KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

hoşbldum şekerim hani çay kahve bişey yokmu misafirlere

olmaz mı olmaz mıııı

buyrun hanımlar kendi elcağzımla yaptığım pastadan

$4292409099_fcbd1af3a2.webp

selammm kızzlar aslında ben yenı degılım ama sürekli gelemiyordum yani anlayacagınız sil bastan yaptım kk tekrar geldım:)

çooook iyi etmişsin o zaman tekrardan hoşgeldin canımm:71::71:

merhabaa bende geldim,bende yeni sayılırım,bu arada topic süper umarım yeni dostluklarda kurarız burada :21:

çok tatlısın sağol canım :7:
bizde bu çene, bu sıcaklık olduktan sonra çooook güzel dostluklarımız olacak inşallah:nazar:

aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)

aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)

aa hiç der miyim :1:
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım :1:
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar:27:
bendensin sen de galiba :7:

bende biraz göbek yaptım bu aralar evde kendi çapımda spor diye yuvarlanıp duruyorum yerlerde:39:

Son düzenleme:
aa hiç der miyim :1:
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım :1:
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar:27:
bendensin sen de galiba :7:

iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)

iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)

aaa final zamanı kilo verilir mi hiççç:1:
ben ders masasına oturunca, dersten kaçmak için full tıkınıyorum:64::64:
oturduğum yerden 2kilo alıp da kalkıyorum:1:

bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsede onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:

Son düzenleme:
yok canım ya tüm kontrollerden gectım ben strese gırdıgım an zayıflıyorum direk hepsi gıdıyor :(:(
sonra tekrar alıyorum kilo al ver dengede kacıyor :(

ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz:66: :1:

ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz:66: :1:

finaller bitti zaten kendıme geldım :):) :7:
kanıt var ya kızlar kanald de ona bakıyorum sımdıkte harbı sevıyorum bu dızıyı ya bu dızıden sonra
hergıttıgım yerde daha dıkkatlıl oluyorum:D

benimde moralim bozuk olduğundaasla yemek yiyemem bu arada sigara içmeye başladım yine iştahım kapandı...buarada internetimde sorun var onun için geriden geliyorum,saf buz kız demeyin ona göree:27:

Back
X