KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ay ben öyle diyete falan uyamıyom ki

ben de hiç uyamıyodum ama baktım gidişat kötü uyuyoruma artık ya aslında hep sağlıklı beslenmek lazım ben diyet olarak görmüorum artık alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum yoksa diyeti bırakınca hemen geri alınıo kilolar artık hayatım boyunca hep sağlıklı beslencem

Son düzenleme:

evet en güzeli sağlıklı beslenmek.yemek konularında ben de öyleyim.ama şu aburcuburu bırakamıyom bi türlü kola zaten her akşam evdenasıl olucak böyle bilmiyom

benim annem diyetisyene gitti.. yürüyüş yaptı sabah akşam.. yaklaşık 30 kilo verdi.. yemekler az yağlı tuzsuz annem ankarada 2 aydır ama hala aynı şekilde yemekleri

benim annem diyetisyene gitti.. yürüyüş yaptı sabah akşam.. yaklaşık 30 kilo verdi.. yemekler az yağlı tuzsuz annem ankarada 2 aydır ama hala aynı şekilde yemekleri

evet sır hayat boyusağlıklı beslenmeyi öğrenebilmede...

evet en güzeli sağlıklı beslenmek.yemek konularında ben de öyleyim.ama şu aburcuburu bırakamıyom bi türlü kola zaten her akşam evdenasıl olucak böyle bilmiyom

ben de abur cubur yüzünden aldım kiloları eşimin yüzünden hep her akşam sehpa dolu oluo kola cips çerez bisküvi o hala devam edio ama ben kafaya koydum 18.00dan sonra ağzıma lokma koymuyorum..

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum.keremi yediricem evi topicam
fulyacım yine gel canım.biz genelde geceleri oluyoz burda .gece kuşları saat 11 den sonra.gündüz de giiryom ama çocuk fazla fırsat vermiyo (sohbetin en güzeli gece yani kızlarda geliyo

manorasa görüşüürz canım.gel yine...
öptüm herkesi

görüşürüz canm keremi öp benm içn

bende öpüyorum seni.. keremi öpüyorum yanaklarından.. artık bende sizlerleyim bu topikte görüşmek üzere

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrr
keremcecim hayırlı olsun topiğin biraz geç farkettim kusura bakma canım dün hiç girmedim nete eşim izinliydi dısardaydık tüm gün bugünde annem ve kardeşim geldi temizlik yaptık biraz ama çağanın ateşi var canım tam düzeldi derken tekrarlıyo anlamadım ya

saol canım hoşgeldin
ne güzel buralar çok soğuk cesaret edip çıkamaıyom dışarı (
çağana geçmiş olsun canım ya.doktora götürdün mü

slm kızlar
2 gündür ölüm haberleriyle moralim bozuldu .dün defene joy fosterın a,kşamaına denizin genç arkadaşının ölüm haberini duydum.gece rüyamda ölen babamı gördüm akşamına da eşimin akrabasının ölüm haberini aldım..
hayat ne kadar boş gerçekten ...bir varmış bir yokmuş gibi oluyo insan..

başınız sağolsun canım.evet hayat boş yarına çıkabileceğimiz ne malum.inan ölümden değil çocuklarımın ortada kalmasına üzülürüm.çünkü bir anne çocuklarına baktığı gibi kimse bakamaz.allah çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin.onlarında acısını bize göstermesin...........

amiiiinnnn nbr kızlar...

saol canım...
Amin inşallah

ikizcim çoktandır burdayım.keremi yatırıcam .gece gelirsen görüşürüz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…