::60::60::60:

seninki ne zaman sağlam bi iş bulcakmış ki,uzatmayın çok fazla sonra ilişkinin cılkı çıkıyor,kız bu çocuk seni oyalıyor olmasınnnnnn:51:

waneerrsssssssssss inanamıyorum bizimde ıcımızde bı kacamak tatıl ıstegı vardı hatta onun ıcın arayıslar ıcındeyım suanda ınternetten fırsatlara felan bakıordum gordum senınde ole dedıgını sasurrdduumm:D

ooo yavyummm ruh ikizim mi çıktın sen benim yoksaammmm :52::52:

valla bizim tatil mekanlarımız bellidir aşkumlaa ayrıcana ist-ank hızlı tren hatt açılır açılmaz ist a kaçcazzzzzz :8::8::8::8:

sizee ağva yı öneririm tatlımmm :71:

seninki ne zaman sağlam bi iş bulcakmış ki,uzatmayın çok fazla sonra ilişkinin cılkı çıkıyor,kız bu çocuk seni oyalıyor olmasınnnnnn:51:

dünya depresyona mı sokacan kızı :):)
oysa dunn ben bebek hayallerı kurdurmustum sımdık sen ne dıosun:9::9::9:

kızlar bu arada kaçamak için yerler bakıyorsanız ben yardımcı olurum çok fazla turizmci arkadaşım vardır...uygun ayarlıyorlar bana:34:

yavrum sen de mi geldinnn :54:

ayyy içimde bir tatil isteği bir tatil isteği ne yapsam bilmiyorumm kış günü :50:
datlum kış günü en ii kayak yerlerine gidilr sanırım.Gerçi erken rezervasyonla antalyaya gidicem inş 1 aysonra..Şansıma havalarda ii olsa :10:

yok canım yooookkk....
keşke oyalıyor olsa da ümidi kessemmm :27::27:
okulu bitmedi, askerliği var, babası zengin ama kuruş koklatmıyorr:27::27:
zavallımm benimm annesine nişanlanmak istiyorum demiş, babası hemen daha erken diye bağırmış içerdenn :57::57:

dünya depresyona mı sokacan kızı :):)
oysa dunn ben bebek hayallerı kurdurmustum sımdık sen ne dıosun:9::9::9:

aman ne bilim belli olmuyor erkeklerin işi...sen iyi tanıyorsundur canım o yüzden girme depresyona filan..eee ne yapıyor peki evlilik için zemin hazırlıyormu yokssa öle bekliormu

laviniaaaa melekimmmmm :1::71::71::71:
lavinia yaaa bugün gelenler yine nişanlı ve evliydi hepppp ühüüüüüü:84::84:
ben de isteremmm elma yanaklardaaannn
ben de isteremmm kiraz dudaklardaaannnn
yetim miyemmmmm öksüz müyemmmmm :64::64::64:

valla canım elma ve kirazdan sonra eşantiyon olarak bi de muz veriyolar demedi deme.. sonra hönk diye kalakalırsın :53:
:60::60::60:

Back
X