KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

gel tatlım gell :1:
evlilik hazırlığı bölümünde olduguna bakma pek hazırlıkta sayılmayız birkaç arkadaş dışında :1:
kaç yıllık evlisin? kaç yaşındasın :71::71:

Saol canım..7 yıllık evliyim.. 6 v e 2 yaşlarında iki oğlum varr.. yaş 35 i geçti küsüratları söyleyemiyoruz artıkk malumm :43: :43:
Sohbetlerinize biraz baktım ne güzel çoğunuz evlilik heyecanları yaşıyorsunuz..Allah kalbinize göre verir inşallahh..

Saol canım..7 yıllık evliyim.. 6 v e 2 yaşlarında iki oğlum varr.. yaş 35 i geçti küsüratları söyleyemiyoruz artıkk malumm :43: :43:
Sohbetlerinize biraz baktım ne güzel çoğunuz evlilik heyecanları yaşıyorsunuz..Allah kalbinize göre verir inşallahh..

çooooook teşekkür ederim ablacım diyeyim o zaman:29:
maşallah 2tane oğlunuz var kız çocuk özlemi oluyor mu?

şincik bacım ortada olan bişey yok:1:
tabi ben saman altından su yürüttüğüm içün ona çaktırmıyorum bu konuda kızgın oldugumu:1:
geçen eylül ayında martta nişan yaparız demişti, ama bu söylediği sözü unuttu galiba ondan kızdım azcıkk :57::57:

olur canım olur takma kaç yaşındasınki
ozaman sen bizim yanlızca bekarlar topiğine gel

hahhahhh ayıp olur bence de evett :1:
tatilsiz okul çekilmezzz :27::27:

senin durumlar ne oldu bebemm.herhangi bi karara vardın mı olumlu ya da olumsuz?bu arada çeyizime 2 adet nevresim takımı aldım:62: sabahki rüyamda da kanuni bana aşıktı yaa,ordusuyla bizim evin kapısına dayanıyodu:60::60: akşam gelince günlükte anlatıcam detaylarını:92:

Wenars şimdi eski bi konunu hatırladım sen müstakbel kayın validenin yemeklerini beğenmeyen kızdın dimi canımm :9: :9: :9::9::9:

Back
X