- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
ay ben öyle diyete falan uyamıyom ki
amin canım inşalalh.ama en önemliis hayırlısıyla
ben de hiç uyamıyodum ama baktım gidişat kötü uyuyoruma artıkya aslında hep sağlıklı beslenmek lazım ben diyet olarak görmüorum artık alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum yoksa diyeti bırakınca hemen geri alınıo kilolar artık hayatım boyunca hep sağlıklı beslencem
ben de hiç uyamıyodum ama baktım gidişat kötü uyuyoruma artıkya aslında hep sağlıklı beslenmek lazım ben diyet olarak görmüorum artık alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum yoksa diyeti bırakınca hemen geri alınıo kilolar artık hayatım boyunca hep sağlıklı beslencem
benim annem diyetisyene gitti.. yürüyüş yaptı sabah akşam.. yaklaşık 30 kilo verdi.. yemekler az yağlı tuzsuzannem ankarada 2 aydır ama hala aynı şekilde yemekleri
evet en güzeli sağlıklı beslenmek.yemek konularında ben de öyleyim.ama şu aburcuburu bırakamıyom bi türlükola zaten her akşam evde nasıl olucak böyle bilmiyom
kızlar ben kaçıyorum.keremi yediricem evi topicam
fulyacım yine gel canım.biz genelde geceleri oluyoz burda .gece kuşlarısaat 11 den sonra.gündüz de giiryom ama çocuk fazla fırsat vermiyo (sohbetin en güzeli gece yani kızlarda geliyo
manorasa görüşüürz canım.gel yine...
öptüm herkesi
slm kızlarrrrrrr
keremcecim hayırlı olsun topiğin biraz geç farkettim kusura bakma canım dün hiç girmedim nete eşim izinliydi dısardaydık tüm gün bugünde annem ve kardeşim geldi temizlik yaptık biraz ama çağanın ateşi var canım tam düzeldi derken tekrarlıyo anlamadım ya
başınız sağolsun canım.evet hayat boş yarına çıkabileceğimiz ne malum.inan ölümden değil çocuklarımın ortada kalmasına üzülürüm.çünkü bir anne çocuklarına baktığı gibi kimse bakamaz.allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin.onlarında acısını bize göstermesin...........
amiiiinnnn nbr kızlar...
başınız sağolsun canım.evet hayat boş yarına çıkabileceğimiz ne malum.inan ölümden değil çocuklarımın ortada kalmasına üzülürüm.çünkü bir anne çocuklarına baktığı gibi kimse bakamaz.allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin.onlarında acısını bize göstermesin...........
iyilik canım senden nehaber........................
saol canım...
Amin inşallah
ikizcim çoktandır burdayım.keremi yatırıcam .gece gelirsen görüşürüz canım benim
iim ben de tşkrler. oğlum uyandı yemek yaptım. fırında missss gibi pizza kokusu gelio :))) şimdi de acık dinlenem dedim..
amiiiinnnn nbr kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?