Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla olucağı varsa oluyo yaa..Allah beterinden saklasın :106: Yok cnm hamiş değilim henüz![]()
hımm,iletinden öyle sandım.kusura bakma.Allah nasip eder inş.Ben evli bile değilim ama çok istiyorum![]()
bende geldm gerçi tanımıyorum henüz sizi ama umarım tanısırz![]()
h.b :87: nasılsn
valla ben çok heyecanlıyım günler geçmiyo sanki
neyin var peki ?
ayy geçmis olsun doktora fln gitmissindir heralde dikkat et kendine
yakın zamanda iyi olur ins benimki asker diil 6 subatta bu pazar sözlenicem yani söz ve nisan birlikte olcak çok heyecanlıyım neler olcak diye ya bi terslik çıkarsa ben bi sakarlık yaparsam![]()
kuafore gitmiycem bn kapalıyım kıyafetde hazır takım giymiycem valla kendimi kadın gibi hissediyorum uzun boydan bi elbise giycem kırmızı siyah beyaz karısımı görenler çok begendi bakalım heyecandan ölmezsem iyi![]()
olsun cnm kapalılarada farklı türban modelleri yapıyolar 2-3 eşarp karıştırarak tabi sen bilrsin yinede :44: Artık eklersin resimleride görürüz :81: (Cnm bu arada birine cvp yazarken kime ve hangi mesaja cvp yazıyosan o mesajın altındaki Alıntı ile cvp veri tıklarsan Yazıların daha anlaşılır olur )![]()
tamam :) aslında aklıma geldide burda nasıl bulcam ben hangi kuaföre gidcm yapamazlar bilmiyolar türk kuaför olsa giderdim ama yok :97:
Hımm yurtdışında fln'san farklı tabi cnm :44: Ama özel gününde istediğin modeli yap derim :81:
öyle yapcm sen evlisin sanırım![]()