KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

çok tatlı bi kızın olur inşallah böyle pamuk pamuk elleri:16:
çok seviyorum ben bebekleri ama kendim doğurmayı düşünmüyorum :24:

bende sevıyorum ama dogurmayı dusunmuyordum da benım sevgulusum cocuk delisi cok sevıyor hatta benden cok sevıyor hayallerınde hep bebıss var onun sayesınde bende dogurmayı dusunuyorum artık:)

bende sevıyorum ama dogurmayı dusunmuyordum da benım sevgulusum cocuk delisi cok sevıyor hatta benden cok sevıyor hayallerınde hep bebıss var onun sayesınde bende dogurmayı dusunuyorum artık:)

yaa benimki azıcık odun:1:
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:

bende geldimm bende geldimm :66: çok geveze değilim ama yeniyim veee hiç arkadaşım yok kaynaşırız burda inşallah

kaynaşırız canım hoş geldin kaç yaşındasın nerede yaşıyosun anlat hadi :71:

yaa benimki azıcık odun:1:
hiç bir bebeği sevdiğini görmedim. zaten etrafta da pek bebek yok ama:26:
ama bir oğlumu olursa adı "koray" olsun diye konuşmuşluğumuz var:44:

bebişi olunca odun olur hassas papatya :)

öyle mi dersin :1:
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum:1::1:
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa :60:

kızlar bu akşamlık benden bu kadar,çok uykum geldi...görüşürüz iyi geceler:54:

öyle mi dersin :1:
bilmiyorum valla onu kucağında bir bebekle hiç hayal edemiyorum:1::1:
böyle gucuk bugucuk yaparken falan ben gülmekten ölürüm yaa :60:

erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersın:D Hatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)

erkekler oyledır oyledır belli etmez ama emın ol cok gulecegın sey cıkar ozaman:):)
bakk seneye solemıstın dersın:D Hatta kıskanırsın bebısı sende gucuk bugucuk ıstersın:):)

kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum :1:
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir :emir_bebek::emir_bebek:
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:

kesin kıskanırım zaten, annesinden bile kıskanıyorum :1:
2.5 senedir hiç bebiş hayal etmemiştim ama bak şimdi hayal kurdum da insanın sevdiceğiyle bir parçasının dünyaya gelmesi çok güzel bişeydir :emir_bebek::emir_bebek:
ama yoook büyüyünce derdi de büyüyor bunların ben nasıl baş ederim, kendimle baş edemiyorum ben daha :82::82:

ben sımdıden soluyorum sevgulusume bukadar bebek sevgısı var ıcınde bı benımle bole ılgılenmeyı azalt parcalarım senı dıyorum:) yok dıyoo anne olunca daha daha ılgılenırım dıyo da gorcez bakalım:):)

ya zaten sen kendınde o cesaretı o gucu de esınden alınca kendın ısteyeceksın hanı nerden bılıosun dıceksın bukadarı 4 tane yıgenım var 22 yasında olsamda teyzeyım ya:) ablalardan ornek alıyorum:D:D

bende öyleyım Ankara hayatımın çizgisinde hem cok sevıyorum hemde hıc sevmıyorumm:)
ama en cok atakulesınde kumpiri sevıyorum:)

atakule de çok güzel anılarım var:69:
benim sevmememin nedeni sevgilim seyahat şirketinde ve devamlı ankara ya gidip geliyor:59:
çok özlüyorum ben onu...
ama 3defa Ankara yı gezdirdi bana. çok sevdim çok güzel bir yer

merabaaaaa kzlarr

merhaba tatlımmmm:71: gel gelll:71:

Back
X